Huis 6-jarige pedofiel beklad

Bewoner al langere tijd bekende van politie

In de nacht van zondag op maandag is het huis van de 6-jarige Melvin Haan uit Zuidlaren door onbekenden beklad. In de buurt waar de jongen woont, gaan al langere tijd geruchten over pedofiele neigingen van het jongetje. De politie houdt er dan ook ernstig rekening mee dat dit de oorzaak is van het vandalisme.

De tekst ‘Melvin is een goore fiese pedoviel’ werd maar liefst 38 keer aangetroffen op de woning van de familie Haan. Daarnaast is het huis ontsierd met mannelijke geslachtsdelen, diertjes, stripfiguren en asymmetrische hartjes van gekleurd stoepkrijt.

Volgens wijkagent Nando Sluipert komt het incident niet uit de lucht vallen en heerste er al langere tijd een gespannen sfeer in de buurt. “In september merkte ik het voor het eerst, toen het nieuwe schooljaar begon. Ik kreeg veel klachten van meisjes uit groep 3 die op het schoolplein briefjes kregen waarop de vraag stond of ze Melvin lief vonden. Later schijnt hij bij de gymles zelfs zijn plasser hebben laten zien en gevraagd te hebben of hij het spleetje van de meisjes mocht zien.”

Sluipert neemt de zaak hoog op, maar geeft toe geen idee te hebben over welk spleetje de meisjes destijds hebben gesproken. ‘Al sla je me dood. Ze  zeiden echter het eerst allemaal nog wel leuk en spannend te hebben gevonden, maar later niet meer. En dan weet ik genoeg. Ik heb meteen een huiszoekingsbevel gevraagd om het kamertje van Melvin te kunnen doorzoeken. Volgens Melvin was er, behalve een monster onder z’n bed, niks te vinden. Dat bleek te kloppen, dus helaas had ik geen enkel bewijs voor de aantijgingen van de meisjes en kon ik verder niks doen.’

Melvins moeder Mandy verklaart ‘de troep te hebben verwijderd met staalborstels en een wagonlading groene zeep.’ . Het politiekorps Drenthe-Noord heeft toegezegd extra surveillanten in te zetten in Zuidlaren en de omringende dorpen Eelde-Paterswolde, Vries, Tynaarlo, Eelderwolde en De Punt. Op de verkooppunten van schoolkrijt wordt extra toezicht ingesteld.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Spelden zijn doorgaans niet grappig maar prikkelend, en wel té. Men kan zich er dus aan bezeren. Aan leren lopen gaat het vallen vooraf. De wereld is hard. Jongedamespensionaatesthetica verandert daaraan niets.

gravatar

Mijns inziens krijgt het monster onder het bed, wiens bestaan door Dhr. Sluipert ondubbelzinnig wordt geverifieerd, onvoldoende aandacht in dit artikel. Het lijkt mij zonneklaar dat dit monster niet alleen in het complot zit, maar waarschijnlijk zelfs de leider is.

Reageer
gravatar

Haha niet eens zo ver van de werkelijkheid af, zeker in bijv. Amerika. Over een jaar of wat kom je dit soort nieuws in anp berichten tegen..

Reageer
gravatar

De meisjes zeiden het eerst wel leuk en spannend te vinden. Het komt vaker voor dat gedrag eerst wordt aangemoedigd voordat erover geklaagd wordt. Bovendien is een zekere belangstelling voor de kijkdoos bij 6-jarigen volstrekt normaal.

Reageer
gravatar

Wat ik mij brom! Er staat toch ook duidelijk dat hij zijn zaakje hoog omhoog houdt? Sat doet hij heus niet omdat hij plots en wild moet plassen, hoor!

gravatar

Hoe langer ik die tekening bekijk, des te urgenter moet ingegrepen worden, dunkt mij.
We zien hier een soort jachttafereel waarbij een persoon een bloemenoffer schijnt te brengen vanwege een gejaagde eend.
Hoe luguber! En dat op die leeftijd, amai!!

