Uitstel JSF tot 2016 – NS zet bussen in

De aanschaf van de JSF is wederom uitgesteld. Het kabinet blijft vasthouden aan de aanschaf van twee gevechtstoestellen, maar het zal nog tot 2016 duren voor de vliegtuigen operationeel zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fortuijn was tegen de JSF. Die heeft er postuum nog erg veel stemmen mee binnengekregen.

Maar die onbetrouwbare NATO infiltrant van een Herpen die heeft deze ellende veroorzaakt. Die was speciaal daarvoor uit het ministerie van defensie gegaan. Bah.

Door deze antidemocratie moeten we nu de bus nemen.

Reageer
gravatar

Beste Bram, ik kan me jouw ergernis goed voorstellen, maar noem dan het Judaskind wel goed bij de naam. Matt Herben was geen NAVO-infiltrant maar slechts gevoelig voor een proportionele donatie op zijn Zwitserse bankrekening. Hij denkt nog vaak aan Pim Fortuyn die zo onfortuinlijk op de korrel werd genoemen door Volkert (of Folkert) van der G. Die binnenkort vervroegd vrijkomt: “Laughing all the way to the bank”

gravatar

Maar we gaan, misschien, als onze volgende democratisch gekozen regering er wellicht ook mee eens is, in ieder geval met grote zekerheid nog veel meer van die dingen kopen. Vast en zeker.

Reageer
gravatar

nee, voor de jsf-bussen dient een toeslag betaald te worden en omdat dat niet met een gewone ov-sjipkaart kan wordt er een nieuw soort ov-sjipkaart ontwikkeld speciaal voor de jsf-bus. Naar verwachting zal deze medio 2016 gereed zijn

Reageer