‘Geile buurmeisjes met dikke tieten’

De beste kop om verkeer naar een website te lokken is gisteren bekend gemaakt. ‘Rob Fruithof overleden’ behaalde een verrassende tweede plaats.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Redactie de speld: Dit artikel verdient een betere plaats in de krant dan bij kort nieuws. Graag met extra beeldmateriaal en een interessant interview zodat het echt ergens over gaat. Ik denk dat er dan nog vaker op geklikt gaat worden.

Voor als u weer eens de weg kwijt bent,
Tot uw dienst,
T. Tom

Reageer
gravatar

Dit wordt voor de redactie te bewerkelijk omdat men dit artikel met zekere regelmaat moet verwijderen om het op zondag na 13 uur weer toe te voegen. Op grond van artikel 4 van de Zondagswet is het immers verboden op zondag voor 13 uur openbare vermakelijkheden te houden, daartoe gelegenheid te geven of daaraan deel te nemen. Aldus zou de redactie in de zondagsrust worden gestoord.

gravatar

Ik ben het eens met de heer Tom: diepte-interviews is wat wij willen. Dat is toch ook de enige reden om de Playboy te kopen? Zelfs op zondag in de kiosk. Persoonlijk wordt ik daar heel rustig van.

gravatar

Op deze pagina helaas geen achtergrond informatie over het buurmeisje. Weet iemand waar die informatie over het betreffende buurmeisje wel kan vinden? (Graag met foto’s en filmpjes).

Reageer
gravatar

Zou “与大山雀角质邻居女孩” niet veel beter werken? Of hebben die onderzoekers weer alleeen in Nederland gekeken en vervolgens gedacht dat de rest van de wereld wel net zo zou zijn?

Reageer
gravatar

Zouden jullie mijn foto ajb willen verwijderen. Ik heb geen toestemming voor publicatie gegeven.

Nu ik zelf moeder word, probeer ik dit webcamhoofdstuk af te sluiten in mijn leven, en dat is niet makkelijk als mensen er zo weer elke keer mee geconfronteerd worden.

Het verdiende wel leuk. Maar uitgaan in het dorp werd steeds moeilijker. Ik ben echt niet de hele tijd geil, maar alle jongens denken van wel.

Reageer
gravatar

Hallo lezers de pezers, 😉

Ik herken de buik van Snolleke, ze is vijftien. Haar tieten zijn niet echt hoor. Snolleke woont twee huizen verderop.

Dit is nog een oude foto van vorig jaar zomer, tegenwoordig heeft ze een ringetje door haar navel en is ze op de linkerheup gebrandmerkt met een hartje.

Het laatste nieuws is dat ze mama gaat worden, dus ze heeft het gedaan.

Nou, de mazzel dan,
Paultje, broertje van die stomme Paulientje met de vlechtjes

O ja,
Mijn mama zegt dat kinderen in groep twee tegenwoordig erg vroeg wijs zijn voor hun leeftijd.

Reageer
gravatar

Hm, “De beste kop”, geïllustreerd met een foto zónder kop ? Dat maakt het hele stuk voor mij onbegrijpelijk, en ik verzoek de redactie dan ook om alsnog zo veel mogelijk andere voordelen toe te voegen. Nee, ik bedoel voorbeelden, niet voordelen. Oeps…

Reageer