Kabinet Beatrix XIII gestrand

Lubbers onderzoekt mogelijkheid Alex I


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kabinet Alex I, interessant….!
Te verwachten valt dat jongelingen dan nog slechts dames mogen huwen, goedgekeurd door de moeders van die jongelingen. Zij zullen echter wel mogen parkeren op parkeerplaatsen voor invaliden. Het in de prak rijden van auto’s, ongeacht de gereden snelheid, zal niet leiden tot sancties. Bovendien zal een beperkte mate van domheid beloond worden. Ik voorzie mogelijkheden!

Reageer
gravatar

Dank voor deze steunbetuigingen.
Helaas kunt u nog geen lid worden omdat de notaris de akte nog moet passeren, maar een donatie behoort tot de mogelijkheden.

Ik zoek nog wat ministers, iets voor U?
Afhankelijk van uw bijdrage mag U kiezen welk Ministerie.

gravatar

Alex I dat lijkt me prenataal. Bedoel de papzak zit nog op school, bedoel Bea blijft toch zitten tot den dood?!

Tijd voor wat nieuws vind ik. Dit slavernijsprookje met dubbele betaalbodem heeft al te lang geduurd…

Reageer
gravatar

Blijven zitten tot de dood, en dan ineens van het toneel moeten verdwijnen? Flauwekul!

Na één keer dood mag ze van mij best nog wel een paar her-starts en herkansingen krijgen. Toch?

gravatar

Als we vintage kabinetten gaan hergebruiken dan weet je wat je in huis haalt.Zo’n klassiek model als Den Uyl I was niet kapot te krijgen en Lubbers III was zelfs nog stabieler.Dat waren kabinetten gemaakt voor de eeuwigheid tegenwoordig is het allemaal wegwerp spul.Dus Bea haal de troep van moeders van de zolder of uit de schuur.

Reageer
gravatar

Daar moet ik u toch een geschiedenislesje geven: Het kabinet-Den Uyl is wel degelijk gevallen, over de grondpolitiek (meer specifiek: de hoogte van de vergoeding voor onteigening van landbouwgrond ten behoeve van woningbouw)

gravatar

En weer onvolledige informatie van de Speld! Waar is het Kabinet gestrand? Moet ik onze hele kust af om dat ding te zoeken? Was het trouwens wel de Nederlandse kust? Ik word hier zo moe van…

Reageer
gravatar

tja….je moet dan naturlijk wel een ikea-trut zijn.Verboulevaren noem ik het. Dat is toch de meelopers mentaliteit. Kijk maar eens in de Nederlandse huiskamers….tis allemaal Ikea… Erg hé. De regering is al niet anders. Allemaal meelopers en bang voor hun baantje.

gravatar

Wat is er mis met een eenvoudige Ikeakast? Je moet hem alleen even zelf in elkaar zetten, maar dat kunnen we toch wel aan Alex overlaten?

Reageer
gravatar

Hangt ervan af. gaat het om een Boksel, een Bjursta of de beruchte Stornäs?. Bij die laatste twee zie ik het somber in….

gravatar

Met die kabinetten wordt het toch niks. Afschaffen die hap. Het wordt kiezen voor Alex I als koning en Verhofstadt I als keizer voor Nederland-Vlaanderen.

Reageer
gravatar

Ik moet toegeven dat Beatrix haar kansen heeft gehad. Aan de andere kant heb ik ook mijn twijfels over Alex I. De beoogd leider van deze constructie heeft in het verleden meermaals blijk gegeven van onkunde. Ik noem bijvoorbeeld een villa in Mozambique. Wat wel? Sommigen roepen om groot-kanselier Wilders den eersten. Zelf zie ik ook in die optie weinig gezien zijn dubieuse verblijfsvergunning. Wat als zijn studievisum afloopt??? Mijn voorstel is een kabinet van de burger waarin de burger het voor het zeggen krijgt en niet een enkele Beatrix, Alex, Geert, Maxime of Mark. Dus tijd voor het kabinet van de burgers I

Reageer
gravatar

Terecht. In het begin ging het nog wel leuk met Beatrix, maar al sinds 1997 zijn al haar kabinetten omgevallen. Tijd voor een nieuwe meubelmaker, me dunkt.

Reageer