Al Qaida bevestigt dood Mary Servaes

Zangeres Zonder Naam mede debet aan 11 september

Al Qaida heeft in een internetboodschap de dood bevestigd van zangeres Mary Servaes. In de melding wordt gesproken over een ‘vloek’ voor liefhebbers van de smartlap.

In een schriftelijke verklaring bevestigde de terroristische organisatie dat Mary Servaes, beter bekend als de Zangeres Zonder Naam, is overleden. De verklaring lijkt al enige weken geleden te zijn geschreven en is verschenen op een Jihadistische website over het levenslied, waar vaker boodschappen van Al Qaida en de 3JS worden gepubliceerd. “Wat de zangeres zonder naam heeft betekend voor de wereld is ongekend. Haar heilige bloed is kostbaar.” Hoewel Servaes al in 1998 is overleden, laat Al Qaida nu weten dat ‘de dood van onze zuster nooit zal verjaren’. Gezien het ontbreken van een naam konden de leden van Al Qaida pas recentelijk met zekerheid stellen dat het om Mary Servaes ging.

In 1969 zou de zangeres een bezoek brengen aan het hoofdkwartier van de organisatie in Afghanistan, maar liet zich op het laatste moment overhalen om naar Mexico op vakantie te gaan. “Het had heel anders kunnen lopen,” aldus Abdullah bin Aziz, pr-medewerker van Al Qaida in een telefonisch vraaggesprek met onze redactie. “Stel je eens voor dat (begint te zingen – red.) Al Qaidaaaa op de plaat was vastgelegd. Dan weet ik zeker dat we niet van die nare dingen waren gaan doen, zoals dat gedoe met die vliegtuigen in 2001. Je kunt wel stellen dat Mary daar mede debet aan is geweest, ja. Maar we houden wel van haar.”

Over enkele weken verschijnt de ongeautoriseerde biografie van Al Qaida´s huidige leider Ayman Al-Zawahiri, waarin wordt beweerd dat hij een relatie met Servaes zou hebben gehad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is jammer dat de linkse pers zoals daar is de Privé en de Story niet eens wat verder kijken dan de grachtengordel. Hier in het midden-Oosten is het publiek geheim dat de kern van het Palestijns-israelisch conflict in tegenstelling wat klakkeloos voor waarheid wordt aangenomen een knallende ruzie was in de caravan van Meri(die toen nog niet eens een naam had) over de roalty’s van een overigens totaal geflopt liedje over de barbapapa’s.
Dat de PVV hier nog steeds geen kamervragen over heeft gesteld mag een wonder heten.

Reageer
gravatar

Je kan toch merken dat de leiders uitgedund worden, met de ouwe hap was dit nooit gebeurd: eerst had het overlijden van Toet-Ankh-Amon bevestigd moeten worden.

Reageer
gravatar

Ook bijzonder is de speciale postzegel die in 1999 is uitgegeven ter gelegenheid van het overlijden van de Stem des Al Qaidas. Zeer bijzonder. Op de postzegel staat de Zangeres zonder Naam afgebeeld met op de achtergrond de Grotten van Tora Bora. Naar verluid hebben deze grotten een uitstekende akoestiek.

Reageer
gravatar

Ik reageer even namens mijn vriend Luciën, die bovenstaande boodschap per deligence heeft laten bezorgen, om het door mij te laten plaatsen Volgens mij bent u abuis. Hij bevindt zich niet in Noord-Korea, maar in Afghanistan.

Maar op zijn reizen naar de Democratische Volksrepubliek Korea neemt hij altijd een klein mapje met postzegels mee. Op deze postzegels laat hij thuis via datzelfde internet een aantal aardige hebbedingetjes laten afdrukken, zoals een BMW, een zonnebril en een rood met witte laars. Vijftien minuutjes op het internet kost meestal drie velletjes van zulke postzegels.

gravatar

Beste heer beheerder L`Huśein,

Dat misverstand komt door de vertaling. Luciën, postzegelhandelaar, schreef zijn bericht in een of ander taaltje, dat op Duits leek. Dus heb ik het uit het Duits laten vertalen in het Frans. Maar die taal versta ik ook niet. Daarom is het daarna via het Engels, het Russisch, het Chinees en het Vietnamees in het Noord-Koreaans vertaald. Zo kan er makkelijke een foutje insluipen, niet waar.

Dit bericht is in omgekeerde volgorde vertaald naar het taaltje dat op Duits lijkt.

gravatar

Nu besef ik pas hoe wonderbaarlijk helderziend de zangeres was ! Iedereen dacht dat ze “Mexico” zong, maar naar nu blijkt zong ze “Mac, zie kool”, waarmee ze al jaren geleden reageerde op het Speld-artikel van gisteren, over het groen aanlopen van de MacDonalds. Als dit geen zaligverklaring oplevert weet ik het ook niet meer !

