Gebaar Van Breukelen leidt tot fraudeonderzoek

Titel EK 1988 in gevaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Demystificatie: volgens mij is het allemaal veel simpeler dan onze gewaardeerde complottologen menen; Hans geeft hier slechts aan dat hij zijn rechter contactlens verloor: “Dat niemand zich verroere, voordat dit kijkglas is teruggevonden in het 16-meter gebied”. Later bleek dat Lothar Mattheus tijdens zijn 199e Schwalbe in dienst van de Nazional-Mannschaft deze kijkhulp had vertrapt. Van Breukelen bleek gelukkig afdoende verzekerd.

Reageer
gravatar

Ach dat niemand dat gebaar herkent. Van B. geeft in het Duits te kennen: ‘An der Nase eines Mannes, kennt mann sein Johannes’. Oftewel: die van mij is groter dan die van jou!

Reageer
gravatar

En wie herinnert zich niet de 11-0 overwinning van Celtis tegen Dundee op 26 okt. 1895 ? Ook daar zit een luchtje aan en dus is een nader onderzoek dringend noodzakelijk !

Reageer
gravatar

Ik bied aan de commissie voor te zitten. Stel voor dat we beginnen met het verhoren van alle bij deze discutabele wedstrijd aanwezigen, zowel spelers als publiek.

Het zal een moeizaam en langdurig proces zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat we de steen downunder uiteindelijk up kunnen krijgen.

gravatar

Hoe triest is het met de wereld gesteld dat ze na 23 jaar nog een onderzoek willen gaan doen… gebruik je tijd en “ons“ geld eens nuttig!!!

Reageer
gravatar

Goed beschouwd blijkt Hans de eerste voetballer te zijn die er openlijk voor uitkwam een oogje te hebben op een andere mannelijke voetballer. Gratis entree in de Roze Wolk voor Hans!

Reageer
gravatar

‘Roze Wollek’ neem ik aan? (Dat MOET wel slaan op homosueel Waalwijk. Ik weet niet of hij uit ‘Wollek’ afkomstig is, maar dat zal dan wel)

gravatar

ik meen me te herinneren dat hij Lothar M ook even aan zijn voeten had liggen tijdens dat toernooi. Hanz mit dem Superschw*nz, zo ging “den-Breuk” over de tong in Die Mannschafft.

gravatar

Volgens mij refereerde van Breukelen hier naar het ‘penalty boekje’ van Jan Reker. Maar, gezien de recente ontwikkelingen in Zagreb kan ik mij goed voorstellen dat sommigen dit anders uitleggen ;-))))

Reageer
gravatar

Hans gebaard hier dat hij zijn ogen niet in zijn zak heeft. Kennelijk heeft hij eindelijk een boekje opengedaan. Hopelijk zijn deze zaken nog niet verjaard.

Reageer