Nijhuis kent Esteban naast rode kaart ook zwarte band toe


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eindeluk gerechtigheid. Bedoel als ie kwaadwillend was geweest had ie die hooligan toch met de punten van z’n noppen tegen zijn slapen getrapt totdat ie nooit meer wakker zou worden?

Toch vind ik zwarte band overdreven. Bedoel dat is de hoogste. Zo fraai waren die twee kleine trapkes ook weer niet. Geef die man de gele band. Past ook beter bij z’n pak.

Reageer
gravatar

Niks mis met de traptechniek van de keeper, ik zie zijn waarde stijgen op de transfermarkt dankzij deze actie.

Reageer
gravatar

De reactie van Willem Holtmans toont nog eens duidelijk dat zelfs bij sommige Speld-novieten het denkwerk 30 cm. onder de navel plaatsvindt. Overigens is Holtmans’ bewering ook inhoudelijk onjuist: herinneren we ons niet allemaal de grote tegenzin waarmee Rijksman Groening de € 25.000.000,- aan Judaspenningen incasseerde (en dus zijn zakken vulde) voor zijn verraad van ABN/AMRO? En wat maakt dat die die Groenige Rijkman dus ..? Inderdaad: een l.. mét vingers. Nou dan?

Reageer
gravatar

Waar ik doodziek van ben, is dat alles in gang is gezet door mensen wie geen enkele affiniteit met voetbal hebben.

Mensen wie dat niet alleen achter mijn rug hebben gedaan, maar ook nog eens mensen hebben benoemd wie voetballers totaal respectloos behandelen!!!

In plaats van het wantrouwen binnen Ajax op te lossen, hebben ze dat onderlinge vertrouwen nog verder aangetast.

En die pik ik niet!

Omdat ik weer allerlei verhalen hoor en lees, zal ik nog één keer uitleggen wat onze bedoelingen met Ajax zijn…

We willen rond het voetbal de totale organisatie veranderen, omdat die al jaren niet functioneert. Met de actie van die klootviool als “orgasme”!

Blijkt dat hij een stadionverbod had. Hoe is het dan mogelijk dat hij toch in het stadion zat?!

Da’s toch niet logisch?!

Nu zijn er mensen die vinden dat ik straks eerst met Van Gaal rond de tafel moet gaan zitten en dat we er na een goed gesprek wel uit zullen komen.

Dan wijs ik ze toch op de manier waarop de KNVB in actie zijn gekomen. Meteen besloot Niehuis een rode kaart te geven, in plaats dat hij eerst de sfeer proeft!

Nee, om dan binnen een week al zo’n toon te zetten, wekt bij mij juist de indruk dat de KNVB samen met Sturkenboom is begonnen aan een grote schoonmaak om straks een totaal ander beleid uit te gaan voeren wat niet “des Ajax” zal zijn!

Ik leg het niet meer uit. Het moet u nuwel duidelijk zijn!

Reageer
gravatar

Geachte meneer Paulus,

Ik ken je vaag en ik wil je voorlopig niet leren kennen. In 1991 trachtte u een ontmoeting te arrangeren, door mij een hartaanval te bezorgen.

Heb geduld! Je hebt tijd zat, dus laat mij mijn ding doen bij Ajax…

gravatar

Onvoorstelbaar! De KNVB heeft besloten dat de rode kaart voor doelman Esteban nu wordt terug getrokken. Omdat de KNVB vindt, dat de scheidsrechter echter wel terecht een rode kaart heeft gegeven, is besloten die dan nu toe te kennen aan Ben Elker (data-analist te Bilhoven)
Waarom de rode kaart nu speciaal aan Ben Elker wordt doorgegeven kon de woordvoerder niet zeggen, maar hij mocht niet aan Esteban worden gegeven en was toch terecht. IEMAND moest hem krijgen en wellicht was Ben Elker ‘toevallig aan de beurt’.

Reageer
gravatar

De rode kaart wordt geseponeerd, maar hij was wel terecht gegeven. Als die rode kaart “terecht” blijft, dan is de ijzeren consequentie dat men met 10 man verder moet, want zo zijn toch de regels? Men zou immers óók met 10 man hebben gestaan als de wedstrijd was uitgespeeld. Ben benieuwd hoe dit afloopt.

gravatar

Hallo alle voetbalkenners,

Ik zou zweren dat die doelman een strafschop uitdeelt, omdat het niet is toegestaan om met een spijkerbroek aan een voetbalveld te betreden.

