Jongeren weggepest door treiterhomo’s

Gemeente Alkmaar onder vuur

In Alkmaar is een groep jongeren weggepest door treiterhomo’s. De jongeren zijn inmiddels verhuisd naar omliggende gemeentes. Een aantal van de gepeste jongeren heeft een nieuwe identiteit aangenomen. De pesterijen bestonden onder meer uit scheldpartijen, slaan met handtassen en het roze schilderen van fietsen. Dat vertellen de jongeren in het Heerhugowaards Nieuwsblad.

De gemeente Alkmaar ligt onder vuur omdat te weinig zou zijn ondernomen om de jongeren te helpen. Volgens een van hen, Rachid, werd het probleem langdurig ontkend of gebagatelliseerd. “We moesten maar de andere kant uitkijken, of aan onze ouders vragen om te verhuizen als we dan zo bang waren. En als we dan weer terugkwamen, konden ze onze vorige meldingen zogenaamd niet vinden. De gemeente doet alles om homo’s de hand boven het hoofd te houden. Voor ons was het geen doen. Twee van mijn vrienden zijn zelfs terug naar Marokko.”

De gemeente, bij monde van woordvoerder Gré Losjes, ontkent in gebreke te zijn gebleven. De eerste melding van overlast zou pas drie weken geleden zijn gedaan, waarop de gemeente onmiddellijk met de homo’s is gaan praten. Losjes: “Dat gesprek verliep heel goed. Homo’s kunnen heel redelijk zijn als je echt naar ze luistert. Het bleek dat ze zelf niet lekker in hun vel zitten en dat ook hetero- en pedofobie een rol spelen. Maar de jongeren waren al bezig te verhuizen. Dan kunnen wij op zo’n moment niets meer doen.”

In Alkmaar waren al eerder problemen met een groep blanke bejaarden die Antilliaanse jongeren bedreigde.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien moet je deze mensen niet als homo’s benoemen. De juiste term is nog steeds mensen want dat zijn het. Ze zijn niet anders dan hetero seksuele mensen in hun doen en laten. Het enige verschil is dat zij een intieme relatie hebben met iemand van het zelfde geslacht en dat hetero seksuelen met het andere geslacht een relatie aan gaan.
Die constante conflicten over verschillende mensen moet een afgelopen zijn. We zijn allemaal mensen met normen en waarden, met gevoel en een mening. Die dingen zijn verschillend bij ieder individu, het is toch ook saai als iedereen het zelfde is ??

Reageer
gravatar

Kijk, daar gaan we weer: P.R. de Vries in de bocht: “kleurenblinde provo’s”! Provo’s zijn intussen allemaal al minimaal 65+; ik wil wel eens zien of jullie op die leeftijd niet af en toe buiten de pot piesen, de ogen, het richtmechanisme, het afstandschatten; het loopt allemaal terug op die leeftijd. Kleurenblindheid is een inherent gevolg van ouderworden, maar geen reden nu een hele generatie af te kraken.

Reageer
gravatar

Dat pesten is zeker niet homogeen – het zijn allemaal homo’s – de paradox is dat het dan vrij homogeen is – wat weer tegen de ‘geen homo’ spreekt – maar het zouden ook schijnhomo’s kunnen zijn of twijfelhomo’s – kortom we worden behoorlijk verveeld met rethorische vragen als “Why E is MC² say A?”

En moet dat weer in het kolengrit Engels?

Je kunt onder deze omstandigheden
vrij moeilijk neutrino blijven.

Reageer
gravatar

Heraut, verheven boodschapper, ik kan soms genieten van jouw enigmatische boodschappen vanuit ‘het hogere’. Maar hier ben je me helemaal kwijt met jouw verhandeling over homogeen en toch niet homogeen. Deze heterogene interpretaties van homogene exercites doen mij naar de psychogene paracetamol grijpen. Slechte nacht gehad?

gravatar

Het is te hopen dat de zwaar vervolgde moslims in Nederland nu eindelijk eens de bok bij de horens vatten en zich verenigen in een normale pressiegroep die wordt gekend in alle politieke besluitvorming in Nederland. Moslims zijn n.b. het enige groei-potentieel in ons land! Er moet ook een proportionele politieke vertegenwoordiging komen in de Tweede Kamer voor deze 20 %-minderheidsgroep. Misschien kunnen we komen tot een alliantie met de elitetroepen van Abu Yaya (Antwerpen). Dat Nederlandse vrouwen dan boerka’s moeten dragen, nemen we voor lief. Boerka’s verhullen overigens wel effectief de verschillen tussen lesbo- en heterovrouwen. En hardnekkige homo’s sturen we op ‘studiereis’naar Marokko, ter bekering of ter steniging: de dood of de gladiolen.

