Manolev: ‘Keihard werken om niet totaal voor lul te staan’

Rechtsback haalt voldoening uit genegeerd worden

De rechtsback van PSV, Stanislav Manolev, richt zich aanstaande zondag bij de bekerfinale volledig op het niet voor lul staan op het veld. In een interview met de sportredactie van De Speld spreekt hij openlijk over zijn kijk op het spelletje.

De Bulgaar vindt dat hij de laatste jaren is gegroeid in zijn rol: “Iets wat ik steeds meer heb geleerd is het voorkomen dat ik de bal krijg. Op het moment dat een medespeler de bal heeft zorg ik altijd dat ik tactisch sterk ben opgesteld. Steeds vaker lukt het me om de vrije ruimte te ontwijken. Soms lukt het niet en loop ik toch vrij, de gevolgen zijn rampzalig als een teamgenoot me dan ook nog op maat de bal toespeelt. Gelukkig komt dat steeds minder vaak voor.”

“Als ik in de voetbalpraatprogramma’s die week erna niet keihard word uitgelachen heb ik het goed gedaan. Zoals twee weken geleden na het 2-6 verlies tegen FC Twente: Toen had niemand had het over mij! Dat geeft echt een kick”.

Deze week was het uit tegen Valencia weer raak. Overal waar ‘iets gebeurde’ ging het mis met de verdediger. Volgens analisten kan hij dan beter zorgen dat hij niet te dicht bij het vuur komt. Volgens hen is ‘een beetje uit de buurt blijven’ voor Manolev soms de enige manier om te excelleren. Op de vraag of een positie op de reservebank dan niet ideaal zou zijn antwoordt Manolev zuchtend: “Dan moet ik de volgende dag bij Jong PSV meedoen en daar staan tegenwoordig ook camera’s bij…”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Johan Derksen is sowieso een probleem. De geboren azijnzeiker pur sang die zijn eigen mening als waarheid, feit en godsdienst verkondigt zou eigenlijk de spelopvatting van Manolev moeten overnemen, nl zo weinig mogelijk opvallen. in dit geval zou dat betekenen dat hij niet meer te horen en te zien is op welk medium dan ook.

Reageer
gravatar

Jammer dat het echte probleem in dit artikel niet komt bovendrijven: Johan Derksen! Door zijn toedoen ziet Manolev zich genoodzaakt zo onopvallend mogelijk de velden te bewandelen. Derksen zou zich eens een poosje moeten verstoppen, zodat Manolev eindelijk eens z’n ware gezicht durft laten zien.

Reageer
gravatar

Hier wordt wel een erg negatieve kijk op de persoon Manolev geuit. Deze persoon is zeer SOCIAAL.

Gemiddeld heeft een doorsneespeler gedurende een wedstrijd de bal alles bijeengenomen totaal 43,7 seconden* aan zijn voeten. Door Manolev wordt dat maar liefst op de kop af TWEE seconden per speler meer!

* Bron: Jeugdjournaal van twee jaar geleden

Reageer
gravatar

Ik werd bij sporten altijd als laatste gekozen. Het team wat mij kreeg liet dan meteen alle hoop op een overwinning varen. En dan was de gymles weer afgelopen.

gravatar

Na informatie ingewonnen te hebben en deskundigen te hebben geraadpleegd (heer Rene van der Gijp oa.) en het gebruik van gezond zettersverstand, kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat de zetduivel heeft toegeslagen in de kop boven het artikel.

Het is overduidelijk dat het woordje ‘niet’ niet in de titel hoort te staan.

Reageer
gravatar

Manolev schijnt het slechtste te zijn in de herhalingen.

Reageer
gravatar

Manolev schijnt het beste te zijn in de kleedkamer.

Reageer
gravatar

Gooi die gast in de uitverkoop. Of omscholen tot mascotte kan ook.

Reageer
gravatar

Spreekt U namens uwe werkgevert of als gevolg van een gegoede opvoeding? Welk een massamens-mentaliteit! Maar naar verluid toch beter dan de hele dag naar een scherm staren…

gravatar

Deze man, Stanislav Manolev, wie angstig lijkt te wezen voor zijn ‘lul’…hoeft niet bang te zijn om voor zijn lul te staan.

Het is bewezen, dat wie mannelijk is..in wezen nooit voor lul kan staan, van de man staat altijd ACHTER zijn lul.

Dus Manolev moet oppassen niet achter zijn lul aan te lopen, dan dat hij voor zijn lul gaat staan.

Logisch toch?

Reageer
gravatar

Hij wordt naar eigen zeggen steeds beter in niet de bal krijgen. Waar hij in uitblinkt is dat als hij de bal wel heeft dat 1 van zijn medespelers de bal niet krijgt. Zulke spelers zijn er weinig.

Reageer
gravatar

Hij kan beter voor paal gaan staan, kan ‘ie wortel schieten en nog beter groeien.
En mocht er eens een bal tegen de paal belanden, dan hopen we dat ‘ie hard in de kruising komt, weet ‘ie meteen hoe voor lul staan echt voelt.

Reageer
gravatar

Volgens mij is Manolev al maanden geleden aan Ajax verkocht, maar blijft hij gewoon bij PSV een potje meespelen en vindt Ajax het juist ideaal daar een “mol” te hebben (net als Twente een hinderlijke mol bij Ajax heeft, in de persoon van Theo Janssen).
Ploegen die bijna geheel uit mollen bestaan, zoals de Graafschap, schoppen het dan ook niet ver !