VUmc: ‘Endoscopiebeelden niet meer direct op YouTube’

Ondanks populariteit van het kanaal acht het medisch centrum de beelden privacygevoelig


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trieste Mededeling Kabouter prikkeprak is gister na een werk gerelateerde ongeluk om het leven gekomen. Prikkeprak is waarschijnlijk gewurgd door zijn veldtelefoon die bleef haken aan een vleesboom (volgens de directie), Al denken wij anders omdat prikkeprak lijk hangende werd aantroffen met zijn rechterhand om zijn geslachtsdeel(tje) gevouwen, Bij toxisch bloed onderzoek zijn teven grote concentraties van XTC/cocaïne en viagra aangetroffen, ook werd een hoeveelheid dikkige vloeistof aangetroffen in zijn ingewanden dat bestaat uit 10 verschillenden DNA sporen waarvan er 9 afkomstig zijn van andere kabouters, en 1 spoor behorende aan een muisachtige.

We doen teven een oproep aan iedereen die in het verleden intiem contact heeft gehad met kabouter prikkeprak zich te laten testen op iig hepatitis A,B,C/goneroe/genitale wratten/trollentering en ringworm. Deze Voorgenoemde virusen was hij drager van.

Ps gevonden een gouden ring Met de insciptie N Hogenzon is aangetroffen omgeving prikkepraks rectum. De Eigenaar kan hem terug claimen.

Wij van de afdeling wensen de nabestaande (spillebeen, david, Wesly en plop) alle strekte toe!

Dr T Poortvliet

Reageer
gravatar

Leeflang St. :
Het was geenszins onze bedoeling een groot gezin te stichten, maar een zwangerschap leidt niet altijd tot een enkele geboorte. Onze IVF specialist in het VUmc zei dat hij de behandeling, “take” in zijn jargon, zou herhalen totdat “het er goed op stond” ….

Reageer
gravatar

Vader van 12 kinderen: u heeft of een ongelukkige “hand” van (c.q. in) periodieke onthouding of u bent orthodox (katholiek/gereformeerd/moslim) en u onthoudt zich principieel van zwangerschapspreventie omdat uw leidend geestelijke (in Vaticaanstad/Dordrecht/Mekka) daarop aandringt of u bent afhankelijk van additionele inkomsten via de Kinderbijslagwet om uw SUV en stacaraven te bekostigen.

gravatar

In Apelfoort staan we al veel en veel langer met ons hele hebben en houden op You Tube, van binnen en buiten. Niks mis mee, hebben we zelf gedaan om zo de commercie van de omroepen en de ziekenhuizen te snel af te zijn. Je moet ze gewoon een stapje voor zijn!

Reageer
gravatar

Beste Alex, dat had het VU-ziekenhuis al voor intensieve zorg, spoedeisende hulp, vrouwengeneeskunde en verloskunde, dus nu inderdaad ook voor het inkijkje in de inkijkerij.

Alle apparatuur schijnt van die afdeling te zijn weggehaald om herhaling te voorkomen. Het ouderwetse handwerk is dus weer terug. Volgens de richtlijnen mag dat tot de elleboog.

gravatar

Endoscopie betekent gewoon “binnen kijken” en komt eigenlijk uit een heel andere branche om pijpleidingen te controleren op lasfouten, haarscheuren en breuken. (Vliegtuigen, pijpleidingen, kerncentrales.)
Oeps, nu word ik serieus…
Tien zweepslagen voldoende?

gravatar

Hehe, bij de ene patient in de anus, bij de volgende in de mond, zonder schoonmaken welteverstaan.
Dat kunnen we uiteraard alleen zien op de betaalTV van meneer Oerlemans, leuk idee!

gravatar

Het stof is hoog opgewaaid over de joint venture tussen VU Medisch Centrum en Eyeworks van Reinoud Oerlemans, terwijl het nu juist een win-win deal leek. Het VU kon zich manifesteren als een zorgverlenende organisatie zonder winstoogmerk, de winst voor Eyeworks zat in de massa hijgende voyeurs die thuis wilden zien hoe het fysieke en psychische innerlijk van medemensen in nood er uitziet. Geheel in lijn met dit VVD/CDA kabinet; medische zorg moet worden geprivatiseerd, dus onbetaalbaar en ontoegankelijk worden voor de onderste inkomenlagen, net zoals indertijd het ziekenfonds werd omgebouwd en in handen werd gelegd van de Dief van Diever en zijn 40 diefste Rovers. Resultaat: veel artsen en ziekenhuizen schrijven met dubbel krijt, de premies worden jaarlijks hoger, de diensten jaarlijks minder en de rekening ligt -uiteraard- bij Jan-met-de-Pet. Bravo Mark Rutte, Maxime Verhagen & Geert Wilders.

Reageer
gravatar

De interpretatie die u er nu aan geeft, Heer Leeflang, doet vermoeden dat een speciaal betaal-kanaal in aantocht is waarop men deze beelden, ook nog eens ongecensureerd, kan bekijken.

Waarna de weg vrij is voor andere betaaluitzendingen op televisie: de privacy wordt niet geschonden omdat het een privévoorstelling betreft -niet op de Openbare Omroep dus- te gunste van de betalende leden. Niet precies mijn redenatie, haast ik te zeggen; ik denk even hardop mee met VVD en PVV hier.

Wel ben ik benieuwd of het “het kan nog vunziger-kanaal” ooit in het leven geroepen wordt: een rechtstreeks kijkje in de vergaderkamers van elkaar al hinnikend van het lachen om dat stomme kijkersvee op de schouders slaande producenten die nóg weer iets vunzigers hebben bedacht.
Hier schiet mijn voorstellingsvermogen tekort om voorbeelden te verzinnen, gelukkig. Ik zal dan ook nooit miljardair worden, vrees ik.

À propos: u bent nogal actief hier: ligt het proefschrift bij de drukker?

gravatar

Volgens mij worden jullie hier nog serieus! Uitkijken hoor, alleen met een lichte hersenbeschadiging word je hier toegelaten.
Laten we anders maar babbelen over het verschil tussen “endo-“scopie en “gastro-“scopie.
Volgens een zeer betrouwbare enquête alhier bestaat er veel weerstand tegen foto’s van ons binnenste. Eyeworks moet zich maar beperken tot klinische observatie.

gravatar

O.K., Elkie, wat u wilt. Wat denkt u van cerebro-scopie van gezagsdragers zoals politici, managers en nog meer managers?

Dus met een klein cameraatje in de hersenpan kijken waar de kortsluitingen zitten?

gravatar

Speciaal voor heer Jeettje (5a): Promotor en ik zijn enigszins gebrouilleerd geraakt over de formulering van de laatste stelling (die -zoals u weet- geen inhoudelijke binding dient te hebben met het proefschrift). Ik opteerde voor de stelling dat bij politici geen EEG’s kunnen worden gemaakt i.v.m. het ontbreken van hersenactiviteit door aangeboren tekorten aan hersencellen en synapsen. Promotor vond dat te agressief en zei dat er best nog wel eerlijke én capabele politici te vinden zouden zijn. Ik daagde hem daarom uit er één te noemen. De drukproef is al klaar maar de zoektocht gaat voort; ‘s mans prestige is er aan verbonden. Wordt vervolgd.