Vacature leiderschap Noord-Korea eindelijk gepubliceerd

Noord-Koreaanse bevolking eist transparante sollicitatieprocedure en voedsel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach zo, tja het is al laat in het jaar en prangende bezigheden dringen om voorrang. Uiteraard, Diergaarde. Gelijk u zegt. Ik zat laatst om tafel met de beheerder van Plaswijckpark, zodoende. Mooie dingen zijn aanstaande en werden tot stand gebracht daar, hoewel het er niet naar uitziet dat de poffertjeskraam weerkeert.

En wie mocht het dan wel wezen, deze burgervader in spé? Want dat ze ineens ‘voor Feyenoord” zijn weten we nu wel.

Reageer
gravatar

Nee vriend, er kan van alles over mij beweerd worden, maar NIET dat ik loop te smoespelen! Je meent toch niet dat ik zal klikken? Dat is voor NSB-ers! (Niet zo gek dus, dat vooral LR elke keer loopt te janken dat er meer aandacht voor ‘Meld Misdaad Anoniem’ moet komen)
Ik wil wel bekennen dat ik de desbetreffende sollicitant al jaren ken en dat hij (jawel, het is een HIJ) al vroeg bekende vanaf de kinderjaren reeds supporter van Zuid te zijn. Overigens is het verder wel een prettig persoon.

gravatar

Kom kom, heer Bøs, nu niet ineens een kwalijke organisatie erbij halen: het hoogste goed is toch transparantie? Dat hoor ik LR en andere angehauchten tenminste altijd roepen.

Maar goed: deductie is ook een methode. Men neme voor het gemak aan dat Gerd en Geert afvallen -beide Limburgers- en dat de 4e kandidaat, een echte Rotterdammer, overblijft. Iemand dus die zijn havenwethoudersschap eventueel wilde omzetten naar een burgervaderschap. En derhalve meer gestruikeld is over het feit geen lid te zijn van een landelijke partij, dan over het gebruik van ‘dierentuin’, denk ik. Hoewel ik Gerd en Geert ervan verdenk helemaal geen weet te hebben dat er zoiets als Blijdorp bestaat, laat staan enige voeling met havens te hebben.

Wat toch wel enigszins gunstig heeft uitgepakt, want onder Gerd zou weleens een grote uitzettingsactie uit Blijdorp kunnen zijn begonnen. Dan zou de natte droom van Machiel Smit, die Nijlganzen wilde verbieden zich in en rond de Noordsingel te vestigen, toch uitgekomen zijn.
En onder Geert zou Rotterdam de dieperik in zijn gegaan: die man heeft gaten waar een ander handen heeft.

Huuu, een rilling trekt mij over de rug aan welke rampen Rotterdam ontkomen is – ook denkende aan Verdonk, aan wie Rotterdam als troostprijs werd aangeboden vanwege een mislukte coup.

Blijft staan uw vraag naar kwalificaties voor dictatorschap: niks solliciteren: gewoon opeisen.

gravatar

Mooi verhaal, zeg! Werkelijk NIEMAND heeft de moeite genomen mij op de hoogte te stellen van waar ik allemaal rekening moet houden. Zo word ik natuurlijk nooit dictator!

Reageer
gravatar

Ja, nee, verschoning, maar dat komt omdat ik nog niet precies erachter bent wat u bedoelde met dat “Blijdorp”, zeker wat gemist.

In de kern moet u juist met niets rekening houden, zo wordt men dictator; veel simpeler kan ik het niet omschrijven.

gravatar

“….dat komt omdat ik nog niet precies erachter bent wat u bedoelde met dat “Blijdorp”, zeker wat gemist.”

Jeettje, ben JIJ nou een Rotterdammert?! Strafpunten! Rijp voor lijfstraffen! Verbanning naar Noord-Holland! Als je al niet weet dat het een doodzonde is onze prachtige dierGAARDE uit te schelden voor dierentuin ben je onze stad niet waardig. Pleur dan maar lekker op!

gravatar

Voor ik solliciteer wil ik even wat insaai-informatie hebben. Kan mij iemand herinneren die solliciteerde naar de functie van burgemeester van Rotterdam, toen die vacant was. Die maakte de onvergeeflijke fout het te hebben over de dierentuin Blijdorp. Daarmee was een onvergeeflijke fout gemaakt, natuurlijk. Daardoor ging die baan aan zijn neus voorbij. (Nu zitten we met die Haagse Marokkaan, die via 020 hier op de Coolsingel een beetje stoer zit te doen)

Reageer
gravatar

Dit bericht is hier geplaatst, omdat u natuurlijk de reacties onder nummer zes heeft overgeslagen, zodat u mijn bijdrage aldaar heeft gemist.

