91 procent van de coffeeshops te ver van scholen af

“Zo komen ze nooit op tijd voor de volgende les”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hm,

In mijn tijd stonden die coffeeshop (wat is er mis met gewoon Nederlands?!) soms pal om de hoek van mijn scholen (lang verhaal).

Maar aangezien ik niet rookte was het geen probleem voor mij.

En dat lijkt mij ook de oplossing; De scholen zouden gratis nicotinepleisters moeten verspreiden.

Pure win-win!

En de leerlingen komen nooit meer te laat en de docenten kunnen de leerstof erdoorheen jassen!

Ik voorzie dan sterk stijgende schoolcijfers!

Reageer
gravatar

Scholen kunnen niet ver genoeg van de coffeeshops verwijderd worden. We hebben het hier over KINDEREN!!! Die kijken nergens naar. Als ik hiernaast mijn dagelijkse jonko’s wil scoren moet ik plannen dat ik niet na de middagpauze ga want dan is alles op.

Reageer
gravatar

Mijn man Kor (ook CDA) heeft het probleem van de deelgemeente Lutjegast bij zijn aantreden flink ter hand genomen. Zoals bekend waren er in Lutjegast vier basisscholen: een hervormde, een gereformeerde, een christelijk gereformeerde en een openbare. Omdat de geestverruimende marktkoopman Paulus met zijn kraampje niet alle schoolpleinen tegelijk kon bedienen, heeft mijn echtgenoot een fusie van de scholen afgedwongen, daarbij geholpen door het ministerie van Onderwijsbezuiniging dat vier basisscholen teveel vond.

gravatar

Vroeger ging ik altijd naar de YfC coffeeshop, daar stopten ze iedereen vol met volksopium. Gelukkig ben ik daar al lang geleden van afgekickt.

Reageer