Verkeersongeval Winterswijk

Verkeersongeval Winterswijk zaterdagnacht eist drie twee slachtoffers


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik woon toevallig in Winterswijk en kan u verzekeren dat wij helemaal geen auto’s hebben. Alles gaat hier per trekker. Handig voor de boodschappen (kar erachter) en het vervoer naar de kroeg.

Reageer
gravatar

Het betreft hier zeker geen ongelukkige telling; hier is overduidelijk sprake van een miraculeuze verrijzenis. Het andere bij het ongeval betrokken voertuig was namelijk kortgeleden door mij persoonlijk met wijwater besprenkeld en gezegend.
Overigens raad ik iedereen aan om dit periodiek te laten voltrekken. Tegen een kleine vergoeding zegenen wij U, uw kinderen, uw huis, uw auto et cetera. Vraag naar ons speciale all-in arrangement.

Reageer
gravatar

Beste iterim Paulus,
a dirty mind is a joy forever. in dit geval uw dirty mind. Ik had het uiteraard over een grote beurt voor de Suzuki Alto van mevrouw Ingrid, de echtgenote van prediker Henk uit Schiedam.

gravatar

Ach, laat die leerjongen van de paus maar. Elders heb ik ook al zo veel met hem te stellen. De hoofdzaak is dat het inderdaad een Suzuki Alto betreft zodat u weet welke olie en filters moeten worden aangewend. Ingrid staat overigens welwillend tegenover uw voorstel. Zij zegt dat zij u er wel onder krijgt. Ik neem aan dat zij hiermee doelde op de Suzuki Alto.