‘Als je niet jarig bent, word je ook niet ouder’

Johan Cruijff legt verjaardag uit


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte heer Paulus,
Wat vind ik dat jammer voor u. Wellicht kunt u dan een deel van uw bonus gebruiken om een gollosie aan te schaffen of wat tijd te laten maken? Het schijnt dat er mensen zijn die dat kunnen… In ieder geval van mijn kant, met terugwerkende kracht, mijn welgemeende felicitaties!

gravatar

De bekende rapper PH Donna formuleerde het op welluidende wijze als volgt: “U kletst uit uw nekka.”

gravatar

hmmmmmm. had ik toch maar niet naar mijn moeder geluisterd toen ze zij: “Non, Als je dat snoepje opeet ben je nog lang niet jarig!”

Reageer
gravatar

ahaha! Johaan is gewoon een simpele gast die net wil doen alsof ie wat weet over zaken waar ie de ballen verstand van heeft.

gravatar

Zoals gebruikelijk zit JC er weer eens naast. Want je hoeft te verjaren om ouder te worden. Ouder word je elke dag. Maar goed, kijken wat Johan “ik mag Johan zeggen tegen meneer Cruijff” Derksen ervan vindt.

Reageer