Het is mij opgevallen, dat bij tijd en wijle in de Speld een langdradige kout wordt gehouden tussen de heren Jeettje, Van Mathenesse Spaland en een heer wiens naam mij nu even is ontschoten. Bijvoorbeeld, er is hier onder nummer zes geen doorkomen aan voor de bijdragen van andere abonnees.

De heren schrijven elkaar in korte spanne tijds, zodat het vermoeden ontstaat dat zij bewoners zijn van een Rotterdams tehuis voor eeuwige studenten op pa’s portemonnee, die hun gezamenlijke commentaar in partities aanbieden.

Reageer
gravatar

Paulus, oude vieze (verkeerd belegd in au-deviezen?) man; een stille wenk: doe voortaan uw onder- en bovengebit weer in als u zich tot de massa’s wendt. Had uw geriater u niet gezegd uw gebit ‘s morgens uit de Steradent te halen? Nou dan? Ten aanzien van de dialoog tussen Jeettje, Van Mathenesse Spaland en een onbenoemde derde het volgende; navraag bij de redactie leert dat de verwerkingscapaciteit van de site nog niet voor 10 % wordt benut. Van enige congestie in de vorm van verstoppingen, filevorming of andere blokkades is dus geen sprake. Wat rest zijn traag- of niet-reagerende vaste abonnees. Onder 6 las ik trouwens ook een reactie van u in de sfeer van een probaat niddel tegen aambeien: de zadelloze zadelpen. De gay-community aldaar heeft uw suggestie al in praktijk gebracht.

gravatar

Nu ja, waar gaat het met de wereld naartoe? vraag ik U. Een discours tussen heren gevoerd op beschaafde toon waarin woorden gewikt en argumenten gewogen worden, wordt afgedaan als “‘langdradige kout’.

Gewend als men is aan populistische twitterberichtgeving, is men kennelijk de consth der beschaefde redeneringhe niet meer machtig.

Hoe anders is dit bij leiders der Volksrepublieken: een redevoering van minder dan twee uur is slechts een aanloop, een vingeroefening: het is niets. Het volk keert hierna dan ook onvoldaan huiswaarts en bezint zich op revolutie.

Uw bijdrage, zoals u dat zelf leuk verwoord, op nommertje 6 is opgemerkt, weest gerust.
En vervolgens afgedaan als kinderlijk gebrabbel door hoogstaande conversatie heen, en, zoals gebruikelijk in dezulke situaties met kindergebrabbel, goedmoedig glimlachend genegeerd, aai over de bol en een snoepje halen voor de moeite bij het kindermeisje aan wiens aandacht het was ontsnapt.

Maar alla, ik moet u toegeven, u bent goed op weg uw gedachten te verwoorden: ziehier onze invloed op uw taalgebruik.
Ga zo door!

gravatar

* vingertje opsteekt *

Kuch, ik kan voor elke Noord-Koreaan wel een sollicitatieprocedure en transparant voedsel regelen, zelfs zonder goddelijke interventie.

Mijn andere kwaliteiten zijn onderdrukken, mezelf prijzen, peperdure hobbies, nog meer hobbies, ruzie maken om niks, stoken in relaties, en zo heb ik nog wel duizend-en-een meer nuttige en aangename talenten.

Wie kan ik aanschrijven?

Minachtend,

Schlem-Il

Reageer
gravatar

Er schijnt behoefte te zijn aan iemand die snapt dat een land en een partij slechts door 1 persoon geleid kan worden. Die ene sterke man, daar zijn er tegenwoordig niet veel van. Gelukkig hebben we hier in ons eigen Holland niet Kim maar een Grote Blonde Leider die als hij zijn voornaam van Geert in Kim moet veranderen dat graag doet voor een land wat als een van de weinige landen ter wereld eindelijk eens snapt dat een regering maar uit 1 persoon hoeft te bestaan.