Reageer
gravatar

جهنم‎ جنّة‎
العربية أكثر لغات المجموعة السامية متحدثينَ، وإحدى أكثر اللغات انتشارًا في العالم، يتحدثها أكثر من مليون نسمة،1 ويتوزع متحدثوها في المنطقة المعروفة باسم الوطن العربي، بالإضافة إلى العديد من المناطق الأخرى المجاورة كالأحواز وتركيا وتشاد ومالي والسنغال وإرتيريا. اللغة العربية ذات أهمية قصوى لدى المسلمين، فهي لغة مقدسة (لغة القرآن)، ولا تتم الصلاة (وعبادات أخرى) في الإسلام إلا بإتقان بعض من كلماتها. العربية هي أيضا لغة شعائرية رئيسية لدى عدد من الكنائس المسيحية في الوطن العربي، كما كتبت بها الكثير من أهم الأعمال الدينية والفكرية اليهودية في العصور الوسطى. وأثّر انتشار الإسلام، وتأسيسه دولاً، في ارتفاع مكانة اللغة العربية، وأصبحت لغة السياسة والعلم والأدب لقرون طويلة في الأراضي التي حكمها المسلمون، وأثرت العربية، تأثيرًا مباشرًا أو غير مباشر على كثير من اللغات الأخرى في العالم الإسلامي، كالتركية والفارسية والكردية والأردوية والماليزية والإندونيسية والألبانية وبعض اللغات الإفريقية الأخرى مثل الهاوسا والسواحيلية، وبعض اللغات الأوروبية وخاصةً المتوسطية منها كالإسبانية والبرتغالية والمالطية والصقلية. كما أنها تدرس بشكل رسمي أو غير رسمي في الدول الإسلامية والدول الإفريقية المحاذية للوطن العربي.
العربية لغة رسمية في كل دول الوطن العربي إضافة إلى كونها لغة رسمية في تشاد وإريتيريا وإسرائيل. وهي إحدى اللغات الرسمية الست في منظمة الأمم المتحدة.
تحتوي العربية على 28 حرفًا مكتوبًا. ويرى بعض اللغويين أنه يجب إضافة حرف الهمزة إلى حروف العربية، ليصبح عدد الحروف 29. تكتب العربية من اليمين إلى اليسار – مثلها اللغة الفارسية والعبرية وعلى عكس الكثير من اللغات العالمية – ومن أعلى الصفحة إلى أسفلها.

gravatar

كنت أعرف ما أريد، ونفخ تمساح. من أجل قيادة البحر، وبين النساء الجميلات…

gravatar

De tekst is “Toe Vaderlief, ontplof niet meer” (Dat deed ik zelf, al menige keer), let op de intonatie en de cadans van het verheven lied.
Deze single (je weet wel, zo’n hard, zwart schijfje) werd wel gebruikt als tijdbom. Na 3 minuten en 10 seconden bereikte de naald het gaatje en WHAM! de semtex binnenzijde van de single explodeerde en nam de ongelovige luisteraar mee in het hellevuur. De eventueel aanwezige gelovige had dan gewoon pech gehad. De werp-vorm werd gevuld met TriNitrolTuloeen. Eigenlijk heeft Al Qaida daarmee de frisbee uitgevonden, maar dat terzijde.

gravatar

Ja, dan was haar hit daarvoor, ‘Alle Bommen Knallen Zacht In Nicosia’ nog maar heel voorzichtig. Wel maakte die al duidelijk welke richting zij zou inslaan.

gravatar

Ook de grotesk geblondeerde uit Venlo is een Limburgse dubbelspion, dat niemand dat nog door heeft! Gezien zijn Limburgs/Indische achtegrond en wetende dat in Indonesië de Islam zo goed als het hele land op Bali na heeft veroverd zijn er via hem al jaren lang banden tussen Al Qaida, Mary Servaes en Sinterklaas. Sinterklaas kwam niet voor niets uit Turkije, ook een Islamitisch land waar ze van levensliederen houden. En denk eens aan de baard van de Sint en de gelijkenis daarvan met die van de Ayatollah’s!! Van deze ondergrondse connecties zijn we voorlopig nog niet af, zeker niet zo lang we nog niet door hebben dat blond gewoon de beste vermmoming is voor Islamitische dubbelspionnen.

Reageer
gravatar

Hoewel ik nog bezig ben met research, wil ik al wel herhalen dat Geert eigenlijk de israëlische spion Mordechai Shalom is (0345, license to insult) maar hoogstwaarschijnlijk ook de arabische spion Al Tezeerja (11773; license to spit); een typisch gevalletje dubbelspionage.

In zijn eerste rol wordt hij geacht de nederlanders af te houden van steun aan de palestijnen, maar in zijn dubbelrol moet hij een klunzige moslimhater neerzetten, wat duidelijk goed lukt.
En mogelijk is hij ook de sittardse AIVD-spion Wil Geerders (3350; license to lie), wat hem tot een triple-spion zou maken. Wat zijn taak in die rol is, is nog zeer onduidelijk, maar wellicht is dat ook de opzet.

gravatar

Een limburgse die banden met Al Qaida zou hebben gehad ? Het moet niet gekker worden ! Hoogstwaarschijnlijk was ze een spionne voor Wilders, maar daar zullen we nooit achter komen. Het zou me ook niet verwonderen als ze een dubbel- of triple-spionne was geweest.

Reageer
gravatar

Het Weerter gemeentebestuur denkt te weten, dat bij de Afghaanse schietclub Al Qaida waarschijnlijk een dodelijk misverstand heerst. Dat kan gevaarlijk zijn. Daarom wil burgemeester Wim Dijkstra (PvdA) een en ander rechtgezet hebben.

“Dat onze gevierde stadsbewoner Johnny Hoes, die onlangs van ons is heengegaan, zich in het verleden vermomde als Zangers zonder Naam is een onjuist gerucht. Voorts is een bezoek aan onze vlaaienstad Weert meer dan de moeite waard,” aldus de burgemeester.

Reageer
gravatar

Natuurlijk liet Mary zich overhalen voor Mexico, mijn moordland. Het is er veel spannender dan Afghanistan met dat kwajongensclubje Al Qaida, dat af en toe eens flink uithaalt. Bij ons vallen alleen al in Ciudad Juarez per uur meer doden dan in een jaar in Pakistan en Afghanistan bij elkaar.

Reageer
gravatar

Citaat: “Gezien het ontbreken van een naam” is wel een erg vage omschrijving. Is dit niet gewoon een ordinaire publiciteitsstunt van de platenmaatschappij ?
Ben benieuwd wat zangeres-zonder-naam in het Arabisch is overigens.

Reageer