Reageer
gravatar

Beste Al (You can call me Al?), het is zelfs een lotsbestemming: outsider zijn. Je kiest er niet voor; je wordt eenvoudig zo geboren. Misschien lag het wel aan de buitenbaarmoederlijke zwangerschap; ook dáár al outsider! Maar je leert er mee leven. Het is alleen soms wat vervelend voor anderen die zich geheide insiders wanen. Les extrèmes se touchent.

gravatar

Ik kan niet genoeg waarschuwen voor de heteronisering van ons land. Op elke plek waar een darkroom zou kunnen komen, wordt opzettelijk de kerk niet afgebroken of een moskee gepland. In de Amsterdamse grachten en de Bossche Binnendieze voeren eens op mooie dagen bootjes vol vrolijke hetero’s rond. Moet je er nu eens gaan kijken!

Eigen hetero’s eerst!

Partij voor Veilig Vrijen en Oversteken

Reageer
gravatar

Er zijn door nog toe onbekende redenen ernstige fouten, die de PVVO in diskrediet brengen, geslopen in ons vorige bericht. De waarheidscommissie van de Speld heeft beloofd om een onderzoek naar de oorzaak in te stellen. Vooralsnog stellen wij het genoemd tijdschrift aansprakelijk voor de enorme schade die de PVVO zal lijden.

gravatar

Mijn vrouw en ik zijn ook door een groep homo’s de wijk uit gepest, het getreiter hield maar niet op, ik kon niet fatsoenlijk alleen over straat lopen zonder te worden na gesist en gefloten en als ik er niet op reageerde was ik een k*nker hetro, heel de dag werd er keihard gerard joling, the village people, lady gaga en wham! gedraaid uit hun suzuki vitara’s en met mooi weer zaten ze om 11 uur s’ochtends in hun tuintjes prosecco en rose te drinken. En van de burgemeester hoefde we ook niks te verwachten, die liet allerlei documenten verdwijnen. We hebben uiteindelijk ons huiz moeten verkopen voor een appel en een ei, maar nu ziten we in een nette hetero wijk met hier en daar een aangepast homostel die de actie van hun broeders wel veroordeelde.

Reageer
gravatar

Als licht gekleurde semi-autochtoon moet het mij van het hart dat de Nederlandse samenleving traditioneel veel meer dader- dan slachtoffergericht is. Zo zijn de verhuisde Marokkaanse slachtoffers, toch een getalsmatige meerderheid in de meeste probleembuurten, zonder enige rücksicht naar rand- en plattelandsgemeenten verbannen, waar zij terecht kwamen in oude dorpskernen tussen geharde Christenen van “de zwarte kousenkerk”. De verpletterend bijbelse tolerantie aldaar maakt het onmogelijk de specifiek Islamitische dominantie vorm en inhoud te geven. Wij Marokkanen zijn religieus en biologisch geprogrammeerd om gebiedsuitbreiding te realiseren voor volk, geloof en imam. Maar als er geen weerstand komt van vergrijsde autochtonen is alle lol er af. Ik protesteer namens alle Moslims tegen deze misselijke makende ambtelijke interventie via “ethnic cleansing”. En we gaan géén thee meer drinken met Job Cohen.

Reageer
gravatar

H-e-l-e-m-a-a-l mee eens. Nederland past te zeer positieve discriminatie toe op onze zwakke broeders. Proletarisch winkelen,tassenvol? Geen probleem; moeilijke jeugd gehad! Tasjesroven op scooters geen probleem: tijdelijke omschakelingsproblemen. Homopesten en straatterreur: geen probleem: logische cultuurverschillen! Marokkaanse hangjeugd een probleem? Nee, geen probleem; het houdt namelijk de werkgelegenheid in de gesubsidieerde welzijnsindustrie in stand! We kunnen echt niets fout doen, we worden gewoon doodgeknuffeld en zo verliezen we onze identiteit als echte moslims. Dus binnenkort in dit theater: De Marokkaanse Intifada in Overtoomse Veld.

gravatar

Tja, het bekeren van bevindelijk gereformeerden is natuurlijk een heidens karwei wat de krachten van amateurs te boven gaat. In iedere toediening van leed zien zij de weg naar verlossing en genade. Bij ongemakken verzuchten zij slechts: “Och mocht het de Heere eens komen te behagen ons te vergunnen een afstralinkje en een blijkje Zijner goedertierenheden dat zal zijn gelijk een droppelken van levend water in een dood en levenloos zondaarshart.” Daar sta je met je Imam machteloos tegen.

gravatar

Uit socialistische hoeken is nu een plan geopperd om de verschillen uit de wereld te helpen: een burqaplicht. Zie dan maar eens de hetero te vinden! Of uit te maken wie hand-in-hand met elkaar lopen. Bij bepaalde gelovige partijen zijn zelfs al zover dat er hele groepen zijn uitgerust. Er blijkt ook een levendige handel te bestaan die de mogelijke vraag aan moet kunnen.
Kijk op http://www.burqavooriedereen.nl (helaas uit de lucht door overmatig veel bezoek)

Reageer
gravatar

In Voort hebben we er helemaal geen enkele last van! Hier hebben de lesbo’s en homo’s gewoon de meerderheid in de gemeenteraad en leveren de burgemeester. De hetero’s en jongeren hebben zich doodleuk aangepast en lopen nu vrijwel allemaal ook in roze overals, jassen en broekpakken rond. De reclameslogan voor ons prachtige dorp is inmiddels ook al gewijzigd: “Zoals het werkelijk hoort, zo is het nu in ons pracht’ge HomoVoort”.

