Bill Gates doet oproep aan Rutte: ‘Zet onmiddellijk virusscanner op pc’

Oprichter Microsoft richt zich opnieuw op nationaal debat


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou niet lullig doen over Bill Gates; die heeft een paar jaar geleden de helft van zijn vermogen ($ 52 miljard) weggeschonken aan liefdadigheid, zegt hij. Intussen is dat vermogen wel weer aan- en verdergegroeid; hij is nu weer net zo rijk als de Sultan van Brunei ($ 65 miljard)DE RENTE van de rente is al genoeg om zowel het begrotingstekort als het achterstallig onderhoud van het Catshuis én de declaraties van minister Rosenthal te bekostigen. Die schelm van een Bill Gates toch; een linkse miljardair? Een linkse kapitalist? Een vierkante cirkel? Een eerlijke VVD’er?
God sta ons bij. Die Umwertung aller Werte!

Reageer
gravatar

Lachebekje Rutte tot de orde geroepen door zijn eigen doelgroep: de multi- multimiljonairs. Gekker moeten de werkelijkheid en de Speld het niet maken!

Reageer
gravatar

Na de oproep van Bill Gates heeft Mark Rutte direct Ab Osterhaus op zijn laptop laten zetten. Ab heeft door zijn gewicht Marks apparaat definitief bevrijdt van virussen.

Ab en Bill zullen deelnemen aan een nationale debat over het onthutsende gebrek aan basale kennis van onze premier.

Reageer
gravatar

Ideeen die van bekende partijen komen, kunnen een virus bevatten.
Een goede virusscanner beschermt u hiertegen.
U kunt zich weer volledig richten op uw werk.
U wordt hiermee weer productief!

Reageer
gravatar

Een Middenbeemsterpaard heeft soms nog aanvallen van redelijkheid; een Venlos paard trapt alleen maar wild om zich heen en schoffeert daarbij zoveel mogelijk mensen.