Amsterdamse feministenvereniging introduceert Zijpaal

‘Eerste huizen met vrouwvriendelijke fundering begin 2013 opgeleverd’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Of een Blijpaal, Hijgpaal, Rijmplaat of Knijppaaltje.

Foei! Had over de 4. spindoctor NL heengelezen maar doe in de tussentijd eerst een wijnpaal. Later de koppijnpaal. De Lijmpaal komt na de venijnige strijkpaal. Of heb ik een afslag gemist??

gravatar

verdraaid! kan ik me nu zeker ook niet meer vertonen in mijn zijde maatpak. Ik kan het me nu met deze recessie niet permitteren om de helft van mijn garderobe te vervangen voor pakken en stropdassen van hijde stof.
Sta ik bij de eerst volgende vergadering weer mooi voor lul.

Reageer
gravatar

Kan hier niet iemand ingrijpen in deze babylonische spraakverwarring. In mei leggen alle vogeltjes een ei, het liefst in de wei. Een heipaal oké, maar een zeipaal heeft een transgenderoperatie ondergaan. Een zijpaal zou het omgekeerde moeten zijn van een hijpaal.
Het vrouwelijk deel van de bevolking wordt wel geacht meer te kwebbelen.

Reageer
gravatar

Volgens mij hebben jullie naar voetbal gekeken. Dat schijnt het hormoon testosteron te stimuleren. Freud zou trots op jullie zijn.

Reageer
gravatar

Wat een heikwijven die feministen! Gaan ze nu ook een Zeisessie houden wanneer ze elkander eens diep in de ogen willen kijken? Of gaan ze nog wel gewoon naar de hei daarvoor? En hoe moet het dan met de hebreeuwen? Zijn er dan ineens ook shebreeuwen (met dank aan Peter Griffin)?
Of moet ik me als man nu afhijdig houden van dit soort kwesties? Vragen, vragen, vragen!

Reageer
gravatar

De infrastructuur ligt uiteraard in een wijk, en de omliggende natuur is een weide. Zo past alles weer in de modelpolder.

Reageer
gravatar

En de belendende infrastructuur: zijn dat dan hijstraten of zijstraten.

En de omliggende natuur: bloeit daar de heide of de zeide.

Reageer
gravatar

Heel scherp opgemie klup heeft ook wel alles tegen, wat een mens maar KAN tegen hebben, hè? Het zijn feministen en dan ook nog eens amsterdarmen. Hoe fout kun je zijn?

gravatar

In deze tijden van onzekerheden op vele fronten is dit wel zeer positief nieuws. Als de fundamenten onder je vandaan worden geslagen zijn alternatieven geboden. AFV, hulde!

Reageer
gravatar

Beste blauwe agrarisch medewerker, met deze etymologische klinkerverdraaiingen hebben we een nieuwe meilpaal bereikt.

gravatar

Hoezo, ‘introductie’ van de zijpaal?! Bij de ANWB hebben ze al sinds mensenheugenis ‘zijpalen’. Daar heten ze dan alleen praatpalen, maar dat is natuurlijk helemaal hetzelfde.

Reageer
gravatar

Zoals deze, Heer Bøs?

http://www.praatpaalapeldoorn.nl/

Ik kan me overigens nauwelijks heugen zo’n contraptie te hebben bediend: dat moet ergens eind ’70 zijn geweest. Vanwege de sneeuw en vrieskou zou het een wachttijd van minimaal 3 uur gaan bedragen; ruim genoeg om voortijds te overlijden in de heersende temperaturen.
Doorrijden als enige optie dus, gelukkig bleek later alleen het voelertje voor de oliedruk kapot, verder niets.

Maar goed, on topic: de foto is mij niet echt duidelijk; waar is de tuinbroek?

gravatar

Snotvergeme, Heer Jeettje! Dat is wel heel erg serieus! Brrrrrrrrr…….!
De door u aangemelde praatpaal is wel heel ernstig. Ik doelde eerlijk gezegd op die gele, waarvan de oren enkele jaren geleden extra groot zijn geworden. (ook feministen krijgen bij ouderdom NOG grotere oren)

gravatar

De praatpaal is nuttig als je hem nodig hebt. De lange wachttijden, voornamelijk als het heel heet was of juist ijzig beaam ik. Nu is het nog niet veel beter vanwege de files, toen door lekkende radiatoren of juist door accu’s in staking.
Ik dacht overigens dat de actieve lesbiennes van de tuinbroek waren in tegenstelling tot de feministes. Er bestond destijds ook een lesbische Motorclub. Als man mocht ik niet deelnemen.

gravatar

Ik heb zo’n ding ook wel eens moeten gebruiken, maar was steeds bang dat hij onverwacht dicht zou klappen.