Azerbeidzjan toch ontoerekeningvatbaar verklaard

Pieter Baan Centrum bevestigt jarenlange vermoedens


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ontegenzeggelijk heeft Azerbeidzjan vele pré’s:
1. Het heeft een solide USSR-verleden en net zoals andere hoogontwikkelde staten een erfelijk president, Ilham Aliyev is de opvolger van zijn vader Heyder die in de VS overleed na een medische behandeling.
2. Het land is een stabiele moslimstaat waaruit vrijwel alle Christenen die er na de genocide van april 1915 naartoe waren gevlucht etnisch zijn gecleansd of ‘aangepast’.
3. Er zijn goede banden met Wit-Rusland waar Aleksandr Grigorjevitch Lukasjenko de voormalige kolchozenbaas, heldhaftig de laatste dictator van Europa speelt.
4. Lukasjenko was en is een fan van Adolf Hitler. En de kring is gesloten omdat
5. Ook Adolf Hitler gek was op Azerbeidzjan; hij wilde van het olierijke Bakoe zijn zelfs buitenverblijf maken. Dat ging niet door, Stalin wilde er geen afstand van doen.
6. Als de huidige exponent van de Aliyev-dynastie zijn best doet, kan zijn olie hem nog een staatsiebanket in het Paleis op de Dam bezorgen, m.m.v. de enige echte beëdigde Damschreeuwer. 7. Om iedereen te vriend te houden kreeg Azerbeidzjan vorig jaar -in een intiem onderonsje- de organisatie van het Eurosongfestival 2012 toegewezen. Binnenkort zien we dus de zangeres van Opper-Kalmukkië als winnares, e.e.a. is al bekend geworden via Facebook.
Dus nee, dit land is zo gek nog niet, al moet democratie toch wel op de lange Pieterbaan worden geschoven.

Reageer
gravatar

Je kunt in deze barre tijden je kinderen dus beter niet Jan of Stan noemen,maar iemand die dat al deed was mijn insziens al redelijk ontoerekeningsvatbaar

Reageer
gravatar

Nou, veel hoor. Tadjzikistan, Turkmenistan etc.
Het gevaarlijkste land, mét negatief reisadvies, is echter Uzistan, grenzend aan Kalashnikovia.
Niet naartoe gaan.

gravatar

Dr. Pieter Aart Hendrik Baan moet zich met zijn Gekke Boevencentrum er niet tegenaan bemoeien. Azerbeidzjan is sinds de val van het ijzeren gordijn wel degelijk vatbaar om tot het Westen te worden toegerekend.

Reageer