Reageer
gravatar

In hongerende Afrikaanse, Aziatische republieken en in verlichte despotiën over de hele wereld is het usance dat overleden president/dictators worden opgevolgd door een zoon: het z.g. erfelijke presidentschap. Deze natuurlijke voorselectie is in landen als Libië, Syrië, Irak, Afghanistan, Noord-Korea, de U.S.A., Rusland en Kazachstan tijdelijk verstoord. Men beraadt zich daar nu over de vraag of in zoonloze situaties ook neven, achterneven en/of bastaarden, voor erfopvolging in aanmerking kunnen komen. Den Haag Vandaag bericht: relevante aanpassingen van de Grondwet worden niet op voorhand uitgesloten

Reageer
gravatar

Bij ons is dit niet anders. Na het overlijden van Willem III kon Luxemburg slechts in de mannelijke lijn vererven en daarom niet aan Wilhelmina toevallen op grond van de Salische wet. In die lijn kan dus de oplossing worden gezocht.

gravatar

In Noord-Koreaanse mannenstrafkampen schijnen fietsen te zijn voorzien van zadelpennen zonder zadel. Rijwielen in vrouwenkampen hebben wel een zadel, maar geen zadelpen.

Leden van de familie Kim Jong hebben zadelpen noch zadel. Een Hoogverheven Dappere Leidersfamilie fietst niet, daarvoor hebben ze personeel in dienst op kosten van de zaak.

gravatar

Jawel, maar de ultieme relatietest komt pas na 63 jaar zoals u weet. Men gaat dan vaak niet meer zo ver van huis en op deze wijze enige tijd op het pleintje voor het bejaardentehuis rondfietsen wordt tegenwoordig al snel als deviant gedrag aangemerkt. Bij de jeugd knijpt de wijkagent wel een oogje toe, maar als men met de rollator in het winkelcentrum mensen tegen de benen rijdt is hij er opeens als de kippen bij om op te treden tegen hangouderen.

gravatar

Daar heeft u gelijk in, doch ik meende de relatie juist te zien in het niet meer in staat zijn te fietsen op die leeftijd, zodat enig gemis juist dan schrijnend naar boven komt.

Qua ingrijpen kan ik niet anders dan roepen om streng optreden: men zit er als nietsvermoedend burger toch niet op te wachten zijn dure ziektekostenverzekering te moeten aanspreken, met alle gevolgen van dien, vanwege een aanvaring met een op hol geslagen incontinente bejaarde welke zijn/haar rollator niet onder controle weet te houden. Het is toch al een verwerpelijk luxe artikel welks aanschaf vanwege een te royaal pensioenstelsel lukraak wordt toegekend. Laat die mensen toch lekker achter hun geraniums zitten: hier wordt niemand gelukkig van.

gravatar

Ach, op die fiets. U doelt op de situatie dat men buiten staat is het rijwiel te bezigen. Tja, dan lijkt de modificatie mij zinloos. Het blijft theoretisch een interessante optie, maar er is geen praktisch nut. Zeker als de door u genoemde incontinentie een rol gaat spelen; geen zadelpen die daartegen bestand is.

Het “lekker” achter de geraniums zitten brengt overigens wel bovenmatige stookkosten met zich mee aangezien men doorgaans wat kouwelijk begint te worden. Men stookt de kamers op tot ruim 25 graden. Hebben geraniums wel veel warmte nodig. Ik vertrouw het niet helemaal.

gravatar

Mede gezien de toenemende vergeetachtigheid op die leeftijd is het dan ook raadzaam de vensterbanken te stofferen met kunststoffen planterij. Deze zijn bestand tegen hogere temperaturen en behoeven geen water.

Voor de beheersing van de temperatuur is een simpele ingreep voldoende: een grote thermometer aan de muur welke standaard 25 graden aanwijst, terwijl het tehuis de verwarming op een comfortabele 17 graden alom instelt.
Ook dát zit tussen de oren, derhalve is toegepaste psychologische placebowerking een haalbare en economisch voordelige optie.

gravatar

Ik kan mij hier geheel in vinden, heer Jeettje. Zeker met aanvullende maatregelen als een degelijke borstrok en de kat op schoot kan men niet staande houden dat men het koud heeft.

