Koppejan en Ferrier uitgezet naar Angola

Maatregel moet rust in CDA herstellen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Twee man naar Angola sturen is veel te weinig; Nederland is al veel te vol, dus het zet pas zoden aan de dijk als pakweg anderhalf miljoen mensen naar Angola worden gestuurd (plus hun leider).

Reageer
gravatar

Ongetwijfeld handelen Koppejan en Ferrier in opdracht van de top van het CDA, om de indruk te wekken dat het CDA toch nog een vrij fatsoenlijke partij zou kunnen zijn.
Daarom hebben beide “dissidenten” volgens mij een mooie vakantie naar Angola ten volle verdient en natuurlijk op kosten van het CDA.

Reageer
gravatar

Koppejan en Ferrier uitzetten naar Angola, dat lijkt mij een beetje ver gezocht. Ik heb beiden er eens naar gevraagd. Koppejan antwoordde: “Angola, daar heb ik helemaal niks mee!” Ferrier vulde aan daar zelfs geen natuurlijke moeder te hebben en zich er helemaal niet thuis te voelen.
Voorzichtig heb ik eens onderzocht hoe het met hun kennis van de taal gesteld is. Behalve dat zij geen Nederlands spreken, beheersen zij noch Portugees, noch Chinees. Dit wordt een lastige kwestie, wat ik mij brom!

Reageer
gravatar

Toch denk ik dat die Koppejan zich daar wel een beetje ‘thuis’ zou kunnen voelen: ze hebben daar immers geen polders die onder water kunnen lopen?

gravatar

Het is gewoon allemaal het gevolg van een foute beslissing van 180 jaar geleden. We hadden in 1831 gewoon heel Limburg aan de Belgen moeten laten. Dan hadden we nu niet alleen geen Mauro gehad, maar ook geen Wilders en geen Leers. Wat wil je nog meer? En het kan natuurlijk alsnog!

En voor diegenen die dat zielig voor de Belgen vinden: Gewoon die drie bij de formatiebesprekingen betrekken, veel erger kan het er niet door worden.

Reageer
gravatar

En geen André Rieu! En als die formatiebesprekingen ooit resultaat mogen opleveren dan gaat André Rieu de inzegening van het nieuwe kabinet opluisteren met een opvoering van ‘Die Donau, so blau, so blau’ (voor de gelegenheid omgedoopt in ‘Die Schelde, so blau, so blau’ van bovenop de Triomfboog van het Jubelpark.

Sommigen hadden zijn opvoering liever in het Koning Boudewijnstadion gezien, maar dat is in 1985 al eens het toneel geweest van een drama. En met die Triomfboog kan hij tenminste ergens vanaf vallen.

gravatar

Die is goed.

Maar even terzijde, heeft de PvdD nog geen Kamervragen gesteld over de omgang met knaagdieren door de IT-afdeling van de Speld?

Ik veronderstel dat iedereen inmiddels bekend is met onderstaande melding die de afgelopen dagen op de webstek van Speld te vinden was:

”Onze door hamsters aangestuurde servers zijn op dit moment te druk en smeken om een paar seconden rust.

Onze excuses voor het ongemak, de Speld zal zo snel mogelijk weer online zijn …”

Reageer
gravatar

Tja, die hamsters. Ze moeten al zoveel voor AH, kan ik me voorstellen dat ze een beetje uitgeput raken.

Kunnen jullie niet upgraden naar marmotten of cavia’s? Beter nog is de prairiehond: groter, dus meer stamina.

gravatar

Ja, ja; de Speld kennende klopt het verhaal over die hamsters natuurlijk niet.
Ik gok erop dat de servers van de Speld in werkelijkheid worden aangedreven door een roedel egels, die enige tijd te geprikkeld waren om hun werk te doen en een prikactie hielden !