Horoscoop

Toekomstvoorspellen is vooruitzien


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja Waterman, het kan verkeren, hè. Het ‘wildwateren’ zal u dan ook nog eens niet glad zitten. Daar wordt steeds strenger tegen opgetreden, terwijl de geldende boete die er op staat stevig is verhoogd. (Loopt het u al dun door de broek?)

gravatar

Voorts ben ik ook tweeling of is het nu tweelingen als teken? En als het tweelingen dient te zijn geldt het dan anders maar voor 1 tweeling? En welke dan? Graag had ik ook het YESgevoel dus ik hoop maar dat ik die ene tweeling ben.

Reageer
gravatar

Hoe het ook zij, dat van die Mayakalender en bijbehorende ondergang van de Wereld lijkt mee te vallen. Om maar niet te zeggen een REUZENmeevaller! Het heeft er alle schijn van dat die ondergang vooralsnog beperkt blijft tot een totale ondergang van dat ajakkes.
Of het nu in Alkmaar is (waar, zoals bekend De Victorie begon) of op Zuid, waar het dat 020-gespuis helemaal niet glad zat, de Wereld is gered en kan in schaterlachende vrolijkheid toezien hoe dat ajakkes ondergaat. (Het kan verkeren!)

Reageer
gravatar

Uw voorspelling wordt door uw reactie gelogenstraft. Het Jaar van de Draak is door u niet vergeten en hier toegevoegd door uzelf.

gravatar

“Uw zeiltocht van anderhalf jaar rond de wereld mag dan op niets zijn uitgelopen, uw hymen is in ieder geval intact.”

Zo die zag ik niet aankomen. Grove grap, maar erg gelachen 😀

Reageer
gravatar

Maagd: hoe weten zij zo zeker dat de ‘hymen intact’ is gebleven? Ik eis een parlementaire enquête met een gedegen steekproef om dit te toetsen. Maar het blijft natuurlijk nattevingerwerk.

gravatar

Het antwoord op de vraag ‘Waarom dan toch het zeilmeisje achterlaten in ballingschap?’ is even kort als compleet: gewoon, omdat het kan.

gravatar

Deze auteurs steken de draak met deze horoscoop! de heren Shanya EN M’Belldogogu zouden eens een bezoekje moeten brengen aan de heren Fu & Tu Re, gerenommeerde Chinese futurologen.

Reageer
gravatar

Bedroevend dat alle lezers vandaag de Speld serieus nemen.
Luister nou eens naar mij: Horoscopen en astrologie zijn gewoon boerenbedrog. Dat weet toch ieder weldenkend mens.

p.s.
Tussen ons gezegd en gezwegen, het is opvallend dat vooral maagden en tweelingen onder de lezers erin tuinen. Hoe zou dat komen?

Reageer
gravatar

Zo, daar ben ik dan! Het moet mij van het Hart, dat ik geen idee had, dat er zo veel voorspeld zou worden. Eerlijk gezegd, vind ik al dat voorspellen ook een beetje te voorspelbaar. Nee, dan achteraf! Achteraf kijk je niet alleen een koe in de kont, achteraf kun je alles ook gewoon op je gemakje naspellen. Dat is wel zo zorgvuldig.
Ondertussen ben ik dus wel toe aan mijn horrorscopische verwachtingen voor 1987. Kom maar op! Wat stond mij in 1987 allemaal te wachten?

Reageer
gravatar

Euh, jouw eigen geboorte achter in een FRAM* Leyland-Den Oudsten bus type 5509 op 29 februari 1987? Zo’n bus waarbij schakelen met tusschengasch nog onontbeerlijk was?

*http://nl.wikipedia.org/wiki/Friese_Autobus_Maatschappij

gravatar

Mijn geboorte? Dan zou mijn dochter reeds ouder zijn dan ik en derhalve mijn moeder behoren te zijn, waardoor mijn moeder tevens mijn overgroot…. Nee, DAT wordt ‘m niet. En mbt geboortes in bussen: kijk gerust de prachtige films van Pedro Almodovar, maar denk NIET dat die waar gebeurd zijn!

gravatar

”Leeuw: Een verdieping van de beurscrisis noopt u tot het omzetten van uw bancaire tegoeden in houdbare goederen, zoals blikvoer en scheepsbeschuit.”