Uiteraard heeft dit beleid geen betrekking op een kanjer als de heer Kim Jong-il. Hij heeft netjes doorgewerkt tot 69 jaar, heeft de pensioenfondsen niet belast en een goed voorbeeld gegeven. Men dient steeds het kaf van het koren te scheiden.

gravatar

Inderdaad Heer Spaland, en het doet mij dan ook deugd Donner in zijn voetsporen te zien treden, dan wel de aanstalten daartoe.
Immers; de heer Donner belast het het Rijksbudget -en daarmee het begrotingstekort- niet met de uitgaven van aanschaf- en onderhoudskosten van een dienstauto door met zijn eigen rijwiel de stad te doorkruisen naar zijn werkplek. Hulde daarvoor.

Wij zijn benieuwd of hij de Grote Voorganger ook volgt qua pensioenleeftijd. Ik heb vernomen dat men via Noordkoreaanse wedkantoren hier geld op kan inzetten

gravatar

Donner, waarde heer Jeettje is een geval apart. Mogelijk – ik zeg niet dat het zo is – betreft het hier een louche figuur. Keurig gekapt, een onberispelijk pak, correct in optreden met als enige vrolijke noot de immer wat scheefstaande bril. Laat u niet misleiden: deze scheefstand is tot op de millimeter ingestudeerd. Niets is toeval. Hij weet hiermee het publiek te trekken. Indien de aandacht verslapt, laat hij het masker vallen en ontziet zich niet een rap de wearelt in te zenden.

Ik bedoel: hij is niet duidelijk. Als men als stijve Hein een rap de wearelt instuurt… akkoord… maar neem dan de moeite om de volgende dag op de dagelijkse fietstocht door Den Haag een petje op te zetten. Maar dan laat hij het afweten. Kortom: hij zet wel stevig in, maar hij maakt het niet af. Prutswerk derhalve.

De grote leider was hierin veel duidelijker. Hij vrat kaviaar en liet er geen misverstand over bestaan dat het volk hierin niet deelachtig zou worden. Men begreep dit zonder dat hij zijn bedoelingen in een rap moest verduidelijken. Die duidelijkheid… het is daarom dat hij zo node wordt gemist.

gravatar

Dat zou zeker wel mogelijk zijn, waarde Spaland.
Dan komt het aan op een weinig bijschaven. De Verheven Zoon van het Eeuwige Volk van waar hij de Eeuwige Leider was, daarvan werd ook niet geheel duidelijk of hijzelve in persoon verscheen, dan wel een stand-in liet optreden.

Aan te raden is kennelijk in dit geval, een oversized dameszonnebril opdat het volk niet in onzekerheid verkeert: hier gaat een krachtig signaal van uit. Zelfs de heer Bono heeft dit ontdekt en past dit toe.

Doet mij overigens denken aan de genante vertoning van een eertijds procureur generaal, welke meende zich als Blues Brother te moeten verkleden. Opmerkelijk dat deze fraternisatie immer plaatsvindt met de lieden welke zij menen te moeten bestrijden.
In dit licht is de rap van Donner (mij verder onbekend vanwege verregaande desinteresse voor het genre) luguber te noemen.
Men zou het zelfs louche kunnen -let op! kunnen- noemen, inderdaad.

gravatar

Ouwe opgewarmde hap is het die jullie hier weer smakeloos aan het opdissen zijn. Iedereen weet dat ik perfect in het competentieprofiel pas. Niemand is regentesker dan ik. Kan ik meteen oordelen over de wetten die ik zelf ontworpen en ingevoerd heb.

Reageer
gravatar

Verderfelijke en verfoeilijke Westerse Imperialistische Leugens!!! Iedereen weet hier dat er geen transparantie nodig is! Het staat al sinds het begin der tijden vast -tot het eind der tijden- dat een Kim-Il als Heerlijke Heerser zal heersen.
Dat is openlijk bekend en erkend door het Schatrijke Volk Met Zovele Voorvaderen als Kim-Il liefdevol heeft omarmd en gediend.

Reageer
gravatar

Heb erop gereageerd. Kwam alleen niet in aanmerking voor selectieronde 2. Had als persoonlijke eigenschappen namelijk empathisch en sociaal erbij staan. Ik was helaas niet wat ze zochten..

Reageer
gravatar

Maar het is – in de wandelgangen – toch al enige tijd bekend dat de heer J.P.H.Donner die positie gaat innnemen ? Ondanks zijn herhaalde ontkentenis ben ik dat toch wel gaan geloven! Deze sollicitatieprocedure is dus ook weer een wassen neus…

Reageer