Albert Heijn opent eerste vestiging in Afrika


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

iemand heeft net mijn reactie op deze site gelezen mij is nu verteld waar afrika ligt ik snap de grap nog steeds niet ik kom nooit in de albert heijn

Reageer
gravatar

diezelfde negentig jaar oude mevrouw die mij daarstraks na het lezen van mijn vorige reactie wist te vertellen waar afrika ligt heeft mij nu verteld dat de grap in togo zit en niet in albert heijn nou ja vergezocht die grap duitsland ligt om de hoek daar hebben ze ook geen humor

gravatar

Tja Brallie, ‘it goes with the job’. Busstuurders komen nog wel eens ergens. Bovendien is het een soort beroepsdeformatie de ogen goed de kost te geven. Terwijl die kauwen luisteren de oren naar wat de inboorlingen knauwen.

Reageer
gravatar

Er is eerst nog geëxperimenteerd met een winkelconcept in Zaandam, maar dat leek minder goed aan te slaan, daarna is uitgeweken naar de Zaanse Schans alwaar de winkel op zich voldoende publiek wist te trekken maar vreemd genoeg meer kijkers dan kopers. Natuurlijk is dan de stap naar Togo, Afrika een begrijpelijke. Zaken zijn zaken, nietwaar?

Reageer
gravatar

Uw kennis van de Zaanstreek is zeer beperkt: de Zaanse Schans staat op het grondgebied van de vroegere gemeente Zaandam. Op die Zaanse Schans bevindt zich inderdaad de eerste AH winkel en kan gezien de grootte en beperkte assortiment tegen woekerprijzen met enige fantasie de eerste AH ToGo genoemd worden. De huidige experimentele AH winkel bevindt zich ook aan de oostkant van de Zaan, op de Vermiljoenweg. Deze winkel is al sinds de bouw in de jaren ’70 experimenteerspeeltuin voor het Appie concern. Dat dit speciaal aan de oostkant van de Zaan is gedaan is ter meerdere eer en glorie van de oude heer Heijn die uit het dorp Oostzaan afkomstig was (en niet uit Zaandam zoals veelvuldig abusievelijk gedacht wordt). Gezien de lage lonen en grootte van het afzetgebied is AH nu begonnen met experimenten in Afrika daar de Zaanstreek inmiddels vrij duur begint te worden.

gravatar

Zou het toeval zijn? Worden ‘te dure krachten’ daar nu aan de dijk gezet? Die Zaanse Schans is via een brug te bereiken vanuit Zaandijk, waar de oude Zaanse huisjes beter te bekijken zijn dan aan de overkant, omdat ze niet bekeken hoeven te worden tussen duizenden toeristen door. Veel van die huisjes staan ook -heel Zaans- ‘inverdan’ wat Zaandijk veel Zaanser maakt dan de Zaanse Schans.
Voor wie er geen chocola van kan bakken: zoals overal in de Zaan staat ook in Zaandijk nog wel een cacaofabriek.

gravatar

@busschauffeur: het valt me van een Rotterdammer erg mee dat U zo goed bekend bent ter plaatse. Overigens: die cacaofabriek staat gedeeltelijk op het grondgebied van de voormalige gemeente Koog a/d Zaan. Derhalve ook de naamgeving van het station dat tegenover deze fabriek gelegen is en ook in beide voormalige gemeenten ligt.
En inderdaad: Zaandijk is veel authentieker dan de Zaanse Schans en dat houden we graag zo!

gravatar

Onze partij speelt graag in op deze trend door een ruim assortiment personeel in bijpassende kleuren en met de juiste talenkennis mee te leveren.

Dit aanbod is geldig voor Afrika, het Midden Oosten en sinds kort ook voor Oost Europa.

Reageer snel. Nu tijdelijk 10% extra personeel, zo lang de voorraad strekt!

Reageer
gravatar

Hehe Geert, kunnen ze jou niet aan een Oosteuropese ambassadeur kado doen als personeelslid? Met 15% van alle Tweede Kamerleden er bij als extra ‘bonus’ (uiteraard “toevallig” het PVV smaldeel, want met de anderen kun je toch niet samenwerken)?

Ik snap trouwens niet dat er wel een Middenbeemsterhorkenmeldpunt bestaat maar geen PVV-irritatiemeldpunt! Tenminste, niet dat ik weet 🙁

gravatar

Het was in het begin wel even wennnen, want normaal gesproken kregen we het eten gewoon uitgedeeld en nu moesten we opeens betalen. Maar nu verdien ik zelf een paar centjes bij door twaalf uur per dag bij de flessenembalage te werken. En dan heb ik op zaterdag precies genoeg verdiend om een zak rijst te kopen.

Reageer