Autopsie Kadhafi moet eindelijk duidelijkheid geven over spelling achternaam


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom via autopsie, ze hadden het toch gewoon aan hem kunnen vragen?
Moet iemand beslist dood voordat ze weten hoe zijn of haar naam geschreven wordt? Voor Gadverdaffy geldt hetzelfde: eerst vragen en dan pas een paar keer doodschieten, liefst langzaam, dan heeft hij er ook nog wat aan. En gezien de wat warrige videobeelden hebben de omstanders dat ook gedaan.

Reageer
gravatar

Ja, het Journaal waarschuwde voor ‘schokkende beelden’. De waarschuwing voor schokkerige beelden was meer op zijn plek geweest: is daar geen app voor?

gravatar

Je gaat je nu toch afvragen hoeveel look-a-like’s met dezelfde KGQ-daffi achtige achternaam de man had.
Dan zijn ze daar voorlopig nog niet klaar met het doodschieten van die gozer.

Reageer
gravatar

Het misverstand bestaat eruit dat in het Arabisch de achternaam in het meervoud is: Kadhaf-i. Maar in het Nederlands moet het dan natuurlijk ‘Kadhafus’ zijn.

Reageer
gravatar

Zonder twijfel: مُعَمَّر القَذَّافِي Volgens de laatste berichtgeving staat dit op zijn geboortekaartje. Vertalers hebben sindien het hoofd gebroken op deze kwestie. Het lijkt me duidelijk dat we gewoon voor de Arabische versie moeten gaan, dat helpt alle discussie uit de wereld.

Reageer
gravatar

De autopsie van Kadhafi levert uiteraard de juiste spelling van zijn naam op, want als Kadhafi gespeld wordt als Jansen dan werd de autopsie op Jansen uitgevoerd en niet op Kadhafi. Logisch toch.

Reageer
gravatar

Krijgt de VS nu het geld terug dat men in hem geïnvesteerd heeft? Hij heeft natuurlijk contractbreuk gepleegd door zijn klus niet af te maken. Goed, vooral omdat hij zelf is afgemaakt. Maar toch. Ben wel benieuwd eigenlijk wat er als naam in zijn Zwiterse paspoort stond. Manfred Noah Ben Kädaf of zo?

Reageer
gravatar

Ik zeg gewoon altijd supersnel Gaataffie!
Geen mens die het in de gaten heeft. Honden over het algemeen wel en die gaan dan netjes zitten en houden verder hun mond, pardon, bek.

Reageer
gravatar

Baseert de Speld zich op de hardnekkige roddel dat Muammar (geprezen was Zijn naam) een tattoo had van een vaantje, vastgehouden door twee duiven met de enige spelling van Zijn naam erin gegraveerd?

Reageer
gravatar

Khadaffi was teminste nog een sterke leider kan je zeggen wand zo een hebben we hier niet. Mischien was die wat te hard maar nooit goed om iemand dood te maken teminste dat vind ik wand je moet zo niet doen tegen mensen

Reageer
gravatar

Zo’n sterke leider die mensen doodmaakt kan wel een hoop maatschappelijke problemen oplossen. Denk eens aan vergrijzing, pensioentekorten, werklozen, immigratie, en nog veel meer…

gravatar

Dacht altijd dat het GODVERDAFFI was of Wafwaffi! Maar Jacuzzi kan ook.

Reageer
gravatar

wacht, het is dus geen kachdafgi?

Reageer