Belastingaanslag Poetin verijdeld

Geroofd vermogen blijft belastingvrij


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een onthullende en gedenkwaardige foto: Mark R. op plateauzolen achter Vladimir P. De chef van het wereldwijd erkende belastingparadijs N.V. Nederland die de wereldwijd erkende hoofdman die alle Verworpen Belastingontduikers der Aarde onder zijn protégés mag rekenen. Vlad weet dat zijn fiscale geheimen veilig zijn bij Mark en diens side-kick JanKees. Een geslaagde symbiose tussen Westers roofkapitalisme en Oosters staatskapitalisme. Achter beide heren het beroemde schilderij ‘Winter in Arbat’ van Claude Monet, uit Vlad’s privécollectie die langdurig in bruikleen bij het Amsterdamse filiaal van de Hermitage verkeert. Als bewijs en onderpand van goed vertrouwen tussen beide hoog-aardigheidsbekleders.

Reageer
gravatar

Hoi lieve MargOOtje van twee en de andere mensen,

Ik heb weer een leuk raadseltje. Daar komt ie:

Weet je wat het sterrenbeeld van Poetin is?

Nou, nou?
Zal ik het maar verklappen?

Raven! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Veel warme knuffeltjes van Paulientje met de vlechtjes
x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja
Dat weet ik, omdat mijn pappie laatst tegen mijn mammie zei, dat mensen als Poetin roven als alle raven.

Reageer
gravatar

Ach, laat die Russen toch gewoon weer op Poetin stemmen, al dan niet (super)gefraudeerd. Stalin zei al: “het gaat niet om wie er stemt, het gaat erom wie de stemmen telt”. En dat doen Poetin en zijn stromannen, net zoals zij ook de boel (Russisch legaal) bij elkaar roven. Ouderwetsch Europeesch is zo gelijk weer nieuwerwets.

Reageer
gravatar

Mij weet het belastingkantoor altijd wel te vinden. Elk jaar een aanslag. En ik heb niets geroofd. Dom ben ik eigenlijk. En nee, heer BS, u hoeft deze laatste zin niet te benadrukken. Het is namelijk sarcastisch bedoeld richting de belastinginspecteur.

Reageer
gravatar

Hoe waar, Heer Spaland; over eerlijk verkregen fondsen en goederen betaalt men belasting: ergo ligt de oplossing voor de hand.

@Carrotte: het is dom om sarcastisch te doen tegen een belastinginspecteur. Voor u er erg in heeft neemt deze dat serieus -gevoel voor humor is al minimaal gezien de leuze “leuker kunnen we het niet maken”- en heeft u een speciaal team op huisbezoek.

Geloof mij: u kunt beter uw schoonmoeder over de vloer hebben. En ik ken uw schoonmoeder niet eens.

gravatar

Zo is het, Heer Jeettje. Men kan de belastingambtenaar beter niet onderschatten. Zij kunnen een mens te gronde richten. Heer Wortel dient vooral beducht te zijn voor een verhoor door een belastinginspecteur die een druppel aan de neus heeft hangen. Dat is de gevaarlijkste soort.

Hoe kom ik hierop? Wel, een collega vertelde mij eens dat hij een werkstuk zou moeten bespreken bij prof. X. Hij werd geconfronteerd met een bleke oude man met een druppel aan de neus. In een discussie van ruim anderhalf uur werd hij geconfronteerd met een aantal scherpzinnigheden die er niet om logen. Welke die scherpzinnigheden nu precies waren, kon hij mij echter niet aangeven. Het enige wat hij zich kon herinneren was, dat na afloop van het gesprek de druppel nog steeds niet was gevallen. En achteraf was zijn vraag of de betogen van de prof wel zo scherpzinnig waren of dat hij zich heeft laten inpakken door de druppel.

De moraal van dit verhaal? Dat Heer Wortel het gesprek met een wat lullig uitziende Dorknoper beter niet kan onderschatten.