Coentunnel gesloten na onthulling oorlogsverleden J.P. Coen

Automobilisten verzocht om te rijden via Enkhuizen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lekprikken? Wie of wat? De Coentunnels, J.P. Coen in Hoorn of M. Rutte en zijn coterie in den Haag? Wees eens wat duidelijker Jean du Champ, of wil je soms ook de politiek in met multi-interpretabele kretologie?

gravatar

Als er grootschalig Noordhollandse steden en dorpen worden verplaatst zijn alle TomTom’s van de leg af. En zij zijn al zo het haasje op het dagelijke AEX-springconcours. Kunnen we niet het CDA-model volgen en overgaan tot reconstructie van het verleden? Als we nou gewoon afspreken dat we in de canon van onze Vaderlandse Geschiedenis J.P. Coen de grondlegger van de Gouden Eeuw noemen, de man die JanPeter Balkenende avant-la-lettre van de kapitalistische Renaissance was? De biologische voorzaat van Maxime (de Koene)Verhagen.
Dan zijn er geen kapitale onteigeningsprocedures nodig en verzeilen we niet in jarenlange Arob-procedures. Er is al zoveel bij elkaar gelogen over de verdiensten van grote & rijke mannen in onze Vad. Gesch.; deze kleine CDA/VVD-leugen kan daar nog wel bij.

Reageer
gravatar

Coentunnel—Coenstad,
daartussen ontbreekt CoenWEG,
logisch toch !
De voorstanders tot herplaatsing van het J.P.Coen-standbeeld, al dan niet
toerekeningsvatbaar, hebben mogelijk last van een Tunnelvisie. Onschuldige automobilisten mogen darvan niet de dupe worden. Dus alleen afsluiten voor
sympathisanten van volksmoordenaars.!!

Reageer
gravatar

@Jeettje #17,

“ergonomisch gevormde steekwagentjes”?!

Ha! Typische westerse verspilling! Wij Afrikanen vertrouwen op onze ezels.

Stuur je bankgegevens maar op, dan krijg je een nette offerte voor het verplaatsen van Enkhuizen en Lutjebroek!

Ik kan zelfs een koper voor je vinden voor Enkhuizen! Ik vraag slechts 30 procent commissie!

Reageer
gravatar

Ja, Ale enzovoortenzovoort: dat noemen wij in het Westen nu de wet van de remmende voorsprong.
Maar ik wil wel een package deal met je sluiten: ik gooi Amsterdam en Alkmaar er ook bij.
Als je even een zekerheidsstelling van 30.000 euro op mijn Zwitserse rekening wilt storten? Puur omdat ik je vertrouw natuurlijk, en voor de legeskosten.

gravatar

Nou, jullie zijn nogal rigoreus bezig: Parels van West Friesland verplaatsen naar het zuiden. Is het niet logischer om Amsterdam noordelijk te verplaatsen? Bijvoorbeeld OVER Den Helder heen? Amsterdam, centrum van Noordhollands werkgelegenheid, is dan verlost van dagelijks Coentunnel-leed en de Kop van Noord Holland krijgt aldus vervangende werkgelegenheid na afbouw van de Kon. Marine. De leegloop in en van NoordHolland-Noord wordt zo gestopt. en overlastgevende Helderse Antillianen kunnen dan worden opgevangen op een nieuw -bulletproof-Mercatorplein en effectief HBO-stages lopen in professionele drugscircuits.

Reageer
gravatar

Ja Leeflang s.s.t.t., dat líjkt logisch, maar door het gradueel verplaatsen van Westfriese dorpen en gehuchten gaat dat toch wel gebeuren.
En omdat het nogal navelstaarders zijn in Amsterdam (l’umbelico del mondo) komen ze er te laat achter dat ze noord ten noorden liggen zodat we ook geen boze Jopie Cruijff aan de achterdeur op ons dak krijgen gestuurd.

gravatar

Alsof filevormer Coentunnel al niet controversieel genoeg was, heeft Amsterdam intussen, met overheids- c.q. belastinggeld ernaast een tweede tunnel laten aanleggen. En heel origineel “Coen II” genoemd. Amsterdam ontmaskerd als eerste “linkse” gemeente met rechtse sympathieën. Van Jeun Premier Mark Rutte hoeft natuurlijk niet op enige weerstand van betekenis te worden gerekend; die heeft zijn kruit verschoten bij de kamerbeschouwingen, in het spiegelgevecht met Wilders.

Reageer
gravatar

Ik stel voor de de tweede tunnel “doe-eensnormaal” te noemen naar een gevleugelde uitspraak van onze meest bekende parlementariër, die eigenlijk een eigen standbeeld verdient naast Pim. Maar beter iets dan niets.
“Gedoogtunnel” zou ook kunnen.

gravatar

Het is tragisch dat nog zo kort na het aanvankelijke bejubelen van de drugs- & slavenhandel VOC door Jan Pietersz. Balkenende, het oorlogsverleden van Jan Peterszoon Coen aan het daglicht is getreden. Er is in Hoorn een commitée dat bepleit dat Coen zich posthuum moet verantwoorden voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag, voor zijn oorlogsmisdaden in de Oost. Ik stel voor dat zijn beeltenis wordt omgesmolten tot bliksemafleider voor het Westfries Museum pal achter hem.

Reageer
gravatar

…. en tegen hardnekkige tunnelgebruikers kunnen ze dat van z’n sokkel geflikkerde beeld gebruiken om dat ding te blokkeren.
Jammer dat die schurk de pijp uit is, anders hadden we een andere plek gehad waar de zon niet schijnt om het in te steken.

Reageer
gravatar

Over Enkhuizen? Maar het is toch veel logischer om over de afsluitdijk om te rijden dan? Dan vangt onze brave Bruin-1 regering ook nog wat extra auto belastingcenten die ze weer aan van alles verder kunnen verspillen.

Reageer
gravatar

Onze Jan Pieterszoon Coen was juist het toonbeeld van onze VOC mentaliteit! En nu, op instignatie van de heer E.Roemer (linkse lapswans), moet de heer J.P.Coen het weer ontgelden. Het lijkt wel voetbal: Je bent zo goed als de laatste mening van de laatste populist.

Reageer
gravatar

Gerechtigheid.
Het Prins Bernhardfonds wordt binnenkort overigens ook opgeheven om niet nader gespecificeerde redenen. De baten zullen verdeeld worden onder de erfgenamen van Prins Bernhard. Ook alle nog niet eerder bekende buitenechtelijke familieleden van de Prins worden verzocht contact op te nemen met het fonds.

Reageer