Media schuiven Samsom naar voren

Fractievoorzitter PvdA benoemd voor een periode van twee jaar na topoverleg op het Mediapark


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alles gehoord, gezien en gelezen hebbende; vind ik, burger en inwoner van Nederland, dat de heer Diederik Samsom geen premier van Nederland kan worden zolang er internationale onduidelijkheid blijft bestaan omtrent de spelwijze van zijn achternaam.

Dit geeft de internationale partners de ruimte om elk contract, verdrag en overeenkomst nietig te laten verklaren op grond van (vermeende) persoonsverwisseling.

Eer die zaken zijn opgehelderd is het eind van het derde decennium nakend.

Reageer
gravatar

Voor degenen die twijfelen over de spelling van Diederiks achternaam heb ik dat laten peilen door het beroemde Meertens-instituut. Dit is de einduitslag:
Samson 923
Samsom 380
Samsam 32
Sanson 10
Samon 7
Samsor 6
Sansom 5

Reageer
gravatar

Ik denk eigenlijk dat het wel een duo-baan zou kunnen zijn voor Carrrrrrrrrrrrrottttttte en Mario Cipollini samen. Immers: de ui pelt nader dan de rok. Met de huidige sfeer staat het huilen de PvdA nader dan het lachen, dus om Peen & Ui voor de baan in te zetten lijkt mij logisch.

Reageer
gravatar

Dank voor dit geweldige idee! Ik samen met mooie Mario in actie. Daar ga ik nu heerlijk van dagdromen. Nogmaals hartelijk dank, heer BS. Joe meed mai dee!

gravatar

Natuurlijk zou Kwame Mpufu een uitstekende kandidaat zijn, ware het niet dat Kwame geen geld heeft om lid te worden van de PvdA.

gravatar

Eindelijk wordt duidelijk dat niet de mensen of de leden van de PvdA dit (en vrijwel alles) bepalen maar de media. Hulde aan de Speld voor deze onthulling!

Reageer
gravatar

Uitstekende move van Diederik! Wanneer zelfs een doorgewinterd politiek dier het linkse kamp verlaat des te duidelijker zal de kiezer inzien dat er links inderdaad niets is te halen.

En dat propag[and]eer ik al jaren!

Reageer
gravatar

Het was een moeilijke discussie. Gezien het falen van een integer en fatsoenlijk mens als Job Cohen, werd gezocht naar een onfatsoenlijk en minder integer persoon. Hoewel deze bij een politieke partij als de PVV makkelijk te vinden is, bleek dit een probleem te zijn bij de PvdA.

Na uitvoerig overleg bleek dhr Samsom toch iets minder fatsoenlijk en integer te zijn dan de andere kandidaten.

Reageer
gravatar

Waarde Jos,

Helaas hebben de afgelopen jaren duidelijk geleerd dat je met betrekking tot de PVV gelijk had. Maar we hebben – het is je ongetwijfeld niet ontgaan – behoorlijk schoon schip gemaakt.

Alle PVV-ers is op het hart gedrukt de vuile was voortaan binnen te houden, zowel die van andere PVV-ers als die van zichzelf.

Per slot is er voldoende vuile was van andere politieke groeperingen naar buiten te brengen. Toch?