Michelin ontneemt Ajax derde ster

“Bestuurlijke chaos leidt af van prestaties,” aldus juryrapport. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naar verluidt komt theedrinken in de pauze, naar goed Amsterdams gebruik, weer helemaaal terug, net als de Chocomel.Met die derde ster komt het dus wel goed!

Reageer
gravatar

Hebben ze dan sterren bij Ajax? Het zijn toch gewoon alleen maar sterallures.

Wat gaat Michelin doen met die sterallure? Aan Olympique Lyon verkopen misschien?

Welke onafhankelijke voetbalkenners zaten er in de jury? Komt die bestuurlijke chaos door een niet-functionerende aanvoerder in het eerste?

Vragen, vragen, vragen, alleen maar vragen bij Ajax. Nooit anders geweest.

Reageer
gravatar

Laat ik beginnen met de feit wie noodzakelijk is dat iedereen wie er is om het meeste uit zichzelf te halen wat dat dan ook mag zijn.

Dat is hier dus niet gebeurd en zoals ik al eerder sprak is het een gevalletje “incompabilité des humeurs” geworden!

Tja, als de keuken in brand staat moet je er niet zijn!

De overige leden van de RvC dachten met het mes op de schede tegen mij te kunnen vechten.

Nou, ik heb geen schede…Nu ja, Danny wel, maar zij zit nu in Spanje!

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat zoals ik het doe je het moet doen want anders zou ik het niet doen.

Reageer
gravatar

Op de beurs gaan in deze de volgende geruchten: De volledige raad van commissarisen wordt door de rechtbank naar huis gestuurd, om het 3-sterrenniveau weer te verkrijgen zijn Jonnie Boer en Sergio Herman tijdelijk tot commissaris benoemd. Johan Cruyff is terstond teruggehaald als smaakmaker en van Gaal is aangesteld als kop van jut.

Reageer
gravatar

Tsss. In de pauze een bouillon serveren uit een potje van Knorr, dat kan natuurlijk ook niet voor een sterrenelftal. Als het bestuur niet zorgt voor verzorgers die niet de culinaire kwaliteiten hebben om van 2 grote mergpijpen, 2 winterwortels, een flinke prei, een ui, een bosje bladselderij, een eetlepel citroensap,
4 peperkorrels, 3 laurierblaadjes en wat zout een exquise fond te bereiden, ben je 3 sterren ook niet waardig.

Reageer
gravatar

Tja een vergissing met suikerpotten is ook al funest voor een derde ster. La Guide is zeer ernstig over willekeurige vergissingen. Bestuurlijke focus zou natuurlijk een eventuele terugpromotie kunnen betekenen….

Reageer
gravatar

Ja, bouillon in de pauze, hoe kunnen ze zo gek zijn om dat te schenken, bouillon, dat is toch vragen om ruzies. Gewoon de pauzes afschaffen en doorvoetballen, marathonlopers lopen ook rustig (veel) meer dan 2 uur achter elkaar dan moet dat stelletje verwende voetballermiljonairss dat toch ook kunnen?

Reageer
gravatar

Ja, dat klopt van die foute suiker in de thee maar die bouillon is uiteraard ook geen zuivere koffie en dat proeven ze dus bij Michelin haarzuiver! (Zie verder ook @ reactie 10.)

gravatar

Ad interim voorzitter Ten Have: “Deze beslissing van de Guide Michelin is ingegeven door het netwerk van J.C. Via zijn oude vriend Michel Platini heeft J.C. druk kunnen zetten op Michelin-inspecteurs in de Nederlandse Eredivisie. De vier gezworen leden van de RvC beraden zich nu of zij opnieuw NIET zullen aftreden of dat zij dit naar een volgend conflict met J.C. zullen verschuiven. J.C. zelve sprak slechts: ‘Dit is nou typisch een geval van incompabilité des humeurs, zo kenne we wel aan de gang blijve”. De ledenraad heeft zich unaniem achter de Verlosser geschaard.

Reageer
gravatar

ja dit kon niet uitblijven, terecht denk ik want het is er echt een ordinaire rotzooi geworden

Reageer
gravatar

terecht het is bestuurlijk een bende daar ook het gebeuren op het veld is niet best een mens die ajax in zijn hart heeft moet op grove wijze aan de kant gezet worden onkunde op voetbal gebied heeft het voor het zeggen , de cijfers worden weer zwart geschreven . dus terecht

Reageer