Poetin wint verkiezingen, loterij en Voice of Russia

Premier ontkent fraude: ‘Oppositie probeert me zwart te maken’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De hamvraag is in hoeverre Poetin een democratisch gekozen regeringsleider is danwel een dictator. Alleen in het laatste geval kan hij t.z.t. worden gehuisvest in Dictatorheul (waar de ex-dictators vrij rondlopen ……etc.).

Reageer
gravatar

Ik voel een nieuwe Berlusconi van Russische makelij opkomen.
Putin hoeft alleen nog maar ‘Bunga bunga’ te doen met minderjarige Olga’s en de gelijkenis is daar.

Reageer
gravatar

Poetin gedraagt zich al jaren als Tsaar. De gemeente Zaanstad overweegt derhalve om het beeld van Czaar Peter op de Dam te Zaandam te vervangen door een beeld van de grote Czaar Wladimir Poetin I en het Czaar Peterhuisje om te dopen in Dimitri Medviedev Huis.

Reageer
gravatar

Inmiddels blijkt het allemaal toch iets anders te lopen dan verwacht. De communistische Partij heeft al geklaagd dat de verkiezingen niet altijd even eerlijk verliepen. Jawel, de vos preekt de Passie. Ik heb nog even met Poetin gebeld. Hij verwacht dat het met die loterij ook wel pet zal zijn. Hij blijft evenwel vasthouden aan zijn uitgangspunt dat macht gepaard gaat met de creatie van ondergeschikten…

Reageer
gravatar

Dus volgens Poetin gaat macht gepaard met de creatie van ondergeschikten?

Nou, ja, daar valt in ieder geval meer voor te zeggen dan voor de lijfspreuk van Andreotti: ”Il potere logora chi non ce l’ha” (macht verslijt degenen die haar niet hebben).

gravatar

En helemaal terecht! Een fluwelen vuist in een roestvrij stalen handschoen!
En de titel Mister Universe komt hem ook toe!!

(beste Vlad, je KGB-ers parkeren hinderlijk voor mijn oprijlaan, zou je ze orders willen geven wat minder hinderlijk te parkeren? Op deze manier krijg ik krassen in de lak. En de buren klagen.)

((oh ja, zeg ze ook de lege wodkaflessen in de glasbak te gooien?))

Reageer
gravatar

Tante Paulien, wil je even kijken of het geen ‘partijdige onverkiezingen’ worden? Mij bekruipt het grensoverschrijdende corruptie-gevoel.
De websites van tegenpartijen zijn al platgelegd. Ik ben bang dat De Speld het volgende slachtoffer is van de KGB.

gravatar

Hij is ook alleen maar gekozen omdat hij zwart is! Beetje naief van hem daarover te klagen

Reageer
gravatar

Nee, Poetin zit daar niet omdat hij zwart is. Hij zit daar omdat de oppositie hem zwart probeert te maken, waardoor de voltallige oppositie in de bajes terechtkomt. Daarom is er dus geen oppositie in Rusland, en is Poetin premier.