Ik beweer al sinds het begin van de kredietcrisis dat de beste belegging uit een investering in moestuintjes bestaat. Want mocht het financiële stelsel compleet in elkaar klappen, dan stort ook de complete economie in elkaar, want geen bedrijf kan meer krediet krijgen of aan haar eigen geld komen. De bedrijven zijn hun geld dat op een rekening bij een failliete bank staat simpelweg kwijt. Vervolgens wordt geen enkel productiebedrijf en geen enkele winkel meer bevoorraad. Winkels en andere bedrijven zullen failliet gaan omdat ze geen krediet meer kunnen krijgen en anders wel omdat ze niet meer bevoorraad worden. Kortom: we zullen wederom van de producten van onze eigen moestuintjes moeten leven.

Reageer
gravatar

Mits de grond niet radio-actief is, kan ik een moestuin iedereen aanraden. Net als het hebben van een hond verbroedert de moestuin. Een tuinhuis is een pré. Geen konijnen meenemen naar de moestuin, behalve als de hond goed afgericht is. Die weet wel raad met dat moes-gespuis.

gravatar

Mijn welgemeende felicitaties/condoleances, amice.
U kunt natuurlijk ook voor de winterslaap opteren; eigenlijk de enige overgebleven keuze aangezien leider van het CDA en kamerplant zijn in feite in elkaars verlengde liggen.
En aangezien de zomers nu ook niet meer je dat zijn, lijkt dit de meest logische keuze.

gravatar

Het moet mij van het hart, dat mijn sterrenbeeld, de Zeeleeuw andermaals is vergeten. Toch zo eenvoudig te vinden in Het Hoge Noorden richting Poolster en Noorderlicht.

Maar wat gebruik jij, Moosje, echte koffie van bonen, vacuümgetrokken gemalen koffie, of met nog met meer gemak voor de mens Nespresso? Volgens mij werkt Ierse koffie het best. Wat zijn jouw ervaringen?

Reageer
gravatar

De hoge kwaliteit van mijn voorspellingen komt vooral door het consequent gebruik van ‘kopi loewak’ als basisingrediënt voor mijn koffiedik. Dit alles onder het motto; ‘Het kost wat maar dan heb je ook niks’.

gravatar

En waar zijn de voorspellingen die horen bij mijn sterrenbeeld: Porcos (het varken)?

Ik voorspel dat het varken dit jaar vaak geen antwoord op redelijke vragen krijgt en over veel zaken in het ongewisse blijft.

Reageer
gravatar

Ook u zult, in een poging het ledental van de PvdA weer naar de 100000 te krijgen, uw kapsel blonderen, hetgeen echter jammerlijk zal mislukken waardoor u voortaan als ‘de rode schaamhaan’ door het leven zult gaan. U blijft dus in ieder geval over uw kapsel niet in het ongewisse.

gravatar

De sjowfeur is laat vandaag.
Zijn ze aan het staken of zo?
Dat was niet voorspeld.

gravatar

Als rechtgeaarde Kreeft ben ik het niet eens met de voorspelling. Het is altijd hetzelfde als je gratis advies krijgt en je dus niet flink betaalt voor een fatsoenlijke voorspelling: drie keer niks.
Trouwens van wie komen deze voorspellingen? SHANYA EN M’BELLDODOGU? Klinkt niet echt vertrouwd. Zijn dat die dames die Astro-tv presenteren?
Kortom, ik heb het idee dat ik hier fors bij mijn neus ben genomen.

Reageer
gravatar

Ik had me inderdaad niet kunnen indenken dat er dit jaar iets zou gebeuren. Ik zal m’n best doen niet te schrikken als er ook daadwerkelijk iets gebeurt.

Reageer