Bedrijfsartsen maken zich sterk voor ‘homoverlof’

Zorgverzekeraars vrezen sterke toename in zorgvraag


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ten aanzien van opperrabijn Areyh Ralbag kunnen we kort zijn. Voor de Joodse variant van Different geldt hetzelfde als voor de christelijke bekeringstochten: gelijke monniken, gelijke kappen. Het zal nog wel enige tijd onrustig blijven in de Reguliersdwarsstraat. Wat bezielt zo’n man eigenlijk om in het epicentrum van de Nederlandse homogemeenschap zo orthodox tekeer te gaan; moet hij zelf niet behandeld worden i.v.m. suïcidale neigingen? Als hij terug is in A’dam uit de VS, zal hij zijn Airbag hard nodig hebben. Op een balk in pek en veren de stad uit of stenigen ze nog andersdenkenden in 020? Want waarom anders zijn veel straten daar preventief geasfalteerd?

Reageer
gravatar

Jeettje; nog eens nagedacht over de implicaties van uw stellingname. Als we homo’s zien als schapen die afgedwaald zijn van de kudde en binnen zicht en bereik van “onbeschermd” opererende aidswolven hun gelijkslachtelijke omgang bedrijven, dan doet ‘Different’ heilzaam werk. Maar een omissie in dit ‘Differentieel’ is dat buitenkerkelijke, seculiere (en zelfs atheïstische) homo’s -qualitate qua- ongebreideld a-selectieve omgang hebben met Christelijke homo’s en in hun donkere kamers ongedifferentieerd aan de slag gaan. (N.B.: hier ligt al een duidelijke differentie in aanpak t.o.v. katholieke collega-bekeerders die in sacristie’s in breed daglicht aan de slag gaan om jeugdige homo’s te bekeren). Voor deze complicatie van de “Different”-aanpak mogen wij niet indifferent blijven. Zoals de Vara zegt: “Wees verschillig”. Bij een grootschalig en longitudinaal onderzoek in Arkansas,USA (1979-heden) werden christelijke onderzoekers en undercoveragenten gelijkelijk ingezet in een heksenjacht tegen lokale homo’s. Na succesvolle uitlokking (“caught redhanded with their pants down”) luidde hun stoproep: “No further, I am Different” werd in 98,7 % van de gevallen beantwoord met: “No you’re not, bend over boy”. Onder de gevangen homo’s bleek zich een groot percentage ex-medewerkers van Differentiële achtergrond te bevinden die terstond weer in Rehab-programma’s voor recidivisten werden opgenomen. Uitbreiding van de onderzoeks- en behandelingspopulatie van het Different-programma is dus noodzakelijk. Stel voor dat we dit voorleggen aan het Dordts Synodebestuur. Wat dunkt u?

Reageer
gravatar

We kunnen toch blij zijn met die homo-liberalisatiewetgeving. Homo’s zijn nu op alle maatschappelijke terreinen geïntegreerd en salariëel minstens gelijkgeschakeld. ‘Glazen’ plafonds gelden voor hen niet meer, trouwen kan, kinderen krijgen kan, mét homoverlof! Nu moeten we nog zien vrouwen op een dergelijk niveau van gelijkheid te krijgen. Zal moeilijk worden met een extreem rechtse regering vol luie flikkers van VVD-CDA en met de hoog-begaafde brievenbus-boys van de PVV in de gedoogrol.

Reageer
gravatar

U loopt ietwat hard van stapel, zogezegd. Het wordt hier niet zo hard gesteld omdat er anders anti-discriminatiegroeperingen in actie schieten, maar dat verlof geldt toch alleen voor ernstig Christelijke homo’s?

Neem ik aan tenminste, de berichtgeving volgend dringt deze conclusie zich op: niet-christelijke homo’s zijn ‘gewoon’ seculier en atheïstisch verdorven tuig; niet meer te redden.

gravatar

@Jeettje: Dat geldt niet alleen voor de christelijke homo’s, ook de joodse homo’s kunnen een verlof wel gebruiken.

