Honderdduizenden bezoekers Nu.nl mogelijk HIV-geïnfecteerd

Uitgever Sanoma maant tot rust: “Medicijnen zijn tegenwoordig veel beter dan vroeger”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoi Liesbeth,wat leuk om je effe te horen. Vandaag bezoeken we Folkert, we zijn zo beniwued naar zijn ambachtschool. Helaas lukt Botwa niet maar ook daar zul jij wel fantastisch werk doen.groet aan allen.ad

Reageer
gravatar

Laatst bij de bloedbank vroegen ze al of ik de afgelopen 6 maanden sites buiten het NL domein had bezocht. Als bezoeker van nu.nl mag ik nu vast geen bloed meer geven.

Reageer
gravatar

Bij Sanguin (pseudoniem voor Joris Goedbloed & Co. N.V.) zijn ze niet zo kieskeurig wat de inname betreft. Twijfelachtig bloed wordt meteen doorverkocht naar ontwikkelingslanden. Desnoods wordt het voor de Europese markt nog even bijgekleurd; blauw bloed schijnt immuun te zijn voor HIV.

gravatar

Promiscue hetero’s mogen bloed geven bij Sanguin maar homo’s die geen enkel risico hebben gelopen niet: alsof het virus zich iets aantrekt van iemands seksuele voorkeur!

gravatar

Onderzoek door het Vaticaan heeft onlangs uitgewezen dat het HIV-virus dit verschil juist heel goed weet te maken. Reden dat hetero’s gewoon weer veilig kunnen vrijen zonder condoom. Mis er voor en na de daad een weesgegroetje wordt gebeden. Of Sanquin met dit onderzoek iets gaat doen is nog niet zeker

gravatar

Het is allemaal de schuld van links , Brussel en de Bilderberg groep . En dat allemaal van onze belastingcenten. Tenminste dat heb ik op nujij gelezen .

Reageer
gravatar

Eerst handschoenen aandoen voordat je geïnfecteerde sites bezoekt. Is dat misschien een goed idee?

Reageer
gravatar

Nu Jij is aansprakelijk….Rare site met al die enge websites…Gewoon niet op klikken is het beste. Doe je het toch ben je eigenwijs en moet je het maar voor lief nemen.

Reageer
gravatar

Gevaarlijk grapje van de speld, om een andere site te dissen met satire. Ik voel me uitgedaagd… Tot morgen alle bezoekers tussen 12:00 en 13:30. O nee, ik ga eerst eens analyseren op welke tijdstippen de speld het meest populair is, gemeten naar de tijden van de opmerkingen.

gravatar

Namens de hele NuJIJ populatie wil ik alvast deelname betuige aan de nabestaande. RIP en zo. Het is de schult van links, omdat ze Geert denomiseren.

Reageer