Wageningen onder Ede verklaard

Eindelijk duidelijkheid over geografische positie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

@Neuzel onder 16: U heeft toch niet per ongeluk in het gemeentewapen gespiekt?

Het aldaar afgebeelde object is rond en beschikt over zogenaamde spaken. Maar het is niet bedoeld voor transport! Het is alleen voor de sier. Ook baseren wij de vorm van de locale lekkernij ‘Wageningse Wieltjes’ hierop. Een verder niet zo interessant koekje.

Reageer
gravatar

Hoe het simpel en overzichtelijk te houden?

Je bent fan van Edvard en je noemt het Ooster Buren.. opgelost.. iedereen blij.
En men verzoekt natuurlijk de hele Koude Grieg tijdens de ochtend stemming!

Reageer
gravatar

Momenteel ben ik bezig met een uitvinding die het vervoer in Wageningen zal gaan redden. I.v.m. de nog lopende octrooiaanvraag kan ik nog niet alles vertellen, maar om een tipje van de luier op te lichten: het is rond.

Reageer
gravatar

Henk, ik geloof niet dat de psychosofie al erkend is binnen onze kringen, Uw gereutel doet het ergste vermoeden: op deze manier wordt dadelijk een hele beroepsgroep door het slijk der kwakzalverij gehaald. 40 spaken; há!
De commissie zal u weten te vinden,al moet de Afsluitdijk opnieuw worden aangelegd.

Reageer
gravatar

Pas maar op met dit soort helse klopgeestverduidingen, dat je vader het niet hoort, FEDDE!

Dat soort verduiding lijkt wel Ahrimanisch te zijn. Je denkt dat de wentelingen stil komen te staan, maar alles slaat op hol en de spaken vliegen in t rond en zullen als speren Teh doordringen en vernietigen!

Mijdt Wageningen anders kom je onder Ede te staan en zal het kwade oog je treffen als je de duivelse verschrikkelijke waarheid tegen je vader zal moeten zeggen.

gravatar

Ben je even afwezig en de misverstanden stapelen zich op. Natuurlijk is de psychosofie niet erkend. In dat geval zou ik niet alternatief complementair zijn en direct iets anders moeten gaan doen. In geen geval komt het wiel stil te staan aangezien dit door channeling draaiende wordt gehouden. Het gaat niet zo zeer om het wiel, maar om de weg. Die weg is vaak wijzer dan de wegwijzer. Verder is die weg bij voorkeur recht, met af en toe een flauwe bocht en regelmatig een koffiehuis.

gravatar

Hier vanuit Friesland ligt het toch omgekeerd op tafel. De arbitrageraad zal hierover een bindende uitspraak moeten forceren middels het panel poltergeisten.
Als dat verkeerd uitpakt zal er geen ei in Ede meer veilig zijn en in Wageningen niets meer rijden vanwege spaken in wielen.
Dit is mijn uitlegging en daar zult u het mee moeten doen.

Reageer
gravatar

In uw optiek leidt een spaak in het wiel er kennelijk toe dat het rijden wordt belemmerd. Psychosofisch bezien bestaat een rad echter uit 40 tastbare spaken dat kan draaien dankzij de ontastbare holte in het midden. Niets staat daarom het rijden in de weg.

gravatar

Taoistisch gezien bestaat een wiel uit 30 spaken en niet uit 40 spaken.

Vers 11 van de Tao Teh Tsingboem:
“Dertig spaken rond een naaf geplaatst, maken het wiel, doch de leegte van de naaf bepaalt zijn bruikbaarheid.”

Daaruit kan men afleiden dat de bruikbaarheid voor Wagen in gen houdt, afhangt van de ruimte in de naaf van het wiel… edoch de conclusie is dan dat de bruikbaarheid niet afhangt van de ruimte tussen velg en naaf.

