Cel Willem Holleeder voorzien van nieuw behang

Motief vooralsnog onbekend


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Margootje, maak je niet te druk om het welzijn van Willem H. Deze landgenoot zorgt uitstekend voor zichzelf; hij peinst in hoofdzaak over hoe hij zijn
-in Zwitserland gestalde- zwarte tegoeden wit in Nederland kan krijgen. Hij wordt daarbij enorm geholpen door het zwarte schaap uit een bekende dynastie van advocaten die extreem goed de weg weet in Neerlands belastingrecht.
Willem’s oude dag zal dus over rozen verlopen.M.b.t. jouw suggestie om hem vrolijk gekleurde viltstiften te sturen nog dit: Willem kleurt niet binnen de lijntjes; want Willems’s lijntjes zijn doorgaans wit.

Reageer
gravatar

Bij nader inzien toch wel erg somber dat streep behangetje voor onze Willem. Ons knuffeldier heeft toch wat meer kleurtjes nodig om de boel wat verder op te kunnen vrolijken. Zullen we een inzameling houden voor wat vrolijk gekleurde viltstiften en die opsturen. We willen toch niet dat ie nog somberder wordt….toch!

Reageer
gravatar

Ir Leeflang 17. Volstrekt objectief onderzoek (d.w.z. een onafhankelijke overheidscommissie)heeft onlangs aangetoond dat Nederlandse Rechtspraak weliswaar lijdt onder ernstig roestende rechters, foute etentjes en permanent voortschrijdende kokervisie, maar het niveau van corruptie en nepotisme in overheidsdiensten is nog niet gevorderd tot het niveau van Colombia en Italië. Ik zet dus mijn vraagtekens bij de Hilton entourage die u schildert. Over Hilton gesproken: vandaag wordt De Salto Mortale van Herman Brood herdacht met du vin, du Pain et du Boursin.

Reageer
gravatar

Zijn jullie nou zo naïef of doen jullie maar alsof? Zoals in de beste Colombiaanse en Italiaanse traditie is die matte cel maar een ‘front-office’. Een man met zijn middelen van bestaan en met zijn juridische netwerken, leeft niet in een grijze cel. Achter die grijze cel schuilt een ‘backoffice’ ter grootte van een villa in Brasschaat. Om grof geld te maken heb je geen grijze cellen nodig, alleen bruut geweld en gewetenloosheid. Voorbeeld: bij een recent EEG van Willem H. (ihkv contra-expertise) is er niets gevonden. Geen meetbare hersenactiviteit, maar wél multi-miljonair, Brasschaat zit er vol van. En heeft Philips recent geen behang met motief en verlichting op de markt gebracht?

Reageer
gravatar

Zou hij ook een nieuwe vloer hebben gekregen van het parket?

Reageer
gravatar

Grafferius, je wordt op je wenken bediend: Er moest nog -volgens veroordeelde- ‘iets gesettled’ worden. Dat moet gedaan worden door iemand die NIET binnen zit. Logisch dat hij het nu niet zelf kan doen . Geen nood, dat gaat zijn maat regelen.

Reageer
gravatar

Lieve mensen die dit lezen,

Ik was mijn grapje van de dag nog vergeten. Dom van mij, toch? Hier komt ie dan:

Hoe wordt het genoemd als meneer Holleeder als de behanger klaar is, zijn cel moet delen met een andere meneer?????? (Ik verwacht tenminste dat het een meneer zal zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet.)

Nou en?????

Zal ik het maar zeggen?????

Celdeling!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Heel veel kusjes op de wangetjes
van Paulientje met de vlechtjes.
x x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn mammie zei na mijn vorige bericht tegen mijn papa, dat kleine potjes grote deksels hebben of zoiets.

Reageer
gravatar

Lieve lezers van deze reactie,

Mijn mama zegt wel eens, dat ze mijn vervelende broertje achter het behang zou willen plakken. Zou dat ook met die stoute meneer Holleeder kunnen?

Veel warme knuffels van Paulientje met de vlechtjes,
x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Veel lezers vroegen mij of mijn vervelende broertje wel eens aan mijn staartjes trekt.

Reageer
gravatar

De heer W.H. heeft nu één grijze cel. En daar wil hij dus graag wat aan doen. Maar, behang of geen behang, voorlopig blijft hij een ééncellig wezen.

gravatar

Als zijn advocaat heb ik hier lang op moeten aandringen – hameren kun je beter zeggen. Meneer Holleeder kan namelijk niet tegen grijs beton om zich heen. Daar leiden zijn grijze cellen onder!

Reageer