Oorzaak faillissement Diginotar volkomen onduidelijk

Experts tasten in het duister over aanleiding


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Weet zeker met wie u via internet afspraken maakt”

Wat een slogan! En dan gaat dat betreffende bedrijf failliet en niemand weet wat voor een bedrijf het nou echt was…hahahahaha!

Reageer
gravatar

In het duister worden vaak veel nieuwe ontdekkingen gedaan. Spijtig genoeg worden ze dan altijd in het licht gebracht. Jispe van der Jagt van de ChristenUnie wil proberen een “don’t ask don’t tell”-beleid in te stellen voor de experts die in het duister tasten! Volgende week word een motie verwacht.

gravatar

De Nigeriaanse ambassade heeft een speciaal noodnummer (1-12 en op S1000 9-11)in het leven geroepen voor gedupeerden van Nigeriaanse bankroof. Na de onverstaanbare Nigeriaans/Engelse introductie klinkt een pieptoon: u kunt daarna uw naam BSN-nummer, bank, wachtwoord en toegangscode inspreken en u sluit af met een fluitje. Daarna kunt u naar uw geld fluiten.

Reageer
gravatar

Hoorde vanmiddag al dat DigiNotar failliet was. Als uw DigiD tegen u wordt gebruikt, bel Donner, maar reken niet op antwoord (CDA-blogt nog n.a.v. Prinsjesdag). Is het codenummer van uw geheime rekeningen in Zwitserland Nigeriaans gekraakt, bel dan Opstelten & Teven, Crimefighters Inc. Spreek uw boodschap in na de pieptoon en reken niet op antwoord (i.v.m. bezuinigingen). Op vertoon van uw leeggehaalde rekening(en) komt u in aanmerking voor een vergoeding van maximaal € 100.000,- in het kader van de ICESAVE of Dirk Scheringa Restitutie Regeling.

Reageer
gravatar

Laatst een mailtje gekregen van een allervriendelijkste afrikaan, ene Kwame Mpufu. Hij bood mij 10% van zijn miljoenen erfenis als ik hem even hielp met wat bankzaken. Natuurlijk heb ik hem onmiddelijk mijn bankrekeningnummer, mij pincode en mijn kreditcardgegevens gestuurd, maar het geld heb ik nog niet gezien. Misschien heeft hij ook mijn DigiD nog nodig.

Reageer
gravatar

Als ik het allemaal goed begrepen heb, had hij die al.

Misschien dat een Iraanse hacker er met het geld vandoor is gegaan?