VS introduceren nieuwe vorm van waterboarden

‘Nieuwe verhoormethode nog effectiever’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goor deze berichtgeving,het heeft niets met verhoren te maken.een bericht van iemand waar men ook overheen kan pissen.

Reageer
gravatar

Hier blijkt weer eens dat “overwinnaars” zich niets hoeven aantrekken van de Geneefse Conventie en dat oorlogsmisdadigers zich historisch alleen onder de verliezers bevinden. Ik begrijp nu pas waarom Amerika dreigde Den Haag te bestormen en gewapenderhand te veroveren als het Tribunaal daar ooit Amerikaanse soldaten zou oproepen i.v.m. oorlogsmisdaden. De arrogantie van de (over)macht. Toch een warm gevoel zo’n bondgenoot.

Reageer
gravatar

Toch een beetje azijn na de maaltijd:
ze waren al dood, dus wat valt er dan nog te winnen met deze methode? Of was het louter een oefening?? Ik heb begrepen dat er disciplinaire maatregelen getroffen worden tegen betreffende militairen. Waren ze sosm gewoon weer te laat???

Reageer
gravatar

Paulussen,
een stelletje
smeerlappen
zijn het!

Onveilig stalken?
Autorijden doe je
toch ook niet
zonder condoom!

gravatar

Ik vergat nog bijna te vermelden dat op het thuisfront van deze jonge helden, in hun favoriete sport (baseball) een hulpstuk bestaat dat de vitale delen van hun persoonlijkheid beschermt: de “Jock” (one size fits all). Die Jock kan ook bij boksen en echtelijke ruzies goede diensten verlenen. Hij wordt dan ook in de USA “Jock-of-all-trades” genoemd. De Bush-dynastie werd daar al bij de geboorte mee uitgerust, vlak onder het bord voor hun kop.

Reageer
gravatar

Exact: de spijker op zijn kop! Hoe groter de mannen, hoe kleiner de ‘jannen’. Penisculaire compensatie: hedendaagse macho’s en aso’s compenseren de geringe omvang van hun piemelaar (Penis ultra minoris) in (en met) hun auto’s (à la Maaskantje) of (zoals in Amerika) overwegend in de omvang van hun geweren. Deze compenserende groep vereenzelvigt zich volledig met hun penis; ze denken er zelfs mee. Men zou dus met goed recht ieder lid van deze patiëntengroep “een lul met vingers” kunnen noemen, ware het niet dat dit éénlettergrepige woord niet tot de usantiële spreek- en schrijftaal wordt gerekend. Dus daarom ook hier maar niet.

gravatar

Doet me idd denken aan de muis en de olifant die aan het wandelen zijn. Dondert die olifant in een grote kuil. Muis rent gelijk weg, en komt terug met een Mercedes. Bindt een touw aan de olifant en trekt met de Mercedes de olifant uit de kuil.
Even later valt de muis in een kuil. De olifant gaat boven de kuil staan en laat z’n reserveslurf naar beneden hangen. Muis klimt daarlangs omhoog.
Moraal van dit verhaal? Als je een grote lul hebt, heb je geen Mercedes nodig…

gravatar

Hier wordt de Amerikaanse variant van het Nederlandse werkwoord “afzeiken” in praktijk en (weinig kies) in beeld gebracht. Een soort neo-waterboarding, waarbij de verhoorde -post mortem- niets meer hoeft te slikken.

Reageer
gravatar

En weer snap ik de berichtgeving niet. Wie worden er hier verhoord? Zeker niet de personen liggend op de foto. Die hebben niets meer te melden, toch?
Kortom.

Reageer
gravatar

Dat is toch duidelijk? Eerst schieten, dan vragen; dat is het motto van de cowboys.
En als de gevangene buiten bewustzijn is, moet je hem wakker maken door iets vochtigs over hem uit te gieten.

gravatar

Een methode die lijkt op het kweken van ganzenlever.
Maar de vergelijking van het volpissen van levende slachtoffers met het onderpissen van dode slachtoffers lijkt me niet terecht.

gravatar

Naar aanleiding van een onlangs gehouden onderzoek, blijkt dat orale verhoren meer en meer uit de mode raken. Binnen defensiekringen wordt al langer gesproken over creatievere verhoormethoden voor met name verhoogde effectiviteit. Ook in het kader van transparantie is besloten een doorzichtige vloeistof te gebruiken voor creatievere verhoren. Hiermee wordt weer bewezen dat orale verhoren een stille dood zijn gestorven, evenals sommige verhoorden.

Reageer
gravatar

Inderdaad, een brievenbusgat is de maximale afstand waarop goed valt te richten. Verderweg vallen er onherroepelijk spetters op plekken waar deze niet thuishoren, met alle gevolgen van dien.