Tilburgse Amber Alert (13) wederom spoorloos

Ouders: “We dachten dat ze na 5 loverboys haar lesje wel had geleerd”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Loverboys? We hebben het toch niet over onze brave jongens in hun boscamouflage tenue toch?
Het is wél de bedoeling dat zij met hun pak in het lover wegvallen tegen de achtergrond, dus geen grappen hierover!

Reageer
gravatar

Staatssecretaris Zijlstra houdt niet van halbe maatregelen; hij heeft per decreet i.s.m. Hogeschool InHolland per 01-09-2011 de verkorte MBO-opleiding Jong Talent opgezet. Jeugdige mannelijke randcriminelen worden hier opgeleid tot volwaardig souteneur en internationaal vrouwenhandelaar. Het diploma zal internationaal (óók in de Maghreb en Oost-Turkije) worden erkend. Zijlstra denkt al na over een vervolgopleiding op HBO- en Masternivo. Willem Holleeder c.s. zullen de praktijkcolleges verzorgen; bekend strafpleiter Bram M. zal de juridische aspecten vormgeven. Voormalig bestuurlid Dales (VVD) zal worden gevraagd het declaratiegedrag van docenten te begeleiden. Dit kabinet doet tenminste iets aan urgente maatschappelijke problemen!

Reageer
gravatar

Toch is er ook al tijden een beweging gaande in Nl die vindt dat we van ‘pooierboys’ dienen te spreken en schrijven omdat het woord ‘loverboys’ versluierend taalgebruik zou zijn. Zo lief zijn ze namelijk helemaal niet. Zo pooierachtig wel. Nu nog de humor hierbij vinden.

Reageer
gravatar

Ja hoor es Paulien, waar ik het over heb is Amerikaans, heeft niks met inkliesjh te maken.
Vraag me niet hoe ik dat weet, maar die gasten pimpen zo’n lovergirl op met allerlei blingbling, dusssss ….

gravatar

Ik weet het, ik weet het, het is volkomen off-topic maar wat moeten die kunstmatig ogende paprika’s in De Speld? Sluikreclame of redactioneel toegevoegd? Heb ik een officiële aankondiging gemist?

Reageer
gravatar

Dat nu ook weer niet: Amber alert verdwijnt uit Tilburg omdat ze daar geen spoor 13 hebben (zie hiertoe ook het artikel in De Speld over NS die zelfmoord faciliteert)

gravatar

Ach, het loopt lekker op zo met dat tariefje voor elk alertje: ik moet weer voor mijn uitzet sparen, want die andere gasten willen niks teruggeven.

Reageer
gravatar

Op de foto staan helemaal NIET de ouders van Amber. Het is loverboy opa Henk Goedkoop met zijn 3278,6’ste slachtoffer Ingrid. Hij houdt erg van spelletjes met zijn slachtoffers. Begrijpelijke vergissing gezien die lederen bank en het mens-erger-je-niet dat waarschijnlijk in de kast zal staan.

Reageer
gravatar

Karbonkel, deze vlag is toch echt die van de Tilburgse Loverboys op de vermaarde Kermis (ook bekend als “Love Parade” of “Let it all hang out”). De overheid maakt bewust geen eind aan de activiteiten van deze beroepsgroep omdat dit tot hevige protesten van minderheidsgroepen zou leiden. Volgens statistisch onderzoek is deze bedrijfstak overwegend in handen van jonge, duurzaam belastingontduikende, ondernemers, niet aangesloten bij de KvK en het MKB. Dit kabinet juicht alle ZZP activiteiten toe.

Reageer
gravatar

Wat een gore nationalistische vlag achter het lijf van de vader des huizes. Geen wonder dat loverboys wrok koesteren tegen deze familie.

Reageer
gravatar

Volgens mij is het geen vlag, maar een handdoek, opdat Pa Alert niet met z’n polo aan het leer blijft plakken. Volgens mij hebben de Alertjes het heet, gelet op hun kleding, en een leren bank is dan een crime.

gravatar

De familie Alert moet eens beter op haar kinderen letten!
Overigens ben ik wel benieuwd wie dat spelletje Scrabble heeft gewonnen, wellicht dat de redactie dat nog even uit kan zoeken.

Reageer
gravatar

Ik denk dat de ouders degenen zijn die hier hun lesje nog niet hebben geleerd – na 5 loverboys lijkt me de conclusie toch wel gerechtvaardigd dat Amber het daar simpelweg leuk vindt.

Reageer
gravatar

Wat mij keihard trof was de foto bij het artikel van de ouders die -in ontkenningsfase (3x woordwaarde)- zo berustend en introvert aan het scrabbelen zijn. En niet gemakzuchtig op de eettafel; maar op de Chesterfieldbank, als om woordloos aan te geven dat de materiële achtergrond van de ouders toch niet noodt tot vluchten naar (leather- ) loverboys. Amber is duidelijk recidiviste en moet na terugkeer minstens 6 maanden Cold Turkey.

Reageer