Leiders Noord-Korea blij met neerhalen vijandige raket

‘Moge dit een waarschuwing zijn voor andere landen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wormvormig kapitalistische onderkruiper! Stuurt u aan op een diplomatiek incident? Dat kunt u krijgen; onze dappere Volkssoldaten zullen u onder de voet lopen!
Hoe durft u De Verhevenste Der Verhevenen zo te beledigen? Zijn Naam dient met gekalligrafeerde hoofdletters geschreven te worden! Zijne Heerlijke Geliefde Grootleider Van Het Eeuwigdurend Volk, Onze Grootmeester legt het boze oog op u!
Stelletje cultuurloze westerse barbaren: vergeet uw bestelling maar, u krijgt van ons niets meer.

Reageer
gravatar

Een bericht van de Verheven Grote Doch Noch Jonge Wijze Leider Die In De Geest Van Zijn Illustere Voorvaderen De Glorieuze Zon Zal Doen Schijnen Over Het Prachtige Kersenbloesemland:

Geachte Cliëntele,

Persoonlijk heeft De Mooie Leider Van De Onsterfelijke Revolutie er op toegezien dat deze vuurpijl uit het pakket “Duizend Bloemen Zullen De Verachtelijke Vijand Verlichten En Doen Sidderen In Het Aangezicht Van De Verheven Leider” wordt verwijderd.
In plaats van deze nieuwe pijl zal een extra “Verachtelijk Antikapitalistische Vernietigingspijl” worden gevoegd, zonder extra kosten.

Dank u voor uw bestelling.

Reageer
gravatar

Dat jullie hier in zijn getrapt! Dit was gewoon weer een verzinsel van Giel Beelen. Iedereen weet toch dat die raket al jaren dood is?

Reageer
gravatar

Dit zijn tekens die bij voordeuren geschreven worden met stoepkrijt. Dat is makkelijker voor inbrekers die weten dan wat er te halen is…

gravatar

Tsjongejonge wat een Westerse propanganda weer.

Het was een raket ter ere van een jubileum van De Grote Lijder. Die raket werd dus gebruikt als vuurwerk / vuurpijl en ontplofte dus geheel volgens plan met een prachtige luide knal.

Reageer
gravatar

Zoals Leuk Jong Ding, de vrouw van Kim Jong Un, al twitterde: “Mijn Kim Jong Un, mijn Kim Jong Un, heb medelijden met mij en met dit arme volk”.

Reageer
gravatar

Mijn Amerikaanse collega zette zijn drone succesvol in in Noord-Korea.

Het is mij echter onduidelijk welke andere landen hij waarschuwt: Israël, Syrië, Irak, Iran, Afghanistan, Pakistan en/of Nederland?

Zoals gebruikelijk hebben de leiders van Chosŏn Minjujŭi Inmin Konghwaguk hun eigen waarheid, die uit de Juche van Kim Il-sung.

Reageer
gravatar

Mijn Amerikaanse collega zette zijn superdrone succesvol in in Noord-Korea.
Het is mij onduidelijk welke andere landen hij waarschuwt: Israël, Syrië, Irak, Iran, Afghanistan, Pakistan en/of Nederland?

Zoals gebruikelijk hebben de leiders van dat land hun eigen waarheid, die uit de Juche van Kim Il-sung.

Reageer
gravatar

Raketten vermoorden geen mensen, mensen vermoorden mensen. En dus is dit geen ‘vijandige raket’ maar een ‘raket van vijanden’.

Reageer
gravatar

Zjuust, zo ist maar krek. Wij zitten thuis graag op de bank met onze knuffelraket. Gordijntjes toe en nergens last van !

gravatar

Hey, ik dacht dat het hier om Noord-Korea ging. Je weet toch wel dat er maar een echte uitverkoren volk is! Jahweh zij je genadig voor je verspreking!