Reageer
gravatar

Hoewel de afbeelding figuratief is, wordt niet helemaal duidelijk wat er in het tafereel gaande is. Verder ontbreekt een achtergrond zodat alle informatie over de plaats van handeling ons wordt onthouden. Al met al een sinistere prent.

gravatar

Zekers, maar onze zorg moet omslaan in regelrechte paniek mocht blijken dat het hier geen figuratief bedoelde tekeningen betreft. Voor men het weet voorspelt de kleine de ondergang van de wereld! Ongehoord Mephistofelese uitingsdwang is dit!!

gravatar

Dit zou duiden op een verborgen geometrische code van hem die het licht schuwt? Dit zijn duistere praktijken. Pollens, wat nu te beginnen? Vroeger hadden wij een zekere heer Wagner die met een zeer lang Gesamtkunstwerk in dergelijke zaken in hoge mate tijd wist te rekken. Helaas heeft hij zijn praktijk beëindigd en de zaak lijkt mij toch te groot om aan de wijkagent alhier over te laten.

gravatar

Waarlijk! We moeten zorgen dat dit geen Unvollendete wordt, of blijft, afhankelijk hoe men dit wil zien.
Ik heb nog een tegoedbon voor een optreden van shantykoor “Op Volle Kracht” en via de promotor van het gemengd knapenkoor “Titanic”, zou met luider samenzang het schone, doch schier eindeloze lied “Het Potje Met Vet” ingezet kunnen worden teneinde onheil verre van ons te werpen.
Amai, wat die kleine al niet teweeg brengt! Zijne ouders zouden hem beter op tijd te bedde sturen!

gravatar

Oh my. Zo ziet men maar dat wat later op de avond de beste invallen komen. Van Schiedamse zijde kan het shantykoor “Stuurloos” worden ingezet. Mits zij de plaats van het optreden weten te bereiken, kunnen zij krachtig bijdragen aan de uitvoering van de door u genoemde compostie. Ik heb begrepen dat dit lied net zoveel coupletten heeft als het getal pi decimalen kent. Dit zou in eerste aanleg voldoende moeten zijn.

gravatar

Ik hoorde zojuist op het nieuws dat onder het dekbed van de beruchte pedofiel Melvin H., woonachtig op het Sytze van der V. plein 6 in Zuidlaren, een boek met afbeeldingen van ene Pinkeltje en een zaklamp zijn gevonden. Beide verdachte voorwerpen zijn in verzekerde bewaring gesteld.

Reageer
gravatar

Update nieuwsbericht van Paulus ter P.:
Beide in beslag genomen voorwerpen zullen door wijkagent Nando S. op zorgvuldige wijze worden getest in zijn eigen bedstede. “Deze aanklacht gaat als een paal boven water staan” aldus de wijkagent, die verwacht een promotie tot hoofdagent aan deze affaire over te houden..

gravatar

Op z’n kop!

Kwetsbaar onderwerp. Maar kinderen hebben ook gevoelens en natuurlukke nieuwsgierigheid. Daar dient zorgvuldig op geantwoord te worden!

Het over grenzen gaan van kinderen is natuurlijk schadelijk! Maar wat ontkend wordt is dat het onderdrukken van de natuurlijke nieuwsgierigheid ook schadelijk is. Het vereist behoorlukke verantwoordelukheid daar goed mee om te gaan. IK zie dat als taak van de ouders.

Reageer
gravatar

Ik begrijp de ‘grap’, maar helaas gebeurt het wel echt dat pubers voor pedofiel worden uitgemaakt, als ze op anderen vallen die enkele jaren jonger zijn. Volwassenen kunnen pedofiel zijn, maar minderjarigen mogen nooit voor pedofiel uitgemaakt worden. Tenminste, mits het leeftijdsverschil niet te extreem is. Veel pubers die voor pedo uitgemaakt worden, blijken dat helemaal niet te gaan worden. Zodra die pubers een paar jaar volwassen zijn, vallen die inmiddels volwassen geworden mensen gewoon op andere volwassen mensen. Met andere woorden; men moet oppassen dat men niet te snel iemand pedofiel noemt. Een zestienjarige jongen mag best op twaalfjarigen vallen. Dan is het leeftijsverschil redelijk beperkt.

Reageer
gravatar

Nounou, u zegt nogal wat: een 16-jarige mag best op een 12-jarige vallen.
Dat lijkt me kritisch afhankelijk van het gewicht van die 16-jarige: als dat een volvette figuur is, dan lijken me kwetsuren van ernstige aard bij die 12-jarige niet ondenkbaar.

Maar zonder gekheid: het gaat om geestelijke rijpheid, en dan kan zelfs een klein leeftijdsverschil in deze periode kwalijk uitwerken. Daarbij opgeteld moet worden dat in alle gevallen de veiligheid en geborgenheid van het gezin in geding komt: het (jongere) kind wordt tot zwijgen gechanteerd.
Dit heeft een funester psychische uitwerking dan de onzedelijke handelingen: op jonge leeftijd wordt de bodem onder het vertrouwen van anderen uitgeslagen.Het slachtoffer staat, op een leeftijd waar het nog niet aan toe is, alleen. Dat geeft een trauma voor het leven.