Verhagen wil innovatie opnieuw heruitvinden

‘We moeten het baanbrekend grensverleggen andermaal definiëren’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oeps! het moest zijn “We moeten het bekbrekend grijns verleggen andermaal definiëren” Overigens sloeg dat ook op de baas van Maxime.

Reageer
gravatar

YES….Grenzen verleggen en herdefiniëren….eindelijk. Mooie strakke rechte grenzen met Belgie. Afrika loopt op dat gebied al 100 jaar vooruit.

Reageer
gravatar

Hebben we geprobeerd in 1963, bij gemeente Selfkant. Nu hebben we alleen nog een recht stuk van N274 met links en rechts weer Duitsland en een krom lopende grens. Wel een goed voorbeeld van Maxime innovatie, het herpakken van oude mislukte ideeën en het gewoon nog een keer proberen

gravatar

Maxime zou zichzelf dienen te heruitvinden. Dus niet als konkelende en draaiende CDA machtspoliticus die schijn probeert op te houden maar als een eerlijke rat die ervoor uitkomt.

Reageer
gravatar

Die olijke heruitvinder op de bank ter zijde van een grijze ex-ambtenaar, is dat nou de innovatief kwakende, baanbrekende minister van Bezuiniging en Natuurvernieling, die de zo juist ontslagen grijsaard voorstelt om verkeersclown bij het ministerie van Grensverleggende Racebanen te worden?

Reageer
gravatar

volgens mij is het toch echt zijn vader hoor … ik zie een gelijkenis.
Die figuur rechts op de bank is Maxime in zijn dagelijkse vermomming om ongemerkt het Catshuis binnen te kunnen glippen.
(Heeft Ferry even gemist, haha)

gravatar

Kofi Anan:

Kan d’r ook een frikandel bij? (met curry bijvoorbeeld)
En uitjes. En mayo. Ook.
Dat dan weer wel…. Waar is de dijenkletser gebleven? Niet te veel nadenken aub.

Harrie van de netwegnetniet

gravatar

Als het maar in het straatje van het Staatsplaatje past. Op hunnie fam. Doorzonbank met Ikea-klassificatie.

Reageer
gravatar

De Duitse economie doet het beduidend beter dan de Nederlandse economie. Het innovatieve idee van Maxime Verhagen is, om daarom de grens te verleggen.

Reageer
gravatar

Grens verleggen kun je met een kleine wielkraan makkelijk doen, daarvoor heb je geen verkorte cursus mavo nodig. Grensverleggen, ja, da’s van een geheel andere orde, en ik schat mijnheer Verhagen daarvoor iets te licht!

Reageer
gravatar

of …ontheffend ver-herdefinieren. Zoziezoiets, niet dat het wat uitmaakt. Smile on!