‘Bezuinigen op verkiezingen in juni levert het land vele miljarden op’

Onderhandelaars Catshuis boeken na drie weken eerste resultaat


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is toch wel voorbarig allemaal *hahaha*. Er ligt nog een voorstel van mijn partij op tafel om de verkiezingen te privatiseren *hihi* Veel goedkoper *proest*!

En daarna zetten we jullie allemaal op de nullijn op verzoek van Bernhard Wientjes! *whoehahaha*

Reageer
gravatar

Miljarden wat? Zaadcellen? Slechte bacteriën? Goede bacteriën? Kortom, weer een stukje journalistieke onduidelijkheid. Pas op, anders ga ik ook bezuinigen. Bij voorbeeld op mijn abonnementsgeld. En nog voor juni!

Reageer
gravatar

@1,2,3,4,5 en @7 Als compromis stel ik een referendum voor waar we of JA of NEE op kunnen zeggen. Om verdere misverstanden en verstarring te voorkomen kan het bedenken van de vraag daarbij beter achterwege worden gelaten. Alleen zo is duidelijk waar NEEderland voor dan wel achter Staat.

Reageer
gravatar

Re. hierboven: Moet dus niet ‘first’ maar ‘fiets’ zijn, maar de (on)waarde redacteuren van De Speld hebben hun zuur verdiende geld verspild aan een waardeloze IT-er die de website dusdanig heeft verminkt dat snel even corrigeren onmogelijk is geworden. Anders had ik ‘t zelf wel gedaan!

Laat mij alles in dit land doen en het komt goed! “Mark” my words!

Reageer
gravatar

Waarde Opa, verfrissende ideeen zijn altijd welkom. Als elke Nederlander zijn first zou verkopen en 10% van de opbrengst aan de PVV doneren (t.a.v. G. VVilders) dan zal het begrotingstekort drastisch kunnen slinken en zijn veel andere maatregelen niet meer zo noodzakelijk.

Overigens overweeg ik persoonlijk – hoe bizar dit ook moge klinken – te emigreren naar Griekenland. Mijn geld is daar al naartoe gesluisd.

Zo weet u meteen waarom ik woensdag even een beetje ontstemd de besprekingen heb verlaten.

gravatar

Wilders heeft voorgesteld om de hele democratie maar op te heffen. Dit zou in zijn optiek een flinke stap in de goede richting zijn . Hij heeft het nu al compleet voor het zeggen binnen de PVV en die taak wil hij voor heel Nederland ook wel op zich nemen.

Reageer
gravatar

Net als Wilders vind ik een dictatuur een heel miljarden besparend idee. Weg eerste en tweede kamer, weg allerlei ministeries allemaal hele hoge kosten dus: weg ermee. Wat werkt beter dan een dictatuur van het Volk? En gezien mijn naam zal ik dan maar gelijk de zware taak van het leiderschap op me nemen. Klus geklaard, miljarden bezuiniging inboeken!

gravatar

Kijk, een dictatuur van het volk gaat nooit werken. Ik weet zeker, dat ik voor deze klus veel geschikter ben, gezien mijn ruime ervaring.