Vrije-uitloop Fabergé-eieren onbetaalbaar

Jolande Sap: ‘Ik sta positief tegenover biologische juwelen, maar dit is niet te doen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mevrouw Sap moet niet zo kinderachtig doen. Fabergé eieren waren ook al ver boven haar budget vóór ze biologisch waren. Als mevrouw Sap niet op eigen kracht rijk genoeg kan worden, moet ze maar trouwen met een rijke grootindustrieel. Het is het een of het ander. Een Fabergé ei op je dressoir OF de grote mevrouw van Groen Links zijn.

Reageer
gravatar

Biologische juwelen, gelijk als eieren zo groot, hangen tussen de benen. Fabergé wist dat, Sap weet dat. Fabergé deed er alles aan om ze nog mooier te maken. Sap vindt het te mooi om waar te zijn. The proof of the pudding is in the eating. Als Jolande de eieren van Fabergé in de mond zou nemen zouden beiden het ultieme kunnen smaken (mits geschoren natuurlijk).

Reageer
gravatar

Ja, alle waar naar zijn prijs. Mw. Sap moet niet voorbijgaan aan de omstandigheden waaronder deze eieren gekweekt worden.

Dagelijks in 40 graden onder 0 eieren zoeken op de taiga onder het loerend oog van Siberische tijgers, daar mag toch wat tegenover staan?
Die levensverzekering van de rapers is best hoog, mw. Sap!

Reageer
gravatar

Ophokkuh die hoer! Geef dat wijf een kringloop-ei, liever een berg struis of nog een extra bord voor de kop?

In mei leggen alle vogels toch een ei. Jolande werd gelegd op 22 mei. Wat ga je geven voor haar verjaardag???

Reageer
gravatar

De Tsaar en Tsarina hebben onterecht maar overduidelijk al hun eieren in één mandje gelegd. Die zijn toen geheel voorspelbaar geconfisqueerd door de nieuwe Tsaar Wladimir Oeljanov (later bekend geworden onder de naam Lenin). Het valt mij mee dat zij niet in de privé-collectie van Tsaar Vlad Poetin terecht zijn gekomen. Of zoudie ze via Sotheby’s weer in het circuit hebben gebracht, te eigen bate?

Reageer