Relatief goede voetballer ontkent interesse van betere club

‘Nog niets concreets gehoord’

Hoewel de geruchten sterker worden, ontkent de voetballer die dit jaar relatief sterk speelde bij de club waar hij zo langzamerhand te goed voor is geworden dat hij iets weet van interesse van een betere club.  “Je hoort en leest dan allerlei geruchten, maar er is nog geen club die interesse heeft getoond. En als je dan afspreekt met je zaakwaarnemer dat hij het aan je doorgeeft als er interesse is dan weet je alles het laatst.”

De speler in kwestie ontkent niet dat hij droomt van spelen voor een club die heel goed is en veel betaalt, maar is desalniettemin tevreden met zijn huidige club.  “Dan ben je twee jaar bij deze club en het is natuurlijk best wel hard gegaan, vooral afgelopen seizoen en dan met name qua spel”, aldus de speler. “Maar je moet niet vergeten dat je nog maar jong bent en nog veel te leren hebt, zeker als je het vergelijkt met oudere spelers die je hier volop in het elftal hebt en die in andere elftallen waarschijnlijk ook zullen zitten.”

Aan de andere kant kan de speler ook geen garanties geven: “In de voetballerij rolt het balletje soms raar en weet je het nooit. Als er een mooie club langskomt en ze bieden een grote zak met geld, dan ben je als club ook wel gek als je dat aanbod laat schieten. En ergens ook wel als voetballer, denk ik, want je bent natuurlijk zelf degene waar het om gaat.”

De voetballer is twee jaar geleden door zijn huidige club gekocht van een slechtere club met minder geld. Daarvoor speelde hij bij een nog kleinere club. Zijn jeugdopleiding genoot hij wel deels bij de club waar hij op dit moment nog in dienst is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naar verluidt loopt bij S.C. Speculatief United een relatief goede, voor vrijwel weinig geld aan te trekken speler rond. Hoewel een tamelijk actieve spelersmakelaar met vrij aardige reputatie zich informeel informatief gemeld heeft, doet de woordvoerder van S.C. Speculatief United het nieuws af als “voorbarig en gerucht”. Mogelijk is het dus wel waar.

Reageer
gravatar

Nagt is de enige hier die zijn hersenen bij elkaar weet te houden. Slimme vent. Na ampele bestudering van het bericht en de 27 reacties voor hem (kunnen er inmiddels meer zijn) komt hij tot een ontnuchterende conclusie. En hij heeft gelijk: Dit is een speculatief onzinbericht. Wat dat dan ook mag zijn.

Reageer
gravatar

26. de bedoelde voetballer heeft in een oefenwedstrijd tegen een vierdeklasser de hamstring gescheurd; hij zal in het komende seizoen niet meer kunnen spelen, de transfersom is intussen in wederzijds overleg verlaagd.

Reageer
gravatar

Jawel Ir, op Vreelust is afgelopen zaterdag de 1e training voor het nieuwe seizoen reeds afgewerkt. Ook Sparta heeft weer iets betere spelers verkocht aan iets betere clubs en zich versterkt met iets beloftevollere spelers, die van iets mindere clubs afkomstig zijn. Zij -op hun beurt- zien in zichzelf weer iets betere spelers, die een transfer naar een iets betere club hebben bewerkstelligd. Wie HET weet, mag “HET” zeggen.
En jaren nog hierna (in voor- en tegenspoed).

Reageer
gravatar

15, en Bus Showfeur alles al in ‘t A.D. gelezen? Wat uw vraagtekens rond mijn existentie betreft; cogito, ergo sum. En mijn voetbalaffiniteit beperkt zich tot Sparta; dan weet u genoeg denk ik. Zodra daar een voetballer boven het maaiveld uitstijgt, moet hij worden verkocht, om Sparta van een faillissement te redden. Bij Feyenoord is dat idem dito. RBC failliet, wie volgt? Een forse shake-out van clubs met slechts relatief minder goede voetballers. Daar heb ik geen relatief goed woord voor over.

Reageer
gravatar

Is deze relatief goede voetballer de vervanger van de minder presterende voetballer bij de betere club?
Want volgens mij wordt de minder presterende voetballer bij de iets betere club nogal eens onterecht rood gegeven door een disfunctionele scheidsrechter.
En wat nou als de disfunctionele scheidsrechter besluit om de relatief goede voetballer die bij de betere club gaat voetballen net zo te behandelen als de iets minder presterende voetballer? Dan kan het zo maar zijn dat de relatief goede voetballer bij de iets betere club zelf weer naar een iets minder niveau afzakt! Het zal niet de eerste zijn. Kortom: wie de schoen pas blijft bij zijn leest.

Reageer
gravatar

@7 Apelfoorter. Ik kan uit doorgaans zeer betrouwbare bron melden dat dit niet geldt voor FC Amersfoort. Maar helaas leert de ervaring dat het even later toch weer wel, en kort daarop dan weer niet zo is.

Reageer
gravatar

Als -om het even welke- Ir. idd graag Lang zou willen Leven, kan het mogelijkerwijs weinig kwaad, als deze -geheel denkbeeldige- Ir. zekere, in den Lande welbekende advocaat weet te overtuigen de zinnen te verzetten.

Reageer
gravatar

12. Bus Showfeur: u leest dat allemaal in het AD van maandag.
11. Expert, u bent zich van geen kwaad bewust, maar uw woordkeus “teveel lange ballen gekopt” wekt onbedoeld associaties op met strikte ‘non-voetbal activiteiten’ in COC-vestigingen en particuliere darkrooms. Het COC heeft Bram Moszkowicz al in de arm genomen. Bram wil echter niet; Eva maakt namelijk bezwaar.

Reageer
gravatar

Ja, je moet er niet aan denken dat je ineens heel erg veel geld gaat verdienen, want dan kom je op tv en dan staat gelijk je familie die je jaren niet gezien hebt op de deur te kloppen, en eigenlijk zie je dan liever de hoofdinspecteur van de
belastingdienst, want die is goedkoper.
En als je een huis koopt in het buitenland, kom je lekker terug na je trainingskamp, zit je in je eigen huis met vreemde toeristen die je handtekening willen.
Dan blijf je liever nog even in de luwte je spel ontwikkelen, vindt je zaakwaarnemer.

Reageer
gravatar

Als je dit zinderende artikel leest besef je dat er belangrijker dingen zijn dan 2012, de ascentie, de disclosure, de crisis, de grieken, de euro en zelfs het kabinet Oprutte (een fictieve naam).
Dan weet je weer wat er werkelijk toe doet en sta je met beide benen weer stevig op de grond; hiervoor mijn oprechte dank !

Reageer
gravatar

Een niet nader te noemen sportprogramma zou een aantal onbekende heren hebben benaderd om, vanachter een tafeltje in een TV-studio, wekelijks enige uren te vullen met nutteloze en irrelevante details over recente voetbalwedstrijden.

De betreffende heren hebben hier zelf nog niets over gehoord en beweren dat zij zelf nog niet eens wisten dat ze die betreffende heren zijn.

Zij ontkennen daarom het bericht tot in de kleinste details. Ze laten zich zelfs niet uit over het obligate glas bronwater dat tijdens de opnamen op het bewuste tafeltje zou moeten staan.

Reageer
gravatar

Gaat dit over die voetballer die in het afgelopen seizoen een aantal doelpunten heeft gemaakt?

Reageer
gravatar

En zo is er andermaal een doorbraak bereikt in de efficiency van de journalistiek. Bij elke niet-transfer ligt het wereldnieuws hiermee klaar; er hoeven alleen nog maar wat namen ingevuld te worden…

Reageer