Maurice de Hond al vier jaar zonder stromend water

‘Probeer vandaag de dag nog maar eens een goede klusjesman te vinden’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Moeten we langzamerhand niet eens naar een Brede Maatschappelijke Discussie of we Maurice d’Hond nog wel als maatgevende nationale enquêteur (en als nationaal geweten) willen handhaven? We hebben NIPO al, het CBS, het NISSO en Albert Verlinden; we kunnen binnenkort geen scheet meer laten of er staat wel een enquêteur voor de deur met een 7-punts vragenlijst. Ik ben die manische cijferterreur een beetje zat, eigenlijk.
Cijfers kunnen niet liegen, maar leugenaars kunnen wel goed cijferen. kijk maar naar Diederik Stapel.

Reageer
gravatar

Hm,

Heb je wel wat aan een klusjesman als je geen stromend water hebt?!

Ik zou eerder de leverancier van dat water bellen. Evides of zo?!

Of moest het weer zo goedkoop mogelijk?

Reageer
gravatar

Ik ga er van uit dat de oorzaak van het niet hebben van stromend water ligt in het niet hebben van een kraan die open kan. Vandaar: klusjesman en niet Evides. Hij kan zich misschien ook nog bedienen van een regenbak.
Statistisch: 4% van de Nederlanders heeft nog een regenbak. 16% heeft er een gehad en 23% weet niet eens wat een regenbak is. De rest heeft geen mening.

gravatar

Verder begreep ik dat zijn vorige klusjesman via de rechter geld geeist en gekregen heeft en dat Maurice daarom wat aan de grond zit en moeite heeft zijn nieuwe te betalen. Dat wordt dus zelf gaan bijklussen en tegelijk een onderzoek starten hoeveel Nederlanders dat eigenlijk zelf ook doen: bijklussen.

Reageer