Mijn Taoistische mening is dan, dat slechts één spaak in het wiel onvoldoende is, daarbij in het midden latende of er nu 30 dan wel 40 spaken benodigd zijn om de leegte tussen de velg en de naaf te vullen, om het wiel zijn bruikbaarheid te geven.

gravatar

Ik heb de kaart van Den Haag en omstreken er maar weer eens bij gepakt, maar ik kan nog steeds de plaats Ado niet vinden. Terwijl Ede wel op de kaart staat en er al jaren een NS-station Ede-Wageningen is, is er buiten het voetbal niets van ADO terug te vinden.

Reageer
gravatar

Ja, zo ken ik nog wel een paar. Ook Berlusconi staat onder Ede, tenminste als ie niet ergens met een mooie meid ligt te dollen.

Reageer
gravatar

Volgens mij wordt er heel veel onder Ede verklaard, dus het kan niet anders dan dat daar ergens in de Gelderse Vallei een heel goed orakel zit ! Ik gok op Nergena of de Kraats.

Reageer
gravatar

Frappant dat de positie van Neder Betuwe onder Wageningen en die van de Hoge Veluwe weer boven Ede is. Hier is kennelijk over nagedacht.

Reageer
gravatar

Als u Via nen gaat, dan waarschijnlijk niet.

Ik maak mij echter zorgen over Buren. De positie van deze plaats is bijzonder paradoxaal en zal nodig verklaard moeten worden. Plaatsen als Beneden Leeuwen en Boven Leeuwen zijn duidelijk, althans tenopzichte van Leeuwen, maar ik ga er vanuit dat dat bewust is.
Echter is het Beneden Buren van Culemborg? Of misschien wel Boven Buren van Tiel? Om het nog gecompliceerder te maken kan je er ook noch Achter Buren, Linker Buren en Rechter Buren van maken.

Om aan deze verwarring een einde te maken zou ik toch wel graag willen weten wat de exacte geografische positie van Buren is.

gravatar

Haha die grapjassen van de Speld,

Wageningers denken zelf dat ze bij het Hof van Eden horen, maar het is gewoon het Hof van Heden. 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂

Groetjes en warme knuffels van Paulientje met de vlechtjes
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn vervelende broertje zegt dat Wageningen in Suriname ligt. Dat is een zelfstandig land, dus kan Wageningen in ons land niet onder ede staan. Zegt mijn vervelende broertje.

Reageer
gravatar

zelfs als wageningen in suriname ligt dan licht het nog onder Ede. Zeg dat maar tegen je verveldende broertje. Ede. 5 graden noorderbreedte. Suriname van 2 tot 5 graden noorderbreedte.

gravatar

Geheel fout geachte Doctor: De heer Pechtold woont nog steeds in Wageningen alhoewel hij burgemeester af is. Kennelijk is het in Nederland zo dat (ex-)burgemeesters na hun burgemeesterschap niet meer uit hun woonplaats te verwijderen zijn (en, in het geval Pechtold) hun woonplaats daarmee dichter bij Den Haag te brengen.

gravatar

De plannen om een 21 m hoog bronzen beeld van Pechtold op de Markt te zetten, laten zien dat deze ex-burgemeester onverminderd op handen gedragen wordt.

gravatar

Bennekom staat niet op het kaartje zodat dit niet aan de orde is. Boer Koekoek en Hans Dorrestijn leggen onvoldoende gewicht in de schaal om een plaats op de kaart te zetten, ongeacht of dit onder of boven Ede is.

gravatar

Flarden uit het nummer ‘Ede’ van Hans Dorrestijn:

‘k Woon in Ede, boze droom
Het leven is daar saai en sloom

‘t Is geen dorp, ‘t is geen stad
Maar een groot en gapend gat

De domheid schreeuwt er van de daken
Ongeschooldheid is in tel
Ze munten uit in herrie maken
Per man tienduizend decibel

gravatar

Dat zouden ze meer moeten doen.

Reageer