Boer eist schadevergoeding Hoogerland

'Dat prikkeldraad was net nieuw!"

‘Dat prikkeldraad was net nieuw!’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, maar wie zet er nu toch prikkeldraad langs de weg? Je wéét toch dat De Tour daar langs komt? Dit riekt naar opzet: het draad was nog helemaal niet verroest, vrijwel nieuw.

Die boer krijgt een hele vette Amerikaans aandoende claim aan zijn overall.
Gederfde inkomsten, vrijwel zekere touroverwinning gemist, in het zicht zittende blijvende littekens, lullige foto’s op het internet – dus smartegeld.
En natuurlijk de reparaties aan fietsband en het wegwerken van de krasjes op de fiets: die jongen kan voortaan overal met de auto met chauffeur naartoe als wij klaar zijn.

Reageer
gravatar

Opa Paulus oud wielrenner. U hebt gelijk ik had die vredige band even over het hoofd gezien. Mijn excuses hiervoor. Zal aan de procedure niet veel veranderen denk ik. Misschien is prikkelvrij prikkeldraad wel een goeie oplossing zoals in 22 geopperd wordt.

Reageer
gravatar

Allez, geen reden voor paniek. Met ene WA-verzekering hoeft Johnny zich geen zorgen meer te maken. Ik kom vanavond wel effe langs met ene opzetje. Dan kunnen wij tevens een fijn hapje eten en drinken. Dat wordt heel plezant.

Reageer
gravatar

Hoogerland zal uiteraard de schuld leggen bij zijn fiets. Die knalde er als eerste tegen het prikkeldraad aan. Vraag me af of de fiets het aan de boer verschuldigde bedrag kan betalen?

Reageer
gravatar

Margootje, ga toch gauw fietsen. Ik geloof daar niks van. Eerst was er een uitstekende band (Vredestein Apollo) met een gedegen paaltje (Heras) en kwaliteitsprikkeldraad (Israeli Barbed Wire Ltd). Ik vermoed dus een reclamestunt.

gravatar

Zag gisteravond dat een medewerker van de Vacance Soleilploeg het prikkeldraad + paaltje op de bewuste plek aan het verwijderen was. Draad + Paaltje zullen waarschijnlijk tentoongesteld worden in de Gerrie Kneteman hal van het nationaal wielersportmuseum in oprichting (We weten nog niet of “us Halbe” daar pecunia voor beschikbaar stelt).

Reageer
gravatar

Toch jammer dat de Rensenbrink-paal al vernietigd is. Dit had een mooie opstelling kunnen worden in de vitrine.

gravatar

Ik snap nu wel hoe die Fransen op het idee zijn gekomen om dat smerige kaasje La Vache Qui Rit te noemen. Als ik die koe was zou ik mezelf ook de uiers kapotlachen.

Reageer
gravatar

Die boer was 33 stukjes prikkeldraad kwijt. Tja logisch toen hij bij mij binnenkwam ging ik gelijk tellen en ik zeg zo tegen die Hoogerland: Ja jonge je heb 33 hechtingen nodig. Nah heb ik dus die draad en die steken in rekening gebracht, maar ondertussen had hij het zelf al meegenomen. Volgende week zal ik die boer bellen dat ik weet waar hij moet zoeken, maar eerst moet mijn rekening betaald zijn. Bert Chirurg

Reageer
gravatar

Ja ik weet niet; volgens mij kun je beter naar Marokko of Tunesië of zo gaan voor een sex change operatie. Lijkt me wat minder pijnlijk dan het met prikkeldraad te proberen.

Reageer
gravatar

Fiets in de pindraad – dat is best een mooie optische aanvulling – geen koe die er aan denkt om daar over heen te springen. Laat staan die de benen neemt.. mogelijk wel de fiets.. dus altijd een fiets met lege banden in het draad laten zitten. Ik begreep dat een witte fiets met zwarte vlekken heel gewild is door boeren..

Reageer
gravatar

Hoogerland vindt de claim wel terecht, zoals ie ook niet echt kwaad was op de chauffeur maar legt die claim vervolgens wel neer bij diezelfde chauffeur van de Franse televisie (‘autorijden met de Franse slag’) want hij is wel Zeeuw en terecht: “ons bin zunig”.

Reageer
gravatar

Het is wel een wat geprikkelde reactie van die boer, terwijl Hoogerland sinds gisteren de draad kwijt is.
Waar moet dat heen? Parijs is nog ver…

Reageer
gravatar

Om nog maar niet te spreken van de gestresste koeien die achter dat prikkeldraad stonden en nu wekenlang geen melk meer geven van de schrik.

Reageer
gravatar

Vanaf het moment dat zijn voorband het hekje raakte dacht ik al; ‘Man, man, daar gaat die boer weer een fiks karwei aan hebben in die brandende zon. Daar is’tie heel niet blij mee!’

Reageer