FC Twente overweegt beursgang

‘Een Raad van Commissarissen is hét middel om de bestuurlijke onrust op te lossen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte heer Munsterman,

Graag adviseert mijn firma (List & Bedrog) via haar dochteronderneming op Broadstreet 85 te Nieuw Amsterdam U bij deze voorgenomen Beursgang. Over eventuele bonussen kunnen wij altijd onderhandelen. Met nadruk wijs ik er op dat resultaten behaald in het verleden (en zeker met Ajax en AZ) geen garantie bieden voor de toekomst van Tukkerland.

Reageer
gravatar

Gooi de zooi fffff inda uitverkoop!

Voetbal was ooit ein spelletje, daarna werd het oorlog en nu is het business. Dat het WK 2022 in Quatar wordt gespeeld, spreekt wat dat betreft broekdelen.

Je ziet bij Ajax wat voor zooitje ongeregeld dat oplevert.
En dan hooligans de schuld geven van onrust?
Wie staat er nou eigenlijk buitenspel??
Wat neem je op de koop toe???

Wel vindt ik het verslag van het interview teveel op een oneliner lijken. Alsof de kantjes ervanaf gelopen worden…

Reageer
gravatar

Een beursgang is voor Twente op dit moment niet te voorkomen. Zowel voor het aantrekken van de nieuwe coach (Stevige Steve) als voor het afkopen van de oude (Ome Co maar-Zozo) zal stevig in de beurs gegraaid moeten worden. Dan is het wel zo handig als je daar vast bent.

Reageer
gravatar

Hoe lost een gang vanaf de Grolsche Veste naar het hoofdbureau van commissaris Martin Sitalsing en het provinciehuis van de commissaris Ank Bijleveld (CDA) ten behoeve van hun ongetwijfeld goede raad via een raadselachtige beurs het middel tegen de bestuurlijk onrust bij FC Twente op?

Reageer
gravatar

Officieel heeft Alex deze reactie niet gelezen.
Maar dit keer heeft hij groot gelijk. Wat een
gekunstelde “humor”!

gravatar

De clubsponsors van FC Twente hebben allemaal hun bijdrage geleverd in deze zaak. Zwanenberg heeft hem een worst voorgehouden, Asito heeft de bezems geleverd om hem het stadion uit te poetsen, Huiskes-Kokkeler leverde hem een bolide om snel weg te scheuren uit Enschede en Grolsch heeft het instorten van het dak van hun veste op het conto van Co geschreven. Daar valt niet tegen op te boksen.

Reageer