Reageer
gravatar

Kijk, dit soort excessen is weer koren op de molen voor Wil Geerders en zijn anti-homo partij ! Onder de misleidende benaming “partij voor de hij vrijt” worden homo’s en lesbo’s in een kwaad daglicht gesteld !
Alsof zij allemaal hetzelfde zijn en vaker zondigen dan hetero’s, pedo’s of nono’s (mensen die geen behoefte aan sex hebben). Zeer kwalijk, maar wat doe je eraan als hele volksstammen erin tuinen en als kippen/hanen zonder kop op Wil stemmen ?

Reageer
gravatar

Het moet niet gekker worden. Eerst met al dat kleffe heterogedoe de woonwijken volproppen met jongeren en dan klagen dat deze overlast moet worden bestreden. Gelukkig is het in mijn familie erfelijk om geen kinderen te krijgen.

Reageer
gravatar

De hele evolutie, zo doceer ik steeds, is een kwestie van aanpassen. Ik vond het gisteren ook wel een beetje warm om met twee knotten wol onder mijn overhemd samen met mijn vrouw te wandelen, maar we hebben de tocht probleemloos overleefd. Voor mijn vrouw hebben we een plaksnor gevonden die sprekend op de mijne lijkt en die bij warm weer ook goed houdt.

Reageer
gravatar

Op de lange duur overleeft het goede altijd. Over enige tijd zijn we weer onder elkaar in een verzuilde samenleving. Het wordt de hoogste tijd voor een nieuw mandement, het laatste was van 1954. Dat kan zo niet blijven duren.

gravatar

Ik ben dat helemaal met u eens, eerwaarde en als ex-koorknaap snap ik heel goed dat de Katholieke eredienst de inzet van pedofiele pastoors tot bij de Heilige Stoel wil propageren. Hoewel er religieus gezien een voorkeur is voor een snelle conversie van koor- in schandknapen, moeten toch ook de vrouwelijke misdienaartjes niet worden versmaad voor geestelijken van de hetero-variant. ‘t Bisschoppenmandement van 1954 is overigens na 2 mislukte kabinetten Paars niet meer actueel. Gelooƒ met geld (KVP) regeert nu immers samen met Geld zonder Gelooƒ (VVD) en Gelooƒ in geld (PVV)

gravatar

Nee jongeheer Frederik V.G. und so weiter; dit is echt de Oude Gracht in Alkmaar met middenrechts op de foto het huis waaruit het laatste heteropaar is weggepest. Het huis staat nu in de steigers om gehomologiseerd te worden.

gravatar

De laatste tijd kom je in het nieuws steeds meer berichten tegen over pedofobie, er hangt jammergenoeg nog een groot taboe omheen. Zo is het voor mannelijke medewerkers van kinderdagverblijven bijvoorbeeld onbespreekbaar wanneer zij aangeven eigenlijk helemaal niet van kinderen te houden. Het kan er kennelijk niet in dat zij er voor hebben gekozen om zuiver beroepsmatig, dus voor het geld, het werk uit te voeren. Er is geen sprake van affectie of diepgaande persoonlijke aandacht zoals het voeren van een intiem gesprekje en liefdevol aanraken. Het min of meer wijgeren van deze handelingen wordt dan gezien als niet professioneel en wanneer er veelvuldig klachten komen van ouders over hun kinderen die lijden onder een gemis aan intimiteit dan volgt vaak ontslag voor de betreffende medewerker. De belangengroep “Pedofoob, ik ook” zegt op te komen voor deze groep.

Reageer
gravatar

Natuurlijk zijn er problemen. Ik woon zelf in een wijk waar veel homo’s wonen. Tuurlijk is er overlast, maar er zijn ook heel veel, ondernemende homo’s die een goede opleiding hebben. Daar hoor je nooit wat over.

Reageer
gravatar

Hier is het ook een verschrikking. Ik liep zaterdag hand in hand met mijn vrouw over straat en werd gelijk nageroepen. ‘he doen normaal, man! vuile hetero!” Agressieve gebaren en dergelijke… Voortaan doen wij net alsof we kennissen zijn dat is gewoon veiliger.

Reageer
gravatar

Het loopt echt de spuigaten uit met die homo’s. Wij hadden ook zo een koppel in de straat wonen. Als je je huis maar uit liep was het “Hey vieze hetero, nog ge***kt met dat vieze w**f van je? Perverseling!”

Echt heel eng was dat. Wij zijn ook verhuist. De gemeente doet niks. Hadden allemaal van de heteroweigerambtenaren hier. Die vonden dat als je er dan voor kiest hetero te zijn dan is het je eigen schuld.

Reageer
gravatar

“Hey vieze hetero, nog gekookt met dat (sic!) vieze wolf van je? Perverseling!”
Ik snap het dat je niet graag wordt nageroepen, maar moet je dit nu echt zo hoog opnemen?