Steve Jobs klaagt God aan voor patentschending iCloud

Hemelse gewesten hebben nog niet gereageerd op dagvaarding


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar wat iedereen hier over het hoofd ziet, is dat niet god de wolken geschapen heeft, maar Octopus Paul, Schepper van diepzee, hoogland en wolkenluchten.
Maar om Hem op het matje te roepen zal niet meevallen, want Hij heeft geen oren.

Reageer
gravatar

Het is blijkbaar wachten tot ik mijn naam moet aanpassen om niet onder het copyright van dit bedrijf te vallen. En straks zeker ook de ‘apple’tjes van Oranje.

Ik had al begrepen dat diverse middenaziatische landen als iRan, iRak en iNdia zich beraden over een hernaming.

iTalië ziet het daarentegen als kans om onder de druk van de EU-begrotingsdiscipline uit te komen.

Reageer
gravatar

Ook in iJsland voelen ze zich genaaId.

gravatar

Nou vooruit dan maar, omdat u zo aandringt zal ik er nog eentje bedenken. Maar het moet voorlopig de laatste zijn, want ik ga nu naar bed.

Steve Jobs is met vurige zwaarden naar de hel gestuurd vanwege de beet uit de Apple.

Reageer
gravatar

Steve Jobs komt bij de Hemlpoort (zie: >>7) aan en hoort van Petrus dat hij er niet in mag. “Waarom niet, ik heb toch allerlei leuke dingen voor de mensen gemaakt,” zegt Steve. “Dat is waar,” antwoordt Petrus, “maar twee scheppers in de hemel is teveel van het goede.”

Reageer
gravatar

Steve Jobs komt bij de hel aan en ziet dat iedereen een iPad gebruikt. Hij vraagt aan lucifer hoe dat komt. Lucifer antwoordt: “Het is het meest duivelse apparaat dat we konden vinden.”

Zie voor Steve aan de poort van de “Heml”: >>7

Reageer
gravatar

Hm, ik kende de mop allang, maar dan met Bill Gates in de hoofdrol en geen betaversie maar demoversie.

Maar dat terzijde: Keizer Claudius heeft geklaagd bij het hof vanwege plagiaat: IClaudius had het patent al.

Reageer
gravatar

ik denk dat de clou sterker is als je het verandert in: “dat klopt, maar sinds de vorige update zijn de gebruiksvoorwaarden gewijzigd”

Reageer
gravatar

Steve Jobs komt bij de hemelpoort waar Petrus hem naar de hel verwijst met de woorden “ga het eerst daar maar eens proberen”. Steve gaat dus naar de hel en ziet tot zijn verbazing vrolijke groene weiden, 72 zingende maagden etc.. De Duivel zegt na verloop van tijd: “Sorry Steve, ik moet je toch weer naar Petrus sturen.” Aan de hemelpoort aangekomen weigert Petrus de toegang en stuurt Steve terug naar de hel. Aldaar aangekomen herkent hij de hel niet meer terug: alles staat in de hens, de maagden zijn geen maagd meer of volledig verbrand, de duivel staat achter een aambeeld op mensenhoofden te rammen. Steve vraagt aan de duivel: “wat is er gebeurd? Waarom ziet de hel er zo verschrikkelijk uit? Dat was de vorige keer niet zo!”. Waarop de duivel antwoord: “dat klopt, de vorige keer was je ook in de Béta-versie.”

Reageer
gravatar

Steve Jobs komt aan een poort waarboven “De Heml” staat. Zegt Steve tegen Petrus: “Moet dat niet ‘De Hemel’ zijn? “Dat zou god wel willen,” antwoordt Petrus, “maar Apple had het woord ‘Hemel’ al geregistreerd.”

gravatar

Aanstaande zondag gaat de preek in alle parochies over het scheppingsverhaal van iGenesis 2.0, met name over de beet uit de Apple. De preek zal daarom gewijd zijn aan Steve iJobs, die onze iHeer onlangs tot zich heeft geroepen.

Reageer
gravatar

Concurrent, concurrent, dat is nu weer zo’n groot woord. Op het RTL Nieuws vanochtend werd beweerd dat Jobs en Gates dikke vrienden waren.

gravatar

Wolkendek? Toen ik nog zaken met de firma van Gates deed had ik doorgaans aan strakblauwe achtergrond, de zogeheten blue screen. Geen wolkje aan de lucht.

gravatar

Niets dan goeds over de overledene! Ik begrijp mijnheer Jobs volledig. Volgens mij had Apple al langer de vorm van de wolken gepatenteerd dan mijnheer G. In Korea word er nu gespeculeerd over of Apple niet aangeklaagd kan worden voor het gebruik van de door Samsung gepatenteerde verbinding met God. De zogenaamde 3G…

Reageer