Schoonmakers opnieuw de straat op

‘Op zo’n smerige straat kun je niet meer normaal protesteren’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sowieso meteen een stadionverbod geven die handel

Reageer
gravatar

Ach, in Apelfoort valt het reuze mee met de troep. Mensen hebben overal in Apelfoort bordjes neergeplant met de tekst: ‘laat niet als dank voor het aangenaam verpozen een ander met de schillen en de dozen’. Wonder boven wonder werkt dat.

Reageer
gravatar

Dat valt dan alleszins mee, heer Apelfoorter: het lijkt me een heidense klus om het vuil onder die kei te vegen.
Of men verpoost niet aangenaam, dat is ook een mogelijkheid? Er zullen genoeg lieden zijn die Apelfoort niet op waarde weten te schatten.

gravatar

Wij, de eigenaren en investeerders van de schoonmaakbranche, vinden dat die schoonmakers eens op moeten houden met het buiten hangen van de vuile was.
Wat ons betreft is er geen vuiltje aan de lucht. Wij wassen onze handen in ieder geval in onschuld.

Het sop is de kool niet waard naar onze mening. Als we nu toegeven is het dweilen met de kraan open. Straks kunnen we met de bezemwagen achter alle failliete schoonmaakbedrijven aan rijden…
Het wordt tijd om schoon schip te maken, en anders halen wij de bezem door het personeelsbestand.
Ons dunkt dat de schoonmakers schoon een leuk bedrag per uur krijgen. Die vuilbekkerij moet maar eens afgelopen zijn, dat vertroebelt alleen maar.

Ons voorstel: nu even uithuilen en dan weer met een schone lei beginnen.

Reageer
gravatar

@Van Genezijde: Goed idee.
Ik stel voor oriënterende gesprekken te beginnen om een planning te maken voor het aanstellen van een commissie die de basis moet gaan leggen voor kansverhoging van een groter maatschappelijk draagvlak teneinde de eerste stappen te zetten naar een samenwerkingsverband dat de kans met minimaal twee procent moet verhogen dat er een rapport komt. In het rapport zullen waarschijnlijk nieuwe personen worden aangewezen die gezamenlijk mogen brainstormen over de aanstelling van een nieuwe structuur die de aanstelling van commissieleden makkelijker zou moeten maken. De nieuwe commissieleden zullen elk in training gaan om ze voor te bereiden op het feit dat ze extra minimaal 12% van de verantwoordelijkheid zullen dragen voor het raamwerk dat mogelijk gaat maken dat er offertes worden aangevraagd voor het papier voor hun nieuwe rapport. Ondertussen gaat de oude commissie zich buigen over de vraag of er een vergaderruimte beschikbaar is voor een derde commissie, die doelgroepen gaat bepalen waarin onderzoek gehouden naar de bereidheid van mensen zich daadwerkelijk aan de in het rapport gestelde verwachtingen te houden. Tegen die tijd zal ook bepaald worden wanneer de grondbeginselen van fase twee van de voorbereiding zullen worden vastgelegd. Dit alles uiteraard met inbegrip van bedrijfsuitjes en sabbaticals.

Tegen de tijd dat fase twee begint is er waarschijnlijk allang geen straat of gebouw meer om schoon te maken. Probleem opgelost.

Reageer
gravatar

Ze zeggen dat het schoon genoeg is. Meer kunnen ze niet doen. Misschien moeten we gewoon wat minder vuil maken. Zelfreinigende vermogenz.

Reageer
gravatar

Tjonge, wat zijn jullie toch dom.

Als de straatschoonmakers en de kantoorschoonmakers om beurten staken, dan kunnen de kantoorschoonmakers op een schone straat protesteren en de straatschoonmakers in een schoon kantoor.

Kwestie van nadenken. Dat is aan te bevelen, want ik heb daar al jaren goede ervaring mee.

Reageer
gravatar

enne ikke dan? en me collegaas? Zo’n griezelig schoon kantoor en een schone straat das niks voor ons. Mogen wij dan zeker niks zeggen?
Ik heb schijt an die steriele types.
Bij ons thuis ken je van de vloer eten, en dat is niet omdat het zo schoon is, maar omdat er zoveul ligt.

gravatar

Hier lijken twee grondrechten met elkaar te botsen, namelijk de vrijheid van meningsuiting en de geloofsvrijheid van hondenbezitters dat je op straat moet kunnen schijten.

Ik zou ze een stadionverbod geven.

Reageer
gravatar

Een stadionverbod heeft weinig zin, daar hebben ze toch schijt aan.
Marg00tjes reactie is begrijpelijk, ik moet er niet aan denken dat ze die beesten in Madurodam loslaten, dan heb je al twee vrachtwagens nodig om één drol op te ruimen.

gravatar

@Neuzel: Geen problemen mee hoor. Die beesten laten we gewoon niet toe. Dus vrachtwagens zijn overbodig. Het ergste is dat we wel mensen moeten toelaten. Ik zal je details maar besparen.

gravatar

Als de demonstranten eerst hun eigen straatje schoon vegen, is er weinig aan de hand. En als dat niet lukt, is er nog altijd Occupy Streets – Holland. Wel een wigwam meenemen.

Reageer