Alternatieve Elfstedentocht Warschau, Damascus, Roosendaal van start

'Lange stukken klunen.'

‘Lange stukken klunen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De groep op de foto bestaat uit achtervolgers, dat zie je zo. Kwame Mpufu ligt een staartlengte van Gibraltar voor en is de foto voor geweest.

gravatar

In Eritrea komt alleen zopie-tent. De koek is daar namelijk op. Dus sla in Damascus nog wat extra Arabische liga’s in!
Overigens moet het bewind in Syrië nog wel aan het Elfstedencommittee duidelijkheid verschaffen of men de profetie uit Jesaja 17 voor of na de tocht der tochten wil laten ingaan.

Reageer
gravatar

Haha, grappig hoor. Ik zag meteen dat het niet echt was. Ik kan alleen de vinger niet erop leggen, waar ik het precies aan zag. Misschien het ontbreken van de skistokken?

Reageer
gravatar

Lieve Tante Paulien IJskoningin,
Hebt u het ook zo koud?

gravatar

De rayonhoofden van Warschau, Damascus, Roosendaal, Jeruzalem, Port Saïd, Kinshasa, Rio de Janeiro, Johannesburg, Sydney, Jakarta en Santa María de Guía de Gran Canaria (willekeurige volgorde) zijn met spoed bijeen geroepen.

Reageer
gravatar

Daar het wat water en ijs betreft momenteel huilen met de (ijs)pet op is heeft de afdeling Australië van de elfstedenvereniging besloten om de klûnroute te verleggen naar de weg Sydney-Perth en wederom de Henley on Todd af te gelasten om de klûners vrij baan te geven.

gravatar

De mouse-overtekst suggereert dat Dimitri van Loenen met die foto heeft zitten manipuleren. Ik zag het meteen al. Hij heeft van de kamelen dromedarissen gemaakt. Erg flauw!

Reageer
gravatar

Quite obvious, my dear Watson,

Inderdaad, er klopt iets niet in de foto. De schaduwen van de kluners staan van de fotograaf vandaan, alsof hij de zon in de rug heeft, terwijl de schaduw van de bultige beesten zowat recht onder hen ligt, alsof de zon recht boven hen staat. Bij mij reist het vermoeden dat er de foto is gemanipuleerd.