Uefa overweegt Tsjernobyl als speelstad EK 2012 te schrappen

UEFAvoorzitter Michel Platini: “Het is vooralsnog onduidelijk of het speelveld aan onze eisen voldoet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Herr General von Paulus Pief-Paf: gezien de heersende windrichting in die regio, kunnen we weer een paar maanden geen Griekse druiven en olijven meer eten. Net zoals ten tijde van ‘Tsjernobyl’, toen de zittende regering evenmin dringende redenen zag de bevolking te waarschuwen voor wat er letterlijk boven ons hoofd hing. Damage control: eufemisme voor: “volks-verlakkerij”. Werd u al eens verlakt door de staat? En: hoe voelde dat?

Reageer
gravatar

Al iets langer geleden werd bekend dat de betonnen sarcofaag die Centrale nr. 1 in Tsjernobyl ‘uit de lucht houdt’ is verzakt en dientengevolge zo lek is als een mandje. Poetin is van plan het nieuws over nieuwe radioactieve wolken boven Europa pas vrij te geven indien en zodra hij is herbenoemd tot president. Zoals collega Stoker al meldde: de 3e wereldleden van de FIFA volgen het protocol van hun collega’s van het IOC; elke stem is te koop, mits er voldoende wordt geschoven met recessief onbelaste valuta (i.e. Zwitserse Franc en de Chinese Yuan)en uitsluitend indien met voldoende nullen vóór de komma. Betaalbaar gesteld aan toonder.

Reageer
gravatar

Maar mijn beste Outsider, het grootste land van Europa buiten Rusland, de Oekraïne, heeft alleen van tsaar Poetin de oliekraan in zijn handen te vrezen. Dat overigens volgens mij wel een grotere ramp dan een nucleair wolkje uit Tsjernobyl. Met een paar atoombommetjes kunnen we Tsjernobyl tot het verleden laten behoren.

gravatar

Welingelichte kringen uit de innercricle van de VVD lekken het volgende:

De anti-kern-energie-lobby heeft twijfel gezaaid. Dit zal aan het licht worden gebracht. De plannen zullen zeker doorgaan. Het speelveld in Tsjernobyl zal een duidelijk teken zijn dat er niets aan de hand is en dat kernenergie veilig is, dat het CO2 neutraal is en zeer winstgevend. Binnenkort zullen de subsidie’s worden verhoogd voor extra aankleding van de spelen door invloedrijke industrieëeëelen.

De UEFA verwacht dat er binnenkort in het geheim een steunbetuiging zal worden georganiseerd waar achteraf van zal blijken dat 78,6% van de leden achter zal staan. Mogelijk 79,3%. Zekerheid over de 0,7% zal er zijn wannneer de verbindingen met Mauritius zullen zijn hersteld.

Reageer
gravatar

Met de keuze voor Tsjernobyl is de UEFA het lichtend voorbeeld hoe een organisatie zich weer kan richten op de kern-activiteiten. Daarmee moet vooral door gegaan worden!

Reageer
gravatar

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat niet het veld, maar het tekort aan prostituees de reden van het schrappen zou zijn. Men vreest rellen onder de bezoekers en Ajaxbestuurachtige toestanden bij de organisatie.

Reageer
gravatar

Anderzijds is dit toch een uitgelezen gelegenheid voor de (door de maffia hierheen gelokte) meisjes uit Oost-Europa om dichter bij huis te gaan werken. Deze maffia wordt door geen enkele politiemacht in het Westen ook maar iets in de weg gelegd en in Oost-Europa zijn zij doorgaans lid van een parlement. Uit eerdere opmerkingen van co-Spelders valt op te maken dat men eerder voor de hoeren naar Minsk vertrekt dan voor het voetbal. Het verschil tussen hoeren en huurlingen als profvoetballers? De laatsten worden véél beter betaald en ze bouwen actief een oudedagsreserve op! Net zoals de pooiers van het “straatvoetbal”. Voetbalmakelaars dienen derhalve tot de souteneurs van het profvoetbal te worden gerekend.

gravatar

Er is daar veel accommodatie beschikbaar, je hoeft geen mensen de stad uit te sturen om ruimte te maken voor de sporters en alle fans. Dus het is onbegrijpelijk waarom ze zo zitten te zeuren over de kwaliteit van de grasmat.

Reageer
gravatar

En de hele omgeving heeft de meest stralende ambiance van de Oekraine! Maf…

Reageer
gravatar

Het schijnt dat de aanwezigen daar wel actief zijn, wat een positieve correlatie zou kunnen hebben met de activiteit op het veld.

Reageer