Vrouw vindt Tim Beekman in tosti

Acteur vertolkte in 1991 de rol van Wally Jager in het tweede seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden De ontdekster, Rie de Vries, geeft aan de tosti nooit op marktplaats te zullen zetten: “Nu is hij altijd bij me. Dat is veel meer waard dan geld.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Paulus,

Een Tim Beekman tosti verschijning gebeurd maar eens in de 14 Triljard jaar! En dat wij hier nu getuige van moge zijn is een Godswonder! Maar helaas had hij precies op het tijdstip dat God een fotootje van hem maakte op een tosti (Waarom in hemelsnaam op een tosti vraag je je dan af) klaarblijkelijk te doen met een vreselijke aanval van acne. Zo sneu voor hem. Zo wil je niet herinnerd worden. En zeker niet dat je dan weet dat je nog eens 14 Triljard jaar kan wachten. En wellicht neemt God dan iemand anders voor zijn tosti presentatie. Zo jammer voor Tim.

gravatar

Is het nog steeds komkommertijd bij redactie van De Speld? Was er te weinig nieuwsaanbod vandaag?

Een zekere Tim Beekman, ene Wally Jager en iemand die Rie de Vries heet, zouden twee seizoenen (winter, herfst, zomer en/of Llente?) goede en ook slechte tijden hebben gehad. Nou en? Vrijwel iedereen heeft toch last van seizoensspecifieke stemmingswisselingen. Laat ze met hun sprekende tosti naar een gekkentherapeut gaan, maar val mij er niet mee lastig.

Reageer
gravatar

Nou ja zeg, ik kijk al expres niet naar hemeltergende tranentrekkers vanwege het afwezige acteergehalte, en nu zou ik ze met een tosti krijgen?

Dit wordt een diplomatiek incident met Italië als we niet oppassen.

Kan dat format gedoe van die De Mol nou eens ophouden?

Reageer
gravatar

Grote vraag is: heeft hij al geweend?

Reageer
gravatar

En terecht. Tim Beekman is een held. Niet alleen vertolkte hij met verve de rol van ‘Het Heertje’ in Tita Tovenaar, ook de sergeant van Gelre in Floris (eerste serie van Verhoeven en Rutger Hauer) was een van zijn glansrollen…;-) Pure cult!

Reageer