Ik persoonlijk ben wel gelukkig dat ik Octopus Paul als mijn Schepper geaccepteerd heb. Met gebruik van Zijn heilige inkt heb ik in mijn heel eigen heilige boek niks geschreven over homo- of heterosualiteit. Leek me niet belangrijk.
Als en zolang je elkaar maar lief vindt, is er geen probleem.

gravatar

Zeg van Bralhuysen, hoe libidineus zijn die homofiele metrobestuurders eigenlijk? Kan ik als beginselvast hetero ‘s avonds nog wel veilig met de metro, of moet ik mij na afloop van de rit ernstig “genomen” voelen, omdat ik een ongelukkige was die toevallig of stochastisch ‘aan de beurt’ was? Zo’n metrostel is op buitenstadse trajecten zó omgetoverd in een darkroom en ik heb geen zin daarin een dark horse te zijn die zonder omhaal wordt opgezadeld en bestegen.

Reageer
gravatar

En dat is nou net de reden dat de Metro in Amsterdam grotendeels boven de grond rijdt. Het Dark-room effect is dan veel kleiner dus de aantrekkingskracht op de homosuele medemens, bestuurders inbegrepen, ook veel minder.

gravatar

Ik vind dat er meer homo’s op de bøs moeten rijden. Zij kunnen afwisselend verlof aanvragen zodat de nachtbussen kunnen blijven rijden en de dienstregeling stipt kan worden gereden.
En nog eens iets, waarom alleen op de bøs? Hoe zit t met trein en metro?

Reageer
gravatar

Trein rijdt nooit op tijd, hoewel ik daar weinig homo’s in dienst zie. (Enig causaal verband in deze is gezien uw opmerking dienaangaande zeker niet afwezig).De Metro heeft gezien de hoge frequentie geen stipte dienstregeling nodig al bestaat het gevaar van uitval door zieke homobestuurders.

gravatar

Daar NOEMT u nog eens iets, Boer Cees! Nog maar kort geleden stond ik ‘s ochtends vlak na de ochtendspits in Kootwijkerbroek op de metro te wachten. Ik heb, toen het wel erg lang ging duren, de proef op de som genomen. Zelfs tot 01.30 uur heb ik tevergeefs staan wachten.
Ik vermoed dat in Kootwijkerbroek werkelijk ALLE metrobestuurders homosueel zijn en te belazerd om hun werk te doen. (wel lekker met elkaar in Putten in de darkroom vozen, maar reizigers vervoeren, ho maar!)

gravatar

Uit de vele reacties op Twitter blijkt dat homopatie wordt verward met een bekende kwakzalverij. Homopatie onderscheidt zich daar overduidelijk van door het gerandomiseerd dubbelblind bewijs, dat daarom door lichtgelovigen wordt afgewezen.

gravatar

Geef mij maar gewoon witlof. Bijv. met kaas en ham – geen enkel probleem. Hoeft niet verzekerd te worden en scheelt zodoende ook een hoop geld van de hardwerkende Nederlander. Ik stem tegen.

Reageer
gravatar

Ik vind dat homoverlof wel een goede zaak. Mijn homosuele collega meldt zich elke keer als hij een late dienst heeft ziek. Wel wordt hij dan duidelijk gevoeld in een darkroom elders in de stad. Met het nieuwe homoverlof hoeft dat niet meer stiekem en kan de planning er ook rekening mee houden. (Hoeven wij ook niet meer op het laatste moment op te draven ‘omdat er iemand ziek is geworden’.)

Reageer
gravatar

Juist omdat mijn collega in die zin berucht is, heeft mijn werkgever weten te voorkomen dat wij nachtbussen rijden. Om 1 uur ‘s nachts is het wel klaar.
Hé, wat raar! Ik plaatste dit commentaar toch heus onder het kopje, waar Akke Stalpaert de suggestie deed mijn homosuele collega de nachtbus te laten rijden.