Lekken begroting voortaan op 2e vrijdag september

Rutte wil meer duidelijkheid over procedure Prinsjesdag


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm, Rutte leest kennelijk ook de speld en besloot voor de zekerheid de Miljoenennota maar een dag eerder te laten lekken. Dit om te voorkomen dat deze toevallig echt op de tweede vrijdag van september uit zou lekken.

Een bijzonder leuke poging, redactie van de Speld. Het zou natuurlijk prachtig geweest zijn als de Miljoenennota inderdaad op de dag van jullie voorspelling zou zijn uitgelekt.

Reageer
gravatar

Lieve kijkbuiskindertjes, vanaf vandaag zullen wij dagelijks de heldhaftige sprookjesavonturen kunnen volgen van het Dappere Snijdertje in de sociale voorzieningen: Markje (Cosi fan tutte) Rutte. Daarnaast ook de buitelingen van het Dappere Strijdertje tegen fiscale gelijkheid: tuimelaartje JanKeesje de Jager. We zullen tenslotte ontdekken dat beiden; Snijdertje zowel als Strijdertje echte telgjes zijn van het legendarische Bokkenrijdertje annex KLOZ-miljonairtje: Hansje Wiegel-Diever-Domdijne: met zijn motto: ik roof jullie portemonneetjes leeg, maar jullie lekker niet de mijne.

Reageer
gravatar

Alleen al die woordencombinatie van Rutte (rekenfoutje van 50 miljard euro) en Prinsjesdag (beleidsvoornemens onderbouwd met cijfers) is al satire en voldoende voor een eeuwigdurende lachbui. Rutte…. Prinsjesdag….Rutte….Prinsjesdag… (etc)

Reageer
gravatar

Maar erger is dat dit allemaal in een ‘democratische’ verpakking wordt geserveerd. Maar ik begrijp het wel; het volkse deel van het volk moet voorzichtig, dus stap voor stap worden voorbereid op een totale afbouw van de verzorgingsstaat, door onvermijdelijke externe oorzaken. Miljardairs en miljonairs vluchten met AirFrance/KLM en Delftsblauwe huisdrankhuisjes naar Zwitserland, China en de VS. Les Pays Bas sont morts, mais Hellas vive, vive Les Pays Bah. En in Wageningen staat nog troosteloos een geërecteerde metalen fallus boven water, vergeefs wachtend op een vagijnenhofje.

gravatar

Geachte Leeflang, u heeft volkomen gelijk. Daarbij moge aangetekend dat het totale stempercentage voor de 2e kamer op de 2 regerings- en de ene gedoorpartij samen nog geen 50% was.
Door toevallig voor hen goed uitpakkende kiesdelers enz. betekende deze minderheid toch 1 zetel meerderheid. Democratie?? Een stelletje machtswellustellingen, dat is het enige wat er nu aan het regeren is.

gravatar

Vindt je het gek dat het zo nu en dan lekt in dit bejaarde heren kabinet? Misschien kan de kabinetsgeriater Dr. Veldhuijzen van Zanten wat pilletjes voorschrijven.

Reageer
gravatar

Na het lekken van het SIM – kaartje mag ons dit bericht niet verbazen.

Zoals gewoonlijk loopt knulletje Rutte weer eens achter.
Zielige poging tot damage control.

Reageer
gravatar

Als ik het bericht goed begrijp, is op de tweede maandag van september uitgelekt dat voortaan al op de tweede vrijdag van september de dwaasheden van het kabinet tijdens de derde dinsdag van september zullen uitlekken.

Dat zal niet elk jaar goed gaan, vrees ik.

Reageer
gravatar

Mijn badkraan lekt al tijden. Kan Mark daar niets aan doen?