Santorum euthanaseert campagne

“Je moet lijden niet eindeloos rekken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben benieuwd welke republikeinse presidentskandidaat nu de homobestrijding overneemt van Santorum.

Na negers en Portoricanen zijn homo’s en lesbiennes de meest onvrijwillig ge-euthanaseerde mensen met een afwijking in de USofA. Deze mensen durven zich daarom niet meer te laten behandelen in een Amerikaans ziekenhuis. Ze wijken met ziekten, versleten lede- en andere gebroken maten massaal uit naar Canada.

Reageer
gravatar

Jeettje, dat komt omdat Mexicanen in de USofA niet worden beschouwd als mensen.

Zoals bekend mag in de meeste staten alles dat beweegt, worden afgeschoten vanwege het eerste amendement.

Een uitzondering wil wel eens worden gemaakt voor leden van de republikeinse (thee)partij. Maar die willen elkaar ook nog wel eens euthanaseren, bijvoorbeeld als een lid Obama onvoldoende haat of, nog erger, een beetje gaat twijfelen aan het scheppingsverhaal.

gravatar

Het zit ‘m in de naam.
Eigenlijk is het een oud-Hollandsche familie die zijn naam heeft veranderd.
Van Krankjorum naar Santorum: eigenlijk Sanatorium, maar dat gaf weer te veel weg van de familiehistorie en de reden van emigratie.

Reageer
gravatar

Hoorde gister dat hij een home schooler is. Hij zal zelf ook wel ge-homeschoold zijn, anders kraam je niet zulke onzin uit. Ze mogen daar wel een wet aannemen dat gehomeschoolden geen bestuurlijke functies mogen bekleden.

Reageer
gravatar

Inderdaad. De weg om Presidentskandidaat voor de Republikeinse Partij te worden, in de Verenigde Staten, kent een lange reeks van geaborteerde campagnes.