De ballen dan,
Paulusje

O ja,
Mijn stomme zusje meent dat een doeltrap een trap in het doel is om een hoge bal tegen te houden.

Reageer
gravatar

Nee Paulusje, een doeltrap kan twee dingen zijn. In één van de onfortuinlijke seizoenen die Sparta heeft gehad, sinds je oudste broer werd geboren, hadden wij een kieper van 1.27 meter lang. Als een bal op doel werd geschoten boven normale schouderhoogte, had die kieper een doeltrap nodig om erbij te kunnen, ter voorkoming van een tegen-doelpunt.
De andere betekenis van een doeltrap is veel simpeler: voetballers hebben nopjes onder hun schoenen. Tussen die nopjes gaat vaak gras en klei zitten. Om zijn schoenen te ontdoen van dat opgehoopte spul gaat de kieper vaak met zijn rug tegen de doelpaal staan om dan -achterwaarts- dmv doeltrappen zijn schoenen schoon te maken. Dat doet hij om te voorkomen dat hij uitglijdt.

gravatar

Lieve Bøs Showfør,

Ik weet best dat een doeltrap een schop tegen de bal richting doel is. Vandaar de naam.

Houdoe van Paulusje

Oja
Mijn stomme zusje zegt dat jij uit jouw nek lult. Die doelman had een lengte van 1,27 meter, maar die hing om zijn nek, anders moest hij korte broeken dragen.

gravatar

Paulusje, hoe kan je stomme zusje nu wat zeggen? Ze is stom dus niet in staat om te praten. Of houden ze je thuis al jaren in het onwetende en ben je er gewoon ingetrapt dat je zusje stom is?

gravatar

Meneertje Hans,

Mijn stomme zusje Paulien loopt al eeuwen mee met stomme tochten. Stom toch?

Dag meneertje hansjepansje,
Paulusje

O ja,
Mijn stomme zusje schreef op een velletje, dat die wandelingen stilletochten worden genoemd. Stom hè!

gravatar

Volgens mij heeft Esteban hard een bril nodig, aangezien hij het verschil tussen een supporter en de bal niet goed kan onderscheiden. Iets voor een Pearle-reclame ?

Reageer
gravatar

Het zijn geen karateka’s. Die beoefenen hun sport niet op die manier. Wel was het erg vals om van achteren aan te vallen. Het moeten haast wel homo’s zijn.

Reageer
gravatar

Ik zou eerder eerst een schuiving (Engels: sliding) hebben ingezet en daarna pas een doodschop. Je moet de volgorde bij het voetballen wel goed in de gaten houden. Professionaliteit hoort erbij.

Reageer
gravatar

Bij ons, de zaterdagamateurs van AGWVVO, is het eerder ongebruikelijk dat er geen judo en karate wordt beoefend op en rond het veld. Een grote sprong voorwaarts, dat dit nu ook op professioneel niveau plaatsvindt!

Reageer
gravatar

Geweldige techniek heeft Esteban. En… hij heeft de kracht om de wedstrijd in de eerste ronde te beëindigen. Ik zeg naturaliseren die Esteban en mee met de olympische karate ploeg naar Londen volgend jaar!

Reageer
gravatar

Tja Kees, de scheidsrechter had daar echter geen boodschap aan. De rode kaart die hij gaf was GEEN aanvraagformulier voor een NL-paspoort. Sterker nog: vanochtend reeds heeft de IND de man op het vliegtuig laten zetten terug naar Costa Rica. Waarschijnlijk in het kader van “Voor criminele buitenlanders is geen plaats in ons land” zoals Verhagen c.s. dat door het Orakel van Venlo laten influisteren

gravatar

Let ook eens op de reclametekst achter beide combattanten: “The fastest boot”. Filmfragment uit: “Bootcamp” de snelste laars van de drilsergeant; homo-erotische herinneringen aan de jaren in Vietnam.

Reageer
gravatar

Volgens mij wel een geslaagde aanzet naar een Nippon Yushen Kaisha; de Levi’s van de streaker was al half over de helft van de Calvin Klein onderbroek. En nog helemaal op de mat.

gravatar

Het was een fantastische achterwaartse trap, hij zou in de slotfase mee moeten gaan in het strafschopgebied van de tegenstander en daar dan zo opperste verwarring zaaien!

Reageer