Ruimtevaartprogramma moet eerste Noord-Koreaan naar het buitenland brengen

Kim Jung-un: ‘Voor het einde van het decennium hebben we een Noord-Koreaan in China’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Ruimtevaartprogramma moet eerste Noord-Koreaan naar het buitenland brengen”

WAT zullen ze gevochten hebben om een vrijwilliger te vinden voor deze taak, die eer doet aan de helaas ontvallen Geliefde Leider, die verscheen uit het licht van zon en maan! De vader aller Koreanen (was dat trouwens niet Kim Il-sung? Nou ja) en De grootste man die ooit heeft geleefd…

Wel moet worden vermeld, dat deze vrijwilliger eervol zal worden bejegend, maar hij zal op straffe van executie door het vuurpeloton, nooit groter worden dan De grootste heerser van Korea (Kim Jong-Il )!

Reageer
gravatar

Voordat de raket met de NoordKoreaan over de Chinese grens duikt, is hij al uitgeschakeld door de Chinese Zijderups antiraket-raket-raket. Bij deze ‘botsing der culturen’ zal de NoordKoreaanse vrijwilliger voorspelbaar het loodje leggen, omdat hij niet stevig is gevat in een TNO-geteste driepuntsveiligheidsgordel, maar met slechts twee dunne Kim Jung-un touwtjes aan de buitenzijde is bevestigd. Zulks vráágt natuurlijk om ongelukken.

Reageer
gravatar

Ik wist het wel, die “Noord Koreanen” die dat restaurant in Amsterdam-Osdorp hebben zijn dus helemaal geen Noord Koreanen, je kan die lui echt niet vertrouwen.

Reageer
gravatar

Hoipiepeloi,

Ik heb een grapje:

De Noord-Koreanen kunnen binnen een minuut een raket naar de maan helpen.

Leuk hé!!!!!

Houdoe,
Paulusje met de weemoedige blik

O ja,
Mijn stomme zusje zegt dat ze China niet halen met raketten die in de lucht vliegen.

Reageer
gravatar

Dat soort daadkracht en patriottisme verdienen lof en navolging. Hier komt men niet veel verder dan buitenlanders naar hun eigen land terugbrengen, maar het Eigen Volk wil ook wel eens verre reizen maken.

Reageer
gravatar

Maar dat kan de bedoeling niet zijn, want dan is er niemand om te huilen als Kim Jonge Oen dood gaat.

gravatar

Voldoende dicht bij de grens hoeft die raket alleen maar om te vallen als de terranaut tenminste aan de neus bevestigd is.

Vraag blijft natuurlijk of ze weten hoe ze een raket in de juiste richting moeten laten vallen …