Wilders: “Als Brussel twee jaar geleden al had bestaan was ik nooit aan de onderhandelingen begonnen”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In België wordt jaarlijks gemiddeld 7 kilogram per persoon gegeten. Witlof is de op één na meest gegeten groente. In Nederland eet men gemiddeld 3,2 kilogram per jaar en komt witlof op de derde plaats. Ook in Frankrijk blijkt witlof een van de favorieten. Daar verorbert men per jaar gemiddeld 3,5 kilogram per persoon en komt de groente op de vierde plaats. (Wikipedia)

Reageer
gravatar

Dat krijgen we dus met een hoog geblondeerde zogenaamde leider die zijn hersenIQ kan vergelijken met dat van een Brussels ijzeratoom. Het aardige is dat we ook nog steeds kunnen vast stellen dat me dit peroxide kapsel de Nederlandse bevolking inderdaad evenredig gerepresenteerd wordt in de 2e kamer. Knettergek dus om zijn eigen woorden maar te gebruiken.

Reageer
gravatar

Volgens Wilders’ boek zou hij tijdenlang op Kanaleneiland in Utrecht gewoond hebben.
Het schijnt nu weer wat beter te gaan daar, maar de naweeën laten zich nog voelen.
Ik mag toch hopen dat Nederland er sneller van herstelt.

(voor de niet zo snelle lezertjes: dit is een typische PVV redenering: kaas is geel, de maan is geel: de maan is van kaas gemaakt. Ironie dus: ieder verstandig mens kan bedenken dat kaas gemaakt is van maan)

gravatar

Is de man lilliputter? Op het tv scherm lijkt hij toch groter.

Als kenner van Brussel kan ik u vertellen dat de bewegwijzering naar het manneke groter is dan de kleine zelf, en dan nog loopt men er aan voorbij.

gravatar

Jeminee ! Zaten ze al twee jaar te vergaderen in dat Catshuis ? Intussen ging het leven gewoon door, dat wil ik wel even genoteerd hebben.

Reageer
gravatar

De heer Wilders is niet op de hoogte van de Brusselse geschiedenis, zo blijkt maar weer. Brussel is al miljoenen jaren geleden gebouwd, toen atomen nog groot genoeg waren om ze met het blote oog te kunnen zien.

Reageer
gravatar

Dat ijzeratoom kan ook een kubisch vlakgecentreerde structuur (austeniet) aannemen door het te verwarmen. Maar om nu het hele Atomium op te stoken tot boven 727 graden is ook weer zo wat… Nu weet je dus